Bonitó 2022 aug. 17. - 18:31:00
(2/2)
A 2022 évi  Úszó EB kapcsán, csak gratulálni tudok Mindenkinek!
Az érmet szerzett versenyzőknek duplán! Sok sikert a továbbiakban is Mindenkinek!

Tudom, hogy könnyű a "fotelből úszni," kritizálni meg pláne. De mégis a sok pozitív élmény hatására, adódtak negatív dolgok is.Hosszú Katinkára gondolok.
Aki nagyon sok szép pillanatot szerzett már a hosszú pályafutása alatt!  Amelyet sok drukkolás, taps, köszönet is kísért.  Többek között még film is készült az életéről.  De pár éve mindig az a gondolat fogalmazódik meg bennem vele kapcsolatban, hogy a csúcson kellett volna abbahagyni!
Mostani szereplése miatt azt nyilatkozta, hogy nagyon dühös volt magára, hogy nem ment az úszás, hogy fáradt volt, de mégsem volt annyira mérges, mint amennyire és ahogy mások?!

Saját maga is elismerte azt a tényt, hogy már a budapesti versenyeken és utána is fáradtnak érezte magát. Rómában is! Nem csodálom, hiszem benne van a korban, és lassan már mellette, vagy vele - az ifjúság! - korban már a "lányai" -  úsznak!
Meddig akarja még hajtani azt a bűvös 100. érmet?! Addig amíg szép lassan már-már nevetséges nem lesz?! Hiszen az edzője sem a régi, hanem a párja! Aki közismerten tapasztalatlan! Az egy dolog, hogy edzőként bekerült az állami támogatású, évente több milliárd forintnyi közpénzzel gazdálkodó elit programba, tapasztalatlanul az magánügy ebben a sport bizniszben!!

Budapest és Róma után azonban, meglepődve olvastam, hogy  Hosszú Katinka mindezek után leszögezte, amennyiben úgy dönt, hogy ott akar lenni 2024-ben a párizsi olimpián, akkor minél hamarabb el kell kezdenie úgy készülni, mint régen.
De akkor már Katinka  35-36 éves lesz, és nem kicsit lesz elfáradva?! :((  Azt már csak halkan jegyzem meg - tudom a kutyát sem érdekli, Katinka is tesz magasról az ilyen véleményekre -, de akkor is arra gondolok továbbra is, hogy a csúcson kellett volna abba hagyni, mint anno tette ezt a nagy kedvencem "Egérke", Egerszegi Krisztina.
Aki nem csak az érmeiben találta meg a boldogságát, hanem a gyönyörű családjában! A három csodálatos - ma már felnőtt - "gyerek", kárpótolja a nemlétező érmeket!
És ráadásul, az Ő csodálatos életéről, nem készült film! De Mindenki emlékszik rá, és szereti!
blaha60 2022 aug. 15. - 20:22:28
(1/2)
Remélem ,hogy stimmel !!!