gyomber 2007 máj. 10. - 16:01:13 Előzmény almaa
(124/144)
Szia!
igen sikerült
Ugyan még nem kaptam meg, de azt mondta a lány ha megvan mind, akkor szól
Livka 2007 máj. 08. - 16:06:59
(123/144)
Sziasztok!
Rettentõ jó lenne, én is tudok másolni, szívesen másolok bárkinek, de eddig egy részem sincs meg :(
Ha valaki kölcsönad vagy elad, másolok másnak is.
Ysu 2007 máj. 08. - 10:11:45
(122/144)
Hú, a Kis angyalok is érdekelne! :-)
Ysu 2007 máj. 08. - 10:10:25 Előzmény Anipanni
(121/144)
Szia!
Köszönöm a választ! Látom, azóta be lett írva a részletes listának a folytatása is. Összesen csak 7x3 család van? Vagy majd folytatja a Zone Club?
Akkor, ha meglesznek a hiányzó epizódok, akkor szívesen jelentkezem, hogy 1+még 1 példányban lemásolnám õket. A plusz 1-et megkapja valaki, aki szintén tud másolni, másol róla, elküldi valakinek. Sajna nem tudom vállalni, hogy mindenkinek én másoljak. De szerintem ezzel a módszerrel viszonylag kis befektetéssel mindenki jól járna. Mit szóltok hozzá?
almaa 2007 máj. 07. - 19:49:23 Előzmény gyomber
(120/144)
Szia Gyömbér!

Én Alma vagyok és engem is érdekelne a DVD. Neked írt valaki?
Sikerült megszerezni végül?

Üdv,. Alma
almaa 2007 máj. 07. - 19:42:15
(119/144)
Sziasztok!

Alma vagyok, kisfiam 3 éves lesz júliusban. Pár hónapja láttam elõször a Vásott Kölyköket, ami számomra, kezdõ anyukaként igen sok érdekességgel szolgált. Láttam, itt a fórumban, hogy vannak segítõkész emberek, akik már régebb óta nézik, és még DVD-re is vették az adásokat. Engem is nagyon érdekelne, a DVD! Budán lakunk, de minden megoldás érdekel. + aki esetleg ha valaki felvette május 2 óta, annak is nagyon megköszönném, mert pont aktuális téma lett volna, de a mûsorváltozásra csak tegnap akadtam rá, mint rátok is :o) alma@rubicom.hu az e-amilom. KÖSZÖMÖN, ha elolvastátok, pláne, ha segítetek is... .o)
babuci 2007 máj. 06. - 22:18:44
(118/144)
Sziasztok!
Nem tudjátok a kamaszokról szóló részeket nem ismétlik a BBC prime-on?
Szigetigabo! te azt nem vetted fel?
10/10
Anipanni 2007 máj. 05. - 15:46:17 10/10 Előzmény Ysu
(117/144)
Szia! Igen, az a 7. hét. Figyelmedbe ajánlom a 127., 129., 135. és 140. hozzászólást :) Egyébként is érdemes visszaolvasni a fórumban, sokmindenrõl volt már szó.
10/10
Anipanni 2007 máj. 05. - 15:31:41 10/10
(116/144)
Bocs, nem vettem észre. És köszi a névhelyesbítést - a 7. hétnél is elkél, mert nem láttam a kezdõ hetet, amikor kiírják... :)
6. hét
Carroll család: Anya: Claire, Kisfiú: Khalum (állandóan hisztizõ, saját ágyában aludni nem akaró, az autókat rajongásig szeretõ kisfiú; egyedülálló anya, csak 6 hónaposan tudta meg, hogy gyereke lesz)
Skelton család: Apa: Ean, Anya: Flor, Kislány: Jasmine, Kisfiú: Bradley (súlyos étkezési zavaros kisfiú aki nem eszik "rendes" ételt két éve, a kislány is veszélyben van, mert nem figyelnek rá a szülõk; nagyon merev, mindet azonnal elérni akaró apa, túlterhelt anya, mindketten nagyon válogatósok)
Weston család: Apa: Shon, Anya: Helen, Kislány: Tarula, Kisfiú: Taor (csak apát elfogadó, anyukát - és mindenki mást - elutasító kislány 1 testvérrel és 7 féltestvérrel)
7. hét
James (?) család: Anya: Cheryl (?), Kisfiú: Ben ("ételfóbiás" kisfiú, szorongó anyánál túlzottan központi kérdés az evés)
Archer család: Apa: Shane, Anya: Sarah, Kisfiú: Kian (saját ágyában nem alvó kisfiú, játékokkal telezsúfolt szobában; nehezen megfoganó anya nem engedi felnõni a "kisbabáját", mert nem lehet több gyereke)
Hogan (?) család: Apa: Metthew, Anya: Clair, Kisfiú: Jordan (agresszív, hisztizõ, evésproblémás, WC-használati problémákkal küszködõ kisfiú, apa nem elég határozott, túlsúlyos anya nem elég felszabadult)
gyomber 2007 máj. 04. - 17:58:03 Előzmény katyusa
(115/144)
Szia!
Tibi vagyok és Agárdon lakom Szeretném megkérdezni tõled, hogy megírnád-e nekem a Vásott kölyköket ha megkérlek és ha lehetséges valahogy eljuttatnád hozzám? Vagy ha kell felmegyek érte Pestre is
Köszönöm szépen
E-mail címem: gyomber11@hotmail.com
Ysu 2007 máj. 04. - 12:02:19
(114/144)
Én is pesti vagyok, és DVD-írónk is van. Hány lemezrõl lenne szó?
Ysu 2007 máj. 04. - 10:06:00
(113/144)
Az ex-heroinfüggõ anyuka, akinek a kisfia, Ben nem eszik, meg a szülõk a kisfiúval, akinek autós ágya van, meg a Jordan nevû kissé túlsúlyos kisfiú még túlsúlyosabb anyukával, az a 7. hét? Elvben a 6. után adták, de véletlenül a 3. naptól, és aztán leadták a második napot, majd nem tudom, melyiket, mivel az egymás után adott két részbõl csak egyre volt beállítva a videó. 8o Utána meg félbe is hagyták, és most csak délelõttönként mennek a részek, úgy tûnik, ismét a 6. héttel.
gyomber 2007 máj. 03. - 21:17:56
(112/144)
Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy tudnál-e segíteni nekem abban, ha szeretném a Vásott Kölyköket DVD-n kihez forduljak (kerestem hátha boltban meglelem, de egyenlõre nem találtam)
Ki írná meg nekem Ki is fizetem
Elõre is köszönöm a segítséget
katyusa 2007 máj. 03. - 20:29:57
(111/144)
Babuci!

KÖSZI!!!Nagyon igyekszem, hogy nekem is teljes legyen a sorozat!Ne mondj le rólam :). Tényleg igyekszem!!! Eddig a 12-13. rész maradt csak le, és most a 25. részt vettem véletlenül fel a 24. helyett. De azt is tudom pótolni. :)

Ysu!ÜDV!Dolgozunk az ügyön :).

Anipanni!Neked is KÖSZI!!!

Szép estét!
Ysu 2007 máj. 03. - 14:19:29
(110/144)
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok! Csak a múlt héten láttam az elsõ részeket, de nagyon megfogott a sorozat. Bár az én gyerkõceim (2 és 4,5 évesek) messze nem ilyen problémásak, azért van mit csiszolgatni, és ebben a mûsorban megtaláltam egy hozzáállást, amit a magaménak érzek, és apró technikákat, amiket szép lassan kipróbálok. Már apró sikert is elkönyveltem, a mai reggelünk a koránkelés ellenére teljesen hisztimentesen zajlott, ami ritkaság. :-) Valamint a lányomat sikerült végre a matricás módszerrel motiválnom, hogy kitakarítsa a szobáját, ami eddig még lehetetlen feladatnak bizonyult. ;-) De a legfontosabb hozadék, hogy én megtanultam, hogyan vagyem rá magam, hogy szórakoztató és érdekes társaság legyek a számukra.

Látom, sokatoknak megvan a sorozat. Valaki esetleg budapesti? Én tudok DVD-t másolni, vagy vinni DVD-t, vagy kifizetni, bármilyen megoldás érdekel, de szeretnék több részt is megnézni, mert már kezdek függõvé válni :-)
babuci 2007 máj. 02. - 21:42:07
(109/144)
Hali Katyúsa!
26-32 de 32 nem kell az összefoglaló. Szerda-csüt.-pént-hétfõ-kedd-szerda
33-39. de a 39 ugye az összefoglaló nem kell.
kezd máj.11 péntek-hétfõ-kedd-szerda-csüt-péntek
40-46. de 46 nem kell az összefoglaló.
ez még nem biztos de szerintem kezdés máj 15. kedd
47-53. de 53 nek kell az összefoglaló.
54-60. de 60 nem kell az összefoglaló.
Ma kezdõdött reggel a 26. résszel.
Csak a hétköznapokat nézd.
Szigetigabo!
engem nagyon érdekel a DVD pesti vagy?
10/10
Anipanni 2007 máj. 02. - 21:22:26 10/10
(108/144)
Az idézõjel helyett tette be ezeket:
„
10/10
Anipanni 2007 máj. 02. - 21:20:14 10/10
(107/144)
Üdv!
Katyusa, szerintem is a 33.-nál kezdõdik, de a 32. rész nem tudom, hogy a 6. hét összefoglalása lesz-e, vagy mi a csuda... Jövõ csütörtökön kiderül.
A táblázat készül... Eddig ezt tudtam kiókumlálni és a köz javára bocsátani (nem mindegyik név írásában vagyok biztos, ezért a kérdõjelek, de a többi is lehet téves...):
2. hét
Hedrey (?) család: Apa: Richard, Anya: Sarah, Kislány: Lucy (állandóan hisztizõ, apát elutasító kislány, anya kisajátítja a kislányt)
Marfey (?) család: Apa: Steve, Anya: Paula, Nagyfiú: Jacob, Kisfiú: Isaac (Jacob csak akkor eszik, ha etetik, Isaac nem eszik szilárd ételt, csak pépesítettet)
Bright (?) család, Anya: Michelle, Nagyfiú: Metthew, Kisfiú: Ross (éjjel nagyon rossz alvó fiúk, sokszor felébrednek, nappal szófogadatlanok, anya nagyon kimerült)
3. hét
Dixon család: Apa: Darren, Anya: Sarah, Kisfiú: Harrison (antiszociális, alvás- és étkezési problémás, szomorú kisfiú. A szülõk kislányt vártak a 6 hónaposan elvetélt helyett)
McMillen család: Anya: Sarah, Kislány: Kelsy (állandó, hosszú hisztis rohamokat produkáló kislány egyedülálló anyukával)
Field család: Apa: Mark, Anya: Fiona, Nagyfiú: James, Kisfiú: Ryan (verekedõs, dobálós kisfiú - második nap hazamentek, mert nem jelentkezet a probléma a Házban)
Pitts család: Apa: Tony, Anya: Alex, Nagyfiú: Tino, Kisfiú: Toby (2 évesen éjjelente is óránként szopó kisfiú alvásproblémákkal)
4. hét (Tanya apja hét közben meghalt)
Gofton család: (Apa: Jai), Anya: Anita, Kisfiú: Jadine (káromkodó kisfiú - apa hivatásos szörfös, Ausztráliában van éppen; anya erélytelen)
Sepik család: Apa: Bulen, Anya: Tracy, Nagyfiú: Harkan, Ikerfiúk: Connor és Emir (az egypetéjû ikrek fél éve nagyon hisztisek, keveset alszanak; a nagyfiú veszélyben van, mert elhanyagolják; apa szorong, hogy nem alszanak délután a gyerekek, a szülõk sok mindenben nem értenek egyet)
Bullock család: Apa: Alan, Anya: Julie, Kislány: Eli (a kislány átvette az uralmat az erélytelen szülõk felett, nem alszik az ágyában, apa sokkal idõsebb, anya fiatalabb)
5. hét
Allam család: Apa: Richard, Anya: Joe, Kislány: Mia (hallássérült kislány, ön- és közveszélyes agresszióval, fejét a falba veri, haját tépi, alvásproblémák is vannak)
Gwilliam család: Apa: Calvin, Anya: Isabel, Nagylány: Sophie, Kisfiú: Joshua, Kislány: Stephanie (3 gyerek, akik 7 éve csak a szülõkkel együtt hajlandók aludni)
Menzie család: Apa: John, Anya: Lea, Kisfiú: Allis (alvásproblémás, evésproblémás, apát hevesen elutasító kisfiú)
6. hét
Carroll család: Anya: Claire, Kisfiú: Khalum (állandóan hisztizõ, saját ágyában aludni nem akaró, az autókat rajongásig szeretõ kisfiú; egyedülálló anya, csak 6 hónaposan tudta meg, hogy gyereke lesz)
Skelton család: Apa: Ean, Anya: Flor, Kislány: Jasmine, Kisfiú: Bradley (súlyos étkezési zavaros kisfiú aki nem eszik „rendes” ételt két éve, a kislány is veszélyben van, mert nem figyelnek rá a szülõk; nagyon merev, mindet azonnal elérni akaró apa, túlterhelt anya, mindketten nag
katyusa 2007 máj. 01. - 20:33:51 Előzmény Anipanni
(106/144)
Anipanni!

Csúcs vagy! :)
Engem érdekelne!

Ez a hét szerencsére az elõzõ felvételekbõl meg van. A következõ eresztésnél, akinek van agya követni, mikor kezdõdik megtenné, hogy felírja hányadik résztõl indul? Én úgy számoltam, hogy az a 33.rész. UGYE?

Szép estét!
10/10
Anipanni 2007 máj. 01. - 09:03:42 10/10
(105/144)
Üdv mindenkinek! Itt vannak a vetítések jövõ szombatig. Eszerint holnaptól új vetítési rend van, két sorozatban vetítik (de csak reggelente): hétfõtõl péntekig (26. résztõl folyamatosan) és szombatonként (10. résztõl)
Tegnap megelõlegezték a 35. részt - Archer, James (?) és Hogan (?) család - ma pedig jön bónuszként a 34. és 35. rész jön :)
Május 1. kedd 20:00 34. rész
Május 1. kedd 21:00 35. rész
Május 2. szerda 7:30 26. rész
Május 3. csütörtök 7:30 27. rész
Május 4. péntek 7:30 28. rész
Május 5. szombat 7:30 10. rész
Május 7. hétfõ 7:30 29. rész
Május 8. kedd 7:30 30. rész
Május 9. szerda 7:30 31. rész
Május 10. csütörtök 7:30 32. rész
Május 11. péntek 7:30 33. rész
Május 12. szombat 7:30 11. rész