Aki bújt, aki nem 2013 okt. 20. - 13:50:42
(20/20)
Igazából nem ezért, mert minimális a bejövõ sms-ek száma, ma már nem szavaznak ilyesmikre emberek, csoda ha nézik, de így még több reklámot besûríthetnek ugyanabba a mûsorba és két este is odaültethetik az embereket a tévé elé, így hátha a tévé elõtt maradnak a nézõk, illetve nem szerveznek vasárnapra egyéb programot maguknapk pl. biliárdozás.
Kérdezz meg bárkit az ismeretségi körödben egy darab smst nem küld senki. Még a nézõk is fizetett statiszták a háttérben.

Alföldi a legjobb zsûritag? Jennifer Anikó Aniston olyan hamisan énekelt végig, hogy le kellett halkítanom a hangot, mire Alföldi: "egy hamis hangot sem hallottam"
Gratulálok a favorit zsûritagodhoz!
mushi 2013 okt. 20. - 12:35:17
(19/20)
szeretem a by the wayt, mert a legjobb elõadók közt vannak a mezõnyben, viszont ez a tegnapi produkciójuk annyira egy az egyben pitch perfect koppintás volt, hogy gyakorlatilag jöhetnének a film készítõi rázni a mûsor felé az öklüket... (hopp, most hogy utánanéztem, pontosan nem tudom, hogy elõször a filmben volt-e ez, vagy anna kendrick saját találmánya filmen kívül..) mindenesetre ez a leülök a földre a poharammal... aki látta a filmet, tudja.
érdekes, hogy nekem a fat phoenix a válogatón eléggé bejött, jó volt a produkció, aztán egyre jobban unszimpatikussá váltak, pontosabban az énekes. kíváncsi vagyok, kiveri-e a hisztit valamilyen módon, ha kiesnek majd..
perry 2013 okt. 20. - 12:26:58
(18/20)
Az logikus, ha valamit sokszor gyakorolok az álmomból felkeltve is képes vagyok jó minõségben elõadni. Azt azért ne feledjük el , hogy egy hét áll rendelkezésre példának okáért angol szöveget, koreográfiát, énekesi kvalitást úgy összehozni, hogy az hiteles, élettel teli és hatásos legyen. Ezt még a profi énekesek sem igazán csinálják , vagy is kevésbé tehetségesek meg aztán egyáltalán nem.
Akár van ezeknek az énekeseknek alapvetõ rutinjuk, akár nem lássuk be igen csak kevés idõ.
Azért az látható , hogy a hangi adottságuknak és a habitusuknak / személyiségüknek/ megfelelõ számokat választanak a zsûri tagjai. Az is igaz, hogy sokak által ismert és "fülbemászó" dallal, ami meg van spékelve egyéni ízzel elõre lehet jutni.
Valljuk be olyan énekes aki azoknak a kritériumoknak amit te írsz, hogy mindent 100% tud, az talán csak a mesében létezik vagy van a világon max. 10, ezektõl a kezdõ énekesektõl ilyet kissé túlzás számon kérni. :)
Semprini 2013 okt. 20. - 12:25:29
(17/20)
Rövid áttekintés a tegnapi, 2. élõ show-ról:

Tóth Marci az elsõ élõshow leggyengébb teljesítményét nyújtotta, amit szinte fizikai képtelenség lett volna alulmúlni, nem is sikerült, azaz egy paraszthajszállal "jobb" - vagy inkább kevésbé rossz - volt mint, múlt héten, de így is messze a 3 leggyengébb produkció egyike volt az övé. Ráadásul az a nagyképûséggel kevert flegmaság ami kiül a képére hihetetlen módon ellenszenvessé teszi számomra. Várom a kiesését nagyon, nem ide való.
Eckert Anikó a múlt héten szinte megtáltosodott, legalábbis úgy tûnt, megúszta a kiesést is, erre most visszasüllyedt a hetekkel korábbi szintjére, utoljára a bemutatkozóján énekelt ennyire hamisan és ilyen pocsék angol kiejtéssel. Nem értem, tényleg. A nõi mezõny leggyengébbje, nincs mese, de még mindig nem neki kéne kiesni.
By The Way: ügyesek voltak ezzel a poharazós trükkel, a közönséget és a zsûrit is megvették kilóra. Tényleg nem volt rossz, kíváncsi vagyok, mivel rukkolnak még elõ. Az együttesek közül nekik kéne a legtovább eljutni.
Batánovics Lili: Szuper volt, õ az egyik legjobb hang a mezõnyben, Danics Dóri meg a másik. Tényleg nem tudok belekötni, ez 10 pontos produkció volt. Remek volt a dalválasztás is, akárcsak a múltkor, így kell versenyezni!
Bozsek Márk: A szürkénél is szürkébb, rendkívül unalmas középszer, a lányoknak lehet hogy bejön, nekem édes mindegy, hogy mikor esik ki, csak ne legyen az utolsó 3-ban, az azért durva lenne.
Csordás Ákos: A fiúmezõny legjobb hangja, ez több mint nyilvánvaló, tegnap nekem mégsem tetszett igazán, kicsit túlfújta, nagyot akart dobni de valahogy egy felfújt lufi lett. Na persze, Tóth Gabi a mentora, mit vártunk?
Péterffy Lili, már másodszor a rossz dalválasztás áldozata. Nekem õ az egyik személyes kedvencem, és az egyik legszimpatikusabb versenyzõ, jó hangja is van, valahogy mégsem volt igazán átütõ most sem. Én a mentorát okolom, talán nem kéne hallgatnia rá, akkor jobban járna.
Krasznai Tünde: Nem bírom a csajt, de a tegnapi produkciója még nekem is majdnem tetszett. Van hangja, tud is énekelni valamennyire, de valahogy mégsem áll igazán össze, és a negatív kisugárzásával nem tudok mit kezdeni, ellenszenves és passz. Van ilyen.
Fat Phoenix: Az énekes annyira irritál, hogy egyszerûen nem bírok odanézni, ha õk vannak képernyõn. Jellegtelen, mûanyag produkció volt, szerintem már a múlt héten kieshettek volna, ha most sem fognak, akkor bunda van a dologban.
Danics Dóra: Nekem õ a favorit, a top-kedvenc, de ha én lennék a mentora, lebeszélném pár dologról. Õ ugyanis nem kevés ehhez a versenyhez, hanem túl sok. Két-három klasszissal van a többiek fölött énektudásban, kicsit talán túl nagyokat akar mutatni, mintha nem bízna eléggé magában. Pedig az adottságai alapján neki kéne nyernie.
Szabó Ádám: Fura módon épp délután hallgattam az LGT-tõl az Álomarcú lányt, ezért az volt a fülemben, természetesen az eredetivel nem versenyezhetett, de nagyjából jól elénekelte, kicsit steril volt, de nem vészes. Azt nem értem, miért csak egyetlen magyar dal volt már megint, az összes többi angol nyelvû, holott a koncepció valami világ körüli utazás vagy mi a fene volt, na mindegy.
mushi 2013 okt. 20. - 12:10:11
(16/20)
egyébként azt figyeltem meg, hogy akiket beszavaznak, mert világszínvonal körül adnak elõ egy-egy számot, azok nem biztos, hogy más stílusú vagy típusú daloknál is megállják a helyüket. egyszerûen úgy van "beprogramozva" a torkuk, vagy jó sokszor elgyakorolták otthon a válogatáson elõadott dalt.. szerintem a külföldi, befutott énekeseknél is van ilyen, hogy egyszerûen nem menne neki valamilyen dal elõadása, mert az nem olyan, amit õ megszokott.. mindenki tudja a saját kereteit és képességeit, még az is, aki 10 meg 20 éve a színpadon van. persze az lenne az igazi énekes, aki mindent el tudna énekelni kínlódás nélkül.. ebben a mezõnyben most ezt nem érzem..
perry 2013 okt. 20. - 09:59:49
(15/20)
Egyezik a véleményünk, amit tudni kell a megjelenésrõl és a színpadi világról az énekeseknek azt Alföldi a versenyzõivel meg tudja teremteni, igaz kényelmes dolga van talán csak nem B Lilivel lehet gondja mert nem igazán jön át a személyisége a képernyõn, ráadásul ha nem galoppozza el magát akkor tök józan értékeléseket tud adni. Azt már szerintem mindannyian tudjuk , hogy a hölgy érzelembõl zsûrizik így aztán úgy látszik, hogy az indulatai sokkal inkább mûködnek mint a józan ítélet.
Nekem is az a véleményem , hogy a 2 napra való elhúzás egyrészt a csigázás miatt , de még inkább úgy gondolom a bevétel növelése miatt hozták létre.
Saját véleményem , hogy a nemzetközi vagy angol kitekintés dalokban nélkülözte az igazi világslágereket vagy igen csak rossz feldolgozásokat eredményezett. Kivétel a Vaya Con Dios szám, amelyben szerencsésen replikázott a két éeneklési technika az egyik a karcos "kocsmai" vagy kabaré éneklés és a tiszta csillogó hang. Ráadásul mint jelenség + ruha + hang szinte a 100% nyújtotta a versenyzõ.
stenmore 2013 okt. 20. - 09:34:06
(14/20)
Egyedül Alföldi konyít valamit a dologhoz a többi zsüritag csak bohóckodik.Páran írták,hogy nem értik miért másnapra hagyják az eredményhirdetést,pedig egyszerû:minél többen szavazzanak és küldjék a lóvét a TV nek.
perry 2013 okt. 20. - 09:27:42
(13/20)
Aki szeretne emberi hangon posztolni ugorjon át az X - Mindent az X-faktorról! topicba
perry 2013 okt. 20. - 00:55:44 Előzmény makailaci25
(12/20)
Szuper néhány b*arc miatt már a 2. kiszavazásnál lezárták a témát.:(
makailaci25 2010 dec. 05. - 11:22:41
(11/20)
Engem nem az zavar, hogy valakit ilyenek érdekelnek.Az zavar,hogy CSAK ilyen!Ha meg valamit nem tudnak,v. nem értenek, akkor én magyarázzam el.Hát egy F...-t.Akkor kezdtem "gyûlölni" az ilyen üresfejûeket, amikor nyomdában dolgoztam és egyszer mûszaki hiba miatt leállt a gép és néhányan elkezdték kitárgyalni az elõzõ napi Megaszart.Mikor elfogyott a téma nekiültek rejtvényt fejteni.25 perc alatt fejtettem meg azt, amit az "üresfejûek" jószerivel csak éppen elkezdtek.Igaz, én meg nem tudtam a Megaszarhoz hozzászólni, de ezért még nincs hiányérzetem.
kukikapitány 2010 nov. 16. - 18:42:22
(10/20)
a leckét megírtátok már?
makailaci25 2010 nov. 09. - 08:19:13
(9/20)
Még valami, ami lényeges: ez a szar kiválóan jellemzi az egész KULA tv ízlésszintjét.Valószínü,hogy errõl a csatorna vezetõi se tudnak, mert õk is ezen a szinten vannak.A bunkó se tudja, hogy õ bunkó, különben nem lenne az.Ami eddig egy kis színvonalat képviselt, az a Showder klub volt, most már az sincs.
makailaci25 2010 nov. 09. - 08:09:57
(8/20)
Bravóóóó! Ez kell a plebsznek!Csak azért néztem végig egy ilyen hulladék mûsort,-nagy nehezen-hogy az ismeretségi körömben levõ alacsony ízlésszinten élõ egyéneket felhomályosítsam arról,hogy ettõl még üres marad a fejük.Mindenki ismer minden szereplõt,de azt egyik se tudta,hogy mi az intrinszik v. extrinszik faktor.
astragcc 2010 nov. 04. - 17:11:49
(7/20)
KIRÁLY L. NORBI !!!!!!!!!!! Király vagy!!!!!!!!!!! :D:D
Perika8888 2010 okt. 23. - 12:10:39 Előzmény freerider
(6/20)
Már ki se írják a címét, csak X-eket, hátha másra asszociál valaki? Netán az analfabéták miatt, az X-et még õk is felismerik:) és esetleg õk még nézik ezt a sz*rt.
freerider 2010 szept. 07. - 16:05:03
(5/20)
azoknak teljesen jó mûsör lesz akik élvezik a megasztár és társait. jön a való világ is, csuda jó dolgok ezek
mikonyitszki 2010 szept. 01. - 22:02:53 Előzmény Ghanima
(4/20)
http://www.youtube.com/results?search_query=cool+tv+live&aq=f

Hülye mûsor,hülye mûsorvezetõk még hülyébb sms-ezõk szerintem.
Ghanima 2010 aug. 30. - 21:53:23 Előzmény mikonyitszki
(3/20)
Miért, az milyen? :-o
mikonyitszki 2010 aug. 30. - 14:48:15
(2/20)
Ez is olyan lesz mint a Cool live?
Ghanima 2010 aug. 30. - 12:31:57
(1/20)
Na..., így kell több bõrt lehúzni egy amúgy nagyon vékonyka "izérõl" is. Bleeeeeee...