Helyszín

Budapest Park

Helyszínek:

  • Nagyszínpad
  • Nagytánctér
  • Retro kert
  • Pöttömkert

A Budapest Park Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitvatartó szabadtéri szórakozóhelye, ahol a legismertebb magyar zenekarok mellett a nemzetközi sztárok is szívesen fellépnek, ezzel jelentős külföldi közönséget invitálnak országunkba. A Park monumentalitásával és sokszínűségével vívta ki magának Magyarországon a piacvezető klub szerepét. Diktálja a trendeket, nyitott a folyamatos változásra és szívesen fogad be minden programot művészeti irányzattól, zenei stílustól függetlenül. Az élőzene, az önfeledt szórakozás és más kulturális események grandiózus találkozási pontja. Vendégközpontú felfogásával és különleges helyszíneivel a klubok kényelmét ötvözi a szabadtéri fesztiválok hangulatával, így nyújtva örök élményt és legendás estéket minden látogatónak.


A MÜPA-tól 01 percre, a Rákóczi híd pesti hídfőjénél. Megközelítés: villamos: 1, 2, 24, 51 busz: 23, 54, 55, 103, 179 éjszakai: 901, 937, 923, 918, 979 hév: H6 bicikli


A Budapest Park pultjaiban csak bankkártyás fizetés lehetséges, egyedül a nagytánctéren található körpultban fogadnak el készpénzt. A jegypénztárban nyitvatartási időben lehetőség van Festipay kártya kiváltására 500 Ft ellenében, amit az adott rendezvény végén, vagy többszörös felhasználás esetén a Budapest Park szezonális nyitvatartása alatt lehet visszaváltani.

Ajánlók, kritikák: