Téma: Watchmen

maquina33 2019 dec. 30. - 13:30:04 Előzmény Kosh
(9/9)
akkor ez pont olyan,mint a film?amiért odákat zengenek,de nekem kétszer kelett nekifussak a filmnek és így is csak 10 percig bírtam.
Kosh 2019 dec. 28. - 16:53:39
(8/9)
Az évtized egyik legjobb sorozata: intellektuálisan és filmes szempontból egyaránt finoman felépített, kreatív és megdöbbentő.

A Watchmen pont az a sorozat, amire a 21. századnak és az HBO-nak szüksége van. A képregény és a film is a szuperhősködés morális kérdéseit feszegette. A műfaj sötét oldalát, a politikát, az erkölcstelenséget dolgozta fel úgy, hogy az reflektáljon az adott kor történéseire. Elképesztően bátor húzás az HBO-tól, hogy 2019-ben bevállalnak egy ennyire durván áthallásos sorozatot.

Ebben a világban az elnök egy közismerten liberális színész (kb. Donald Trump baloldali ellentéte), a fegyvertartási jogokat brutálisan szigorították, a feketék jogaira maximálisan odafigyelnek, és az indokolatlan gyilkosságok áldozatai már maguk a rendőrök, nem pedig fordítva. Csupa olyan aktuális téma, amit a Watchmen nem csak bedob a sztoriba, hanem az egész sztorit ezek köré építi.

Továbbiak:
https://index.hu/kultur/media/2019/12/28/az_evtized_legjobb_sorozatai_az_index_szerint/
Aljaska69 2019 dec. 19. - 22:52:31
(7/9)
Nem tudnék hirtelen ennél rosszabb sorozatot megemlíteni, ez mindennek a legalja
Sz. Péter 2019 nov. 14. - 17:14:01 Előzmény kinguci18k
(6/9)
Rorschach nincs a sorozatban.
beubhd 2019 nov. 14. - 14:43:19
(5/9)
Annak idején néztem a Holnap legendáiból pár epizódot, majd feljöttem ide, mert kíváncsi voltam a véleményekre. Meglepő volt, hogy mindenki magasztalta és magasztalja még ma is, pedig akkora egy rakás fosadékot én még életemben nem láttam. Kérdés, hogy vajon miben más ez a sorozat, amit már nem bír el a gyomrotok. Irtó vontatott és unalmas, de még így is rá ver pár kört az említett sorozatra.
kinguci18k 2019 nov. 05. - 09:42:12
(4/9)
-Ez egy rasszista sorozat (fajgyűlölő négerek,akik utálják a fehéreket)!És szegény,ártatlan négerek vs mocskos aljas fehérek!Vagyis a nagy amerikai világ uraló,isteni emberi létforma és földrész!Akik a világ többi népére erőszakolják magukat,saját mocskaikat,stb.!
Ja mondom ezt az első évad első része után!
Egyébként idézve Kistupac szavait:
"Attól, hogy valaki Watchmen karaktereket importál a sorozatába, szerintem minden ötlet nélkül (csak Rorschach-ot említem, hát ő az én,ik legdurvábban pozitív karakter a sztoriban) még nem lesz Watchmen film. Ez egy élvezhetetlen ámokfutás, a mai kornak megfelelő tartalmi résszel (nullához konvergáló történet sok akcióval, istenem de kár, hogy amerikaban elfelejtettek filmeket készíteni)"
-Még annyit hozzátennék,hogy a direkt erőszak,szadizmus,vér,fajgyűlölet,régi korban élt emberek tettei,bűnei,mocskai,háborúk,fegyverek,drog,buzik,stb ránk erőszakolása lassan már minden filmben,sorozatban,mesében,játékban,stb az nem bűn?
Kistupac 2019 okt. 23. - 19:26:29 Előzmény Sz. Péter
(3/9)
Természetesen. Nem hiszem, hogy Alan Moore, és David Gibbons közreműködése, vagy engedélye nélkül várható bármi jó. Jelzem már a spinoff képregényeket sem támogatták (A Watchmen úgy kerek ahogy van) pláne nem egy ekkora ökörséget, Rorschach maszkos terroristák! Gyere le jó isten, vagy hol fog kapcsolódni a Nixon-i világhoz? Miért kellett ehhez hozzányúlni? Ennyire ne lenne tájékozott a mostani tévénéző? Ennyire igénytelen lenne? (Emlékezzünk csak a Tűz, és Jég Dala sorozatra! Elfogyott az alapmű, Weiss és Benioff maguk esze szerint folytatták, el is rontották, amennyire lehet) a pöcsénél fogva kellene felakasztani azt DC vezetőt, aki hagyta ezt a történetet belekeverni az esztelen pénzhajszolásba. (A képregény megvan itthon 12 füzetben is, és három kötetben is, fóliázva, csak ebook-on olvastam, esetleg érdemes lenne neked is elolvasni, mielőtt egy ilyen eyecandy-nek bedőlsz)
Sz. Péter 2019 okt. 23. - 19:05:40 Előzmény Kistupac
(2/9)
"nullához konvergáló történet"

Egyetlen részt adtak le eddig.
Ebből te már temeted is az egész sorozatot? :)
Kistupac 2019 okt. 23. - 13:29:32
(1/9)
Lesz hová felfejlődni! Attól, hogy valaki Watchmen karaktereket importál a sorozatába, szerintem minden ötlet nélkül (csak Rorschach-ot említem, hát ő az én,ik legdurvábban pozitív karakter a sztoriban) még nem lesz Watchmen film. Ez egy élvezhetetlen ámokfutás, a mai kornak megfelelő tartalmi résszel (nullához konvergáló történet sok akcióval, istenem de kár, hogy amerikaban elfelejtettek filmeket készíteni)