8/10
Edmond Dantes 2011 ápr. 12. - 22:10:07 8/10
(3/3)
Kedves, könnyû nyáresti szórakozás...egy hûvös tavaszi estén (is). Biztosan sok hasonló film van - én ritkán nézek ilyesmit, úgyhogy kellemesen végigmosolyogtam, idõnként még kacagtató is. Amerikai álom német kivitelben. Hepiend? Ha érdekel, van-e, nézd meg! Nem fogsz csalódni.
feketevipera 2011 ápr. 12. - 20:59:57
(2/3)
Elég bugyutácska film, sablonokból összemûtve. Az életben nem történik minden így (ezért nyugodtan vehetjük tündérmesének is), eléggé erõltetett és valószerûtlen dolgok is szerepelnek a sztoriban, amely néhol egy szappanoperára hajaz. A filmben szereplõ csajhoz hasonló nõk általában a hasonszõrû pasikra buknak (aki természetesen kõgazdag, menõ fószer), és csak a legritkább esetben történik meg az, mint a filmben, hogy összeállnak egy "jelentéktelenebb" csávóval. Persze elõfordulhat, hogy valaki ráébred arra, hogy addig felszínesen élt, de õszintén szólva nehezen hiszem el, hogy a valóságban egy ilyen csaj összejött volna egy ilyen sráccal. Kivételek mindig vannak, de azok tényleg kivételek. Két külön világ ez, és az a nõ, aki a külsõségeknek él, az esetek zömében nem fogja észrevenni azt az embert, aki esetleg nem olyan gazdag, de mondjuk emberiességben fölötte áll a gazdag pasinak. Szóval a film egyszer megnézhetõ, ha nincs jobb dolga az embernek, de túl sokat nem érdemes várni tõle.
poddoca 2011 ápr. 12. - 07:55:10
(1/3)
Felvettem, megnéztem. - Ifjúkori viszonzatlan szerelem, eszméletvesztés, újból megtalálás. (elég rövid voltam)
Adhatnának ilyen könnyed filmeket nappal is. Egyszer lehetett látni egy hölgyet felül hiányos öltözékben. Nem tudom mitõl 16 éven felüli.