katyusa 2007 febr. 22. - 13:25:47
(44/144)
Maffi!

Szerinten pár dolgot már most be lehet csempészni a nevelésbe, meg ha már így kezded, hogy kialakult nevelési elveid vannak, az egy jó kezdet :).
katyusa 2007 febr. 22. - 13:23:49 Előzmény babuci
(43/144)
hello

Hát rossz híreim vannak :( . A 19. résztõl vettem ugye, és az elsõ hetet abból úgy, hogy az ismétlseket is. És abból a hétbõl pont a vége lemaradt. :( Ha valaki tudja mi történt, és véletlenül az a rész megvan, azt megköszönném. Én mindenkinek nagyon szívesen átveszem, csak ezeket a bénázásokat vegyétek hozzá :(.

Én nem tudom hány rész lesz még, de remélem ismételni is fogják! :)
Maffi 2007 febr. 22. - 13:17:59
(42/144)
Sziasztok!

Egy ideje én is függõ lettem. Az én kislányom még csak 15 hónapos, így nem merem alkalmazni a látottakat. Úgy tudom, két éven felüli gyermekekkel foglalkozik Tanya.
Tudja Vki, mióta megy a sorozat és vajon meddig lesz mûsoron?
Elõre is köszönöm a választ.
kukaberci 2007 febr. 16. - 09:37:42
(41/144)
Sziasztok!

Azt tudja valaki, hogy hány rész készült ebbõl a sorozatból?

üdv.
babuci 2007 febr. 15. - 15:06:18
(40/144)
Katyusa asszem én küldtem próbából, oké majd ledumáljuk, csak majd mindig be kell állítanom a vekkert hogy a mutert felhívjam, mert most vasárnap is lemaradt 5 perc, mert késõn telefonáltam, de szerintem attól még nem gáz.
Küldj vissza egy e-mailt és majd lelevelezzük.
Pont ma beszéltem az oviba egy anyukával, mert bekerült a csoportunkba egy nagyfiú akivel komoly gondok vannak, valószínûleg otthon nem minden oké. A múlt héten rajzszöget tett a 4 éves fiam segge alá direkt. Azt már nem akarom megvárni míg egy hurkapálcát döf a szemébe, mert ma farsangon bent lehetett maradni és most élõbe is láthattuk a dühkitöréseit. Szegény ovónénik próbálják a dolgot menteni, de szerintem ide már komolyabb segítség kell. A többi gyerekkel is volt afférja (ma több szülõvel is beszéltem) mindegyik azt mondta az õ gyereke messze elkerüli, de szerintem ez nem megoldás.
A múltkor a nõklapjában egy ugyan ilyen eset miatt irt egy anyuka, neki azt válaszolta a Vekerdi (pszihológus), hogy az ilyen gyereket sajnos azonnal ki kell venni a csoportból.

Szerintetek? egyébként nem vagyok az a típus aki rohan a játszon a gyereket megvédeni, de ez már nem rosszaság, hanem tudatos gonoszság, rosszindulat.
katyusa 2007 febr. 14. - 20:23:46
(39/144)
Babuci! :D
LÁtszik milyen jól tájékozott, és naprakész vagyok! :)
Akkor viszont mindenképpen örülnék, ha átvennéd nekem!
És Te küldtél mailt?

No majd ott lebizniszeljük :).
babuci 2007 febr. 13. - 22:41:58
(38/144)
Katyusa!
Én egy büdös szót nem beszélek angolul, de hát feliratos!!!
katyusa 2007 febr. 13. - 20:13:19 Előzmény aszta
(37/144)
Hello

Aszta!Persze Neked is szívesen, csak mailt írjatok majd, mert különben elfelejtem a két gyerek mellett!
Meg kitaláljuk, hogy a legegyszerûbb :).

Babuci!
Köszi, az igazság az, hogy nagyon érdekel a kamaszokról szóló is, de nem tudok olyan jól angolul, hogy mindet értsek. No majd meglátom, lehet csak az önbizalmammal van baj :).
aszta 2007 febr. 13. - 12:59:27
(36/144)
Nem vagyok pesti, de rédekelne a dvd változat. Ha küldenék neked lemezeket postán, vállalnád, hogy átmásolod rá a vásott kölyköket? Nagyon megköszönném.
babuci 2007 febr. 13. - 09:25:40
(35/144)
Sziasztok!
tegnap megnéztem a kamaszokról szóló mûsort. Szerintem nagyon tanulságos. Egy biztos nem szabad hagyni, hogy a dolgok elfajuljanak.( ezért majd 5 év múlva ujra megnézem). Persze tudom nem olyan könnyû a mai rohanó világba. Szerintem el kéne küldenem a párom exnejének, hátha tudná használni, mert náluk a dolgok hasonlóan zajlanak. Nálunk nem merik ezt tenni, mert tõlünk, de fõleg tõlem tartanak. (tisztelnek?) Pedig már tõlem bizony kapott a nagyfiú nem egyszer jó nagy maflást, de valahogy mindig érezte, hogy jogos és sosem panaszkodott miatta. Ez akkor derült ki számomra mikor az anyja egyik pasija álítólag megpofozta és ezt panaszolta az apjának, erre kérdeztem a páromat, hogy de hát már tõlem is kapott, erre azt mondta az jogos volt.
Úgyhogy ahogy Tanya is mondja 80% ban a szülõkön múlik.
A többi meg a rossz géneken.
babuci 2007 febr. 12. - 21:48:16
(34/144)
Elõre is köszi!
Ha érdekel anyuval én is dvd-re vetetem a kamaszokról szólót, ha sikerül minden vasárnap felhívnom akkor meglesz mind, ha majd érdekel. Sajnos még nem néztem meg nem volt idõm, de nem lehet rossz és az enyém is sity-suty kamasz lesz, akkor meg majd ott állok a szószba, úgyhogy rákészülök. Ha csak feleannyira jó mint a vásott kölykök akkor is nagy segítség lesz.
katyusa 2007 febr. 12. - 13:02:23 Előzmény babuci
(33/144)
Babuci!

Nagyon szívesen odaadom!BÁr sajnos nem az elejétõl vettem fel. :(
A 19.résztõl van meg, és ennél a hétnél még az ismétlések is rajta vannak, mert nem tudtam, hogy reggel csak azokat adják le.

Szerintem várjuk meg a végét, és akkor az egészet oda tudom Neked adni :).

Meg írj mailt, és akkor megbeszéjük.
babuci 2007 febr. 07. - 17:31:30
(32/144)
Katyusa!
Érdekelne a DVD változat, mert béna lett amit csináltunk, lehet hogy baj volt hogy LP be vettem, stb. Ha Bp-i vagy elmegyek érte ha meg tudnánk oldani? Elõre is köszi.
Látta már valaki a kamaszokról szóló részt, én még nem néztem meg, de kiváncsi vagyok milyen?
katyusa 2007 febr. 03. - 20:59:26
(31/144)
Szia!

Írtam is privit! :)

És ezer hála!
gotagota 2007 febr. 03. - 18:31:04
(30/144)
Sziasztok!
Én január elején kifogásoltam a Zone Clubnál, hogy még a saját honlapjukon sincs részletes mûsorismertetõ (hát persze, hogy a Vásott kölykök érdekelt :-) ), ezért a PR managerük elküldte a részletes januári és februári mûsort!
Ha valakit érdekel, írjon, elküldöm!
katyusa 2007 febr. 03. - 10:52:06
(29/144)
Hello

Babuci köszi! :)

A 7.30-as reggeli az ismétlés? Mert nekem nem tûnt fel. :O
Igazából két fiam van ,és még nem volt idõm megnézni miket vettem fel, ezért nem vagyok képben a részeket illetõen.
De én alapból dvd-re veszem fel különben. Egy hét felfér 2-re. :)
aszta 2007 febr. 03. - 08:42:13
(28/144)
De jó! Ez azt jelenti, hogy mondjuk DVD formátumban meg lesz nektek a sorozat? Vevõ lennék én is egy ilyenre. Minden babázós ismerõsömnek odaadnám. :))
Most jövök rá, hogy febr. 4. az még csak most vasárnap lesz. Bocsi.:p
babuci 2007 febr. 02. - 21:58:14
(27/144)
Sziasztok!
már rég irtam, de én már rájöttem a szisztémára, mert én is felveszem. Hétfõ, kedd, szerda 16.00-18.00-ig egy egész hét, aztán csütörtök 16.00-17.00 összefoglalás, ha errõl lemaradsz nem baj. A tobbit nem tudom. Most digitalizáljuk a felvettet, de megvenném ha kiadnák lemezen, reklámok nélkül. Remélem még ismétlik mindegyiket mert fel akarom venni.
Anyámat meg már beizzítottam a febr 4.-re, hogy vegye fel a kamaszokról szólót mert nálunk nincs BBC prime. Ha megnéztem írok, hogy milyen.
katyusa 2007 febr. 02. - 18:24:23
(26/144)
Sziasztok!

Én is vásott kölykök függõ lettem!Az egész hetet felvettem. Nagyon sokat segítenétek abban, hogy aki felvette az tudja hogyan és milyen módon ismételnek? Az elõzõ hétrõl sajnos lemaradtam. :( És feleslegesen sem akarok felvenni újabb részeket!

Nagyon köszi elõre is a választ!
aszta 2007 jan. 30. - 13:39:17
(25/144)
Megnézted a mûsort? Vagy megnézte valaki a kamaszokról szóló új mûsort? Érdekes lehet, hogy Tanya velük hogy boldogul...