5/10
nick név júl. 14. 17:36:26 5/10
(7/7)
Nagyon bíztam benne, hogy az alkotógárda miatt a megszokottól elütő és jó sorozat lesz az Űrhadosztály, az első pont végül beigazolódott. Kár, hogy a második nem.
Persze lehet mondani, hogy a legtöbb sorozat még a saját karakterét keresi az első évadában, ez jogos, viszont, hogy a végére sem találja meg magát teljesen, hogy nem áll össze, már nem kecsegtet túl sok jóval. Szatírának túl tompa - túl lehetett volna kicsit lépni az alapfelálláson -, drámának túl felszínes, vígjátéknak - sok esetben - túl infantilis. Általában véve túl óvatos, semmilyen. A mértékek egyszerűen nincsenek a helyükön, kicsit mindegyik a széria, és igazából egyik sem. Persze vannak jó pillanatai, ezt meg kell adni, viszont ezek a momentumok nem tesznek ki együtt 5 percet az egész évadból.
Összességében sajnos üres, átgondolatlan és/vagy kidolgozatlan érzetet kelt a sorozat. Nem tudom, hogy lesz-e 2. évada és ha lesz milyen lesz, de ha ennyiben marad az Űrhadosztály, akkor bizony a meglétét hiábavalónak gondolom.
9/10
femark júl. 13. 01:30:16 9/10
(6/7)
Nekem tetszett, szórakoztató sorozat, egész jó poénok vannak benne!
5/10
AnneS. jún. 29. 22:52:45 5/10
(5/7)
Négy részt megnéztem, de csak mert jobbat nem találtam. Unalmas. A hadijátékos rész szánalmas, az Angyalbőrben ehhez képest Oscar díjas. Gondoltam abszurd poénok lesznek, áthallások, de azt várják, hogy komolyan aggódjak az űrhaderőért?!? És *majdnem spoiler* miért ül Phoebe?
3/10
Rojita máj. 31. 19:39:00 3/10
(4/7)
Még csak az első részt láttam, de erősen gondolkozom, h nézzem-e tovább is?
Ez egy olyan paródia- sorozat, ahol a poénokat, beszólásokat, de a témát is, csak az értheti, aki Amerikában él. Átjön pár dolog, amit mi is érthetünk (a twitterező elnök, a Függetlenségi Nyilatkozatnál is jelentősebb űrprogram, a fegyvernemek közötti versengés...), de valszeg, a fk minden mondata, több szereplője áthallásos.
Néhány ismert színész miatt érdemes nézni, de alapvetően ez egy olyan amcsi film, ami cs a k az amerikai nézőknek készült. Kár volt megvenni. (Ha csak nem ingyen kaptuk.)
6/10
Nico71 máj. 31. 17:26:42 6/10
(3/7)
Bajban vagyok az értékeléssel, hiszen érzéseim ambivalensek evvel a sorozattal kapcsolatban. Erős és gyenge színészi alakítások, minőségi képi megjelenítés, néha pedig értékelhetetlenek, klassz díszletek olykor pedig idegesítően amatőrök, humoros sorozat, melyben számtalan esetben a gyagyaság szintje képviseli a poént. John Malkovich ismételten nagyon alakít, de Steve Carell is hozza sajtos formáját, bár messze nem ez a legjobb filmje.
Hangulattól erősen függően, esti kikapcsolódásnak megfelelő sorozat. Várjuk a folytatást!
(Dicséretes, hogy van magyar szinkron! Viszont sajnálatos, hogy sok jobb filmnek viszont nincs.)


Tudós egyedül a laborban, bemegy hozzá a marketinges: - Meglephetnénk valami különlegessel az elnököt a szülinapjára! Én nem értek hozzá, de mondjuk egy láthatatlanná tévő köpennyel. - Mire a tudós: - Semmi probléma, megoldható! Hiszen rajtam kívül itt mindenkin van!" :-D


visormail máj. 31. 16:10:02
(2/7)
Hát ugye netflix szemét, amit ők csinálnak abba már belenézni is kár.
1/10
meridian74 máj. 30. 17:06:32 1/10
(1/7)
2 részt bírtam megnézni. Már az elsőnél abba akartam hagyni, de rávettem magam hogy megnézzek még egy részt belőle. EZ egy kalap f*s. Ritkán írok ilyet. De soha életemben ilyen sz*rt még nem láttam...! Ez NULLA pont - de egy a minimum amit itt lehet adni rá, de az is sok!