7/10
tonijani@gmail.hu 2021 jan. 19. - 14:18:34 7/10
(2/2)
Összességében nem volt rossz, néhol humoros, néhol érzelmes, néhol izgalmas. Viszont pár akkora egetverő ostobaság logikátlanság van benne, ami felett egyszerűen nem lehet elsiklani.

pl amikor azt hazudják, sikeres volt az aszteroida eltérítése, mindenki hisz nekik. Miért? Mert az USA azt mondja? És a földön nincs senki másnak teleszkópja? A "gonosz ikert" számtalanszor kicsinálhatták volna, de mindig futni hagyták. Meg az mennyire valószínű, hogy Amerikában egy darab bunker van összesen? Mondjuk a toleranciát teljesen kimaxolták a fekete-fehér meleg párral (a szemüveges csávó számomra idegesítően nyámnyila volt), de hát enélkül már nincs film, sorozat. Mondjuk a papos-apácás vonal kifejezetten tetszett.


Azért egyszer nézhető. Kár hogy nem folytatták, így azért a végén egy csomó kérdés lezáratlan marad számomra.
7/10
Gaen 2019 jún. 23. - 12:54:25
(1/2)
Most láttam az első részt.

Miben fogadunk, hogy nincs is aszteroida, csak a Deus Ex csoport meghamisította a pályaadatokat, ezért a NASA tévesen tájékoztatta az Elnököt az eseménytől, aki így tévedésből hülyítette be az emberiséget, és a Deus Ex-nek ez volt a célja, hogy kiváltson egy olyan reakciót az emberiségből, ami ilyenkor elvárható lenne? Miközben milliók, ha nem milliárdok halnak meg emiatt, az emberiség maradéka megújulnia, a történet szerinti anarchista Deus Ex pedig tojik az előbbi nüanszra (miszerint a megújulásnak milliók lennének az áldozatai).

És persze tele van idióta hibákkal a sorozat, annyira lassú agyú. Pl. a nyomozók nem következtetnek arra, hogy lehet egy ikertestvér, megelégednek azzal, hogy csak nem tud róla a józsi. Na mindegy, ez irritáló, tipikus brit sorozat, csak hülye csúsztatásokkal tudnak történetet kreálni.