Téma: X-Faktor

7/10
Nótárius 2019 dec. 17. - 11:11:02 7/10
(219/219)
Zdroba Patrik szempontjából elég furcsán alakult a döntő:
A szerintem leginkább győzelemre méltóként nagyon ígéretes esélyét, a legnagyobb segítő jóindulattal, de épp a saját mentora rontotta le.
A hozzáillő Celine Dion sláger éneklése közben Gáspár Laci extrém motoros-szerkóban* erő-balettozott körülötte, ami annyira érdekes-röhejes volt, hogy teljesen elvonta a figyelmet a produkcióról. Ezt jól érzekeltette, hogy a helyszíni felvételeken is jól láthatóan, a nézők zöme és zsűri is végigkacarászta az egészet. 
A második, kérdőjeles stíluskísérletű, tesósan* jellegtelen dalával viszont már eleve gyengített sansza volt eljutni, a tőle egészen mást váró szavazókhoz.
Szerintem, ha az utóbbi helyett, a döntőben is a korábbi adások biztosra menő dalválasztásainak megfelelően, egy a hallgatóságát bravúros énektudásával elkápráztató világslágert hallhattunk volna tőle, sokkal nagyobb esélye lehetett volna a megérdemelt győzelemre.

Mindemellett gratulálok Ruszó Tibornak is, aki a saját maga számára is talányos énektehetségével, egyáltalán nem érdemtelenül nyert. A jövőjét tekintve pedig, ha tudja kezelni ezt a buktatókkal teli helyzetet, a számára jelenthet legtöbbet ez a győzelem.


1/10
Amiel 2019 dec. 15. - 19:18:01 1/10
(218/219)
Ja, a műsort meg kénytelen volna vissza- és lepontozni, mert az idei évad katasztrofális volt... :( Szomorú, hogy ide süllyedt a színvonal! Nem igaz, hogy a szerkesztők nem olvasnak nézői kommenteket!!! Évek óta panasz van a mentorok zömére pl. Csupa dilettáns ül a szerkesztőségben is??
1/10
Amiel 2019 dec. 15. - 19:16:17 1/10
(217/219)
Dühítő a köbön! Nem csak az irreálisan sok tetves reklám miatt... Mentorok egy kivételével nullák. A sok hülye kis tini p***a meg jól kiejtette a legjobbat, Patrikot, akinek meg kellett volna nyernie, mert hát Vanekra szavaztak, nehogy a gyerek kiessen, akibe szerelmesek éppen. Pechükre meg se nyerte, hála az égnek!!! Most is el voltak tőle ájulva a mentorok, csak tudnám, mire fel, amikor nem is egy elcsúszás, hamis hang volt a produkcióiban! Amik nem mellesleg, most is unalmasak, egysíkúak voltak, igaza volt ebben Gáspár Lacinak. Egyedül ő merte mindig is megmondani neki, ha valami nem klappolt. Örülök viszont, hogy vége az idei X-faktornak, nem kell legalább tovább se bámulni, se hallgatni Andorkát. Sajnálom, de borzasztóan taszított. És nem csak engem. Sok esélyt adtam neki, újra és újra nekiálltam meghallgatni az újabb előadásait, csak meglátom benne én is egyszer, mi a fenéért nyomják úgy előre, de nem. Akinek van tényleges zenei tehetsége, ne adj isten abszolút hallása, az tudja, miről beszélek most. Borzasztóan sajnálom, hogy Patrik a sok tini szavazó miatt esett ki. Ha ő jut be, nem Andorka, akkor ő nyerhetett volna.
1/10
szirgabor 2019 dec. 15. - 11:27:53 1/10
(216/219)
"közönségnek"
1/10
szirgabor 2019 dec. 15. - 11:26:51 1/10
(215/219)
Botrányos! Ha manipuláció, akkor azért, ha ez kell a közönséges, akkor meg azért. Katasztrófa ez a fül és izlés nélküli ország :(
1/10
ccaty 2019 dec. 14. - 21:48:55 1/10
(214/219)
Félórája reklámokat nyomatnak. Elkapcsolok. Majd csak megtudom a végeredményt.
1/10
omama2 2019 dec. 13. - 19:51:41 1/10
(213/219)
Az egész idei X-Faktorról lesújtó a véleményem és főleg a zsűriről.
Ki ez a Dallos Bogi ?? mit keres itt mint zsűritag és "hozzáértő mentor" ???? Még soha nem hallottam színpadon énekelni, de ha azt is úgy csinálja mint a zsűrizést akkor hagyja abba ezt a szakmát.
Itt egyetlen ember az aki igazi zeneértő Ő pedig Gáspár Laci, tökéletes hallással . Ez a műsor teljesen lezüllött és érdektelenné vált. Puskás Peti meg a "nagyívű" hozzászólásaival enyhén szólva röhejes.
Pancsi2 2019 dec. 11. - 22:03:36
(212/219)
A régi az más színvonal volt. Pontosabban: az színvonal volt. Most a szenzáció hajhászásról szól, kezdve a megjátszott mentorhisztikkel, folytatva a szociális alapon való zsűrizéssel. Lassan ez is elmegy trash-be, mint a VV és kikötő majd valamelyik alcsatornán. Bár most tényleg jók a bentmaradtak, de pl. a tavalyit nem is értettem....
1/10
Amiel 2019 dec. 11. - 14:40:42 1/10
(211/219)
Egyet értek azzal, hogy a jelenlegi zsűritagok közül egyedül Gáspár Laci az odavaló. A többi "kuka" - már bocs, semmi keresnivalójuk a zsűriben, de mentorként sem! Visszasírjuk a régi jó X-faktort...
7/10
Nótárius 2019 dec. 11. - 12:22:07 7/10 Előzmény pappulisszesz
(210/219)
A valódi konkrétan: itt ugye az volt állításom lényege, hogy Gáspár Laci, teljesen tévesen, a Quenn együttes The Show Must Go On című számát (1991.) a Hegylakó című film (1986.) zenéjeként harsogta és jelmezelte világgá. Ezen a tényen mit-sem igazít az, hogy az általam, akár példának is tekinthetőnek írt számon kívül, még mely Queen szerzemények voltak a filmben; ha a műsorban helytelenül felkonferált dal biztosan nem.

... már ha ugye, nem az ehelyt elhanyagolható offtopic-járól akar beszélni az emberfia ?! ;)


Mindazonáltal a hozzászólásom lényegét ekként nem érintő, irreleváns tovább-pontosítást is köszönettel fogadom.
Pancsi2 2019 dec. 11. - 11:37:58
(209/219)
Az elmúlt évadok egyre gyengébbek voltak, a tavalyi volt a legalja. Az idei évben sikerült tehetséges fiatalokat találni, a bent maradt fiúknak egytől egyig jó hangjuk van, megérdemelten vannak ott.
Bár Manuel hangszínét imádom, amikor énekel. A rap nem az én műfajom és egyértelműen rétegzene. Ő egyébként már nyert a műsorral, szerintem fennmarad a neve, ha komolyodik kicsit, befuthat itthon karriert (emlékezzünk csak Majkára, a VV1-ben egy kis focista wannabe rapper volt, most mire vitte! Gondolta volna bárki? Ugye hogy nem.)

Aletta és Blanka jók voltak, szép hang és valódi egyéniségek. Enikő.... kompletten egy Tamáska Gabi utánzat (akit mellesleg nem tartottam ide valónak), látta okosan hogy tavaly bevált a "jaj olyan szerény vagyok azt sem tudom mit keresek itt" attitűd meg a csinált, erőltetett reszelős hang (mint a Jóbarátok Phoebe-je amikor a náthás hangját szerette mert az blues-os) ezért elindult mint T.G. 2. Hiba volt, a Pink Floyd előadása alatt rázott a hideg olyan borzasztó volt, mintha a körmöd húzod az iskolai táblán. Alex meg is mondta: pusztulat. Örültem hogy végre rájöttek hogy az a lány nem tud énekelni. Másolt valakit, de belebukott.
Take3: 3 kislány a sulis tehetségkutatóról, ennyi, nem több.

A mentorok közül Lacit kedvelem, ő ért hozzá leginkább. Alex is sokat fejlődött de Peti maradjon meg show man-nek :) Bogi olyan, mint egy iskolás lány akit odaültettek, mint szép díszletet.

Mindenesetre ez már nem az az X-faktor ami anno elkezdődött Keresztesék idejében. De idén legalább vannak jó hangú versenyzők is.
pappulisszesz 2019 dec. 11. - 10:32:31 Előzmény Nótárius
(208/219)
Konkrétan a Hegylakó film zenéje az egész Kind of Magic lemez, (még pontosabban, mintegy a felét a film zenéje teszi ki az albumnak, tehát nem csak a Princes of the Universe) ha már pontosítani akar az ember fia ugye
7/10
Nótárius 2019 dec. 10. - 22:04:01 7/10
(207/219)
Gáspár Laci harsány malőrrel konferálta fel Zdroba Patrik második dalát; ugyanis a műsorban történt téves közlésével és a jelmezével szemben, a Hegylakó című filmben nem a The Show Must Go On, hanem a Princes of the Universe című száma hangzott el a Queen együttesnek.
Fel sem tűnt neki, hogy mennyire oda nem illően értelmetlen lett volna a Hegylakó című filmben azt énekelni hogy: A shownak folytatódnia kell !? ;-)
A legütősebb poén viszont kétségtelenül az volt az egészben, hogy:
"Akkor most tartunk egy rövid szünetet."
Rendhagyó módon, minél többször hangzott el annál szélesebben mosolyogtunk, magunkon. :)
1/10
ccaty 2019 dec. 10. - 19:06:53 1/10
(206/219)
Nézőnek semmi döntése nincsen, ezeket a kamu szavazásokat még a gyerekek sem veszik komolyan. A repper legény repülése már az elején eldöntött volt, hiába a kezdeti népszerűsége, sorra gyüjtögette a negatív pontokat a maga számára.

Majd az idő eldönti, hogy lesz-e jövője. Bár már az elején kiderült a drogos múltja, de azóta ítélet született egy másik bűncselekményének ügyében is. Nevezetesen egy alapítvány kasszáját lopta el a társaival, amely ügyben most közmunkára ítélték őket, nem hiszem, hogy legközelebb is ilyen szerencséje lesz... hogy a harmadik ügyét is ilyen olcsón megússza. Ne legyen igazam, de amennyire én látom, teljesen elszállt magától, szerintem hallunk még róla, csakúgy, mint a helikopteresről...

jobb is, hogy nem jutott tovább... kicsit elkenték a száját... nem tett neki jót a népszerűség...

Igaz a mondás, hogy a kutyából nem lesz szalonna... Ez a legény egyszer sem állt be a sorba észért... Vannak olyanok, mint ő is, hogy még a saját kárukon sem tanulnak... Pedig nagy hibája ellenére óriási esélyt kapott, de borítékolható, hogy nem tud vele élni... Kívánom neki, hogy ne legyen igazam...

Ellenkező esetben hamarosan megtapasztalhatja, hogy amilyen gyorsan felkarolta az RTL, sokkal gyorsabban magára is hagyhatja majd...
1/10
Amiel 2019 dec. 10. - 18:19:02 1/10
(205/219)
És most, hogy visszanéztem - értelmesen, a bugyuta sok vacak nélkül, amiben az emberekre akarnak sózni valamit, csak úgyse sikerül :D - a véleményem nem hogy változott, sőt! Zdroba Patrik valami eszméletlen! Végig rázott a hideg, ahogy hallgattam, mindkét dala alatt, és kb. lehidaltam. A hangja is jó, és az énektudása se semmi. Egyértelműen ő a győztes, de ezt már a válogató alatt is mondtam.
1/10
Amiel 2019 dec. 10. - 18:16:29 1/10
(204/219)
Kezdés, aztán értelmetlen, üres, semmi sablon szöveg - 9 perc... majd azonnal reklám, 12-13 perc.
Köszi, ebből a kakiból nem kérek többet!!! És még jó, mert mások elmondása alapján, ez így folytatódott az egész műsoridő alatt, pl. másfél óra alatt sikerült mindössze 3 dalt lenyomniuk - magyarul nagyjából 3-szor 3 perc élvezet, szórakozás ez idő alatt, a többi semmitmondó szöveg, de a zöme ezen felül is reklám, reklám, reklám. Pfffffffffffff Ezt már nem is jellemezném!!
Inkább megnézem később online, a ki***tt reklámok nélkül, amikre milliárdokat költenek, de az égvilágon senki nem kíváncsi rájuk, senki nem nézi őket! A műsort most ezért le is pontozom, ez van, így jártak. Nem hülye reklámokat akar nézni a sok ember, hanem a műsort magát!
2/10
Onlymee 2019 dec. 07. - 22:08:26 2/10
(203/219)
180 perc adásidő 20 perc éneklés.
Peti817172M 2019 dec. 07. - 21:23:44
(202/219)
Erősen vontatott az elődöntő. Minden produkció után 10 perc reklám. 1,5 óra alatt 3 produkciót hallhattunk...
6/10
tompili 2019 dec. 07. - 17:01:37 6/10
(201/219)
Alex a saját - amúgy kiválóan szereplő - mentoráltjai ellen szavazott. Hát nem szívesen lennék a mentoráltjai helyében...
1/10
TheMemories 2019 dec. 01. - 16:21:19 1/10
(200/219)
Komolyan elhiszi valaki, h a nézőknek bármi beleszólása van ezekbe a műsorokba??????
F.s az egész... dalos boci ( így, csupa kisbetűvel..)is elmegy a búsba...a dalválasztásaival együtt.
Kedvencem Enikő, az is marad. Nem vagyok "szakértő " , mint a 4 "elit"...de hallásom azért még van.
Véleményem szerint Enikőnek a ferrero reklám zenéjét kellett volna adni... ( Rebecca Ferguson: Glitter and gold). Na de ... ki vagyok én.. csak egy néző.... (.....).
Enikőnek üzenem, ne adja fel, boci ha 100x megszületik se fog tudni így énekelni mint ő.
Mellesleg a három másik eszkombajn se...