Helyszín

Turay Ida Színház


A Turay Ida Színtársulat magánszínház, amelynek alapítása Darvasi Ilona nevéhez fűződik. A társulat a színház megalakulását az első bemutatótól számítja, a Lili bárónő című operettet 2000. november 11-én mutatták be Pápán. A teátrum vezetése fontosnak tartja, hogy a közönség ismert és elismert színdarabokban láthassa azokat a művészeket, akik ma is a budapesti színházi élet meghatározó egyéniségei, egyúttal alkotási lehetőséget is biztosítson azon művészek számára, akik megbecsült életpályájuk szakaszán, kevesebb lehetőséghez jutva mégis szeretnék megtartani a számukra elengedhetetlen kapcsolatot a közönséggel.


"Magyarország Kormánya nézőszám-korlátozó rendelkezése miatt  előadásainkat elhalasztjuk és előreláthatóan 2021. márciusától pótoljuk. A megvásárolt jegyek érvényesek a 2021. tavaszi időpontokra vagy becserélhetőek Turay-utalványokra, melyek a 2021. december 31-ig játszott valamennyi előadásunkra érvényesek.  A megvásárolt jegyek becserélhetőek Turay-utalványokra, melyek a 2021. december 31-ig játszott valamennyi előadásunkra érvényesek.
Színházunk a súlyos vírushelyzetre való tekintettel 2020-ban nem tervez előadást tartani. Ez alól kivételt képez Tamási Áron Vitéz lélek című darabjának időpontjai, melyekre még meg lehetett oldani a Kormány által előírt „szabadon hagyott székek” ülésrendet.
"