Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Kedvenc helyszíneink

Csillebérci Szabadtéri Színpad

Jó hír a színházrajongóknak, akik idén nyáron sem maradnak szórakozás nélkül: a tavalyi nagy sikerű debütálás után a Csillebérci Szabadtéri Színház idén nyáron június 22-én nyitja meg kapuit újra, és szeptember végéig várja a kultúrát, színházat és koncertet kedvelő közönségét.

Várkert Bazár

Koncert, színház, kiállítás, városismereti séták, Várkert mozi, irodalmi szalon, fesztiválok egész évben.

Budapest Park

Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelyeként profi hang- és fénytechnikával, a legnépszerűbb hazai és külföldi szuperprodukciókkal várják a vendégeket, stílusmegkötés nélkül.

Színház

Rockfesztivál a Madách Színházban

2018. szeptember 24. - október 17.

A Madách Színház újabb rendkívüli eseménysorozatra készül. Szeptemberben a Rocksuli című rockmusical bemutatójához kapcsolódóan Rockfesztivált rendez a Madách Színházban!

Újszínház

2018. szeptember - október

Az évad új bemutatóval kezdődik. A kegyelmesasszony portréja egy könnyed, franciás vígjáték nagyon is magyar jellegzetességekkel röpíti a közönséget a 20–30–as évek világába a némafilmek burleszk elemeivel.

Amphitryon

2018. augusztus 5. és 7-8., 19:30

Amphytrion, a thébai hadvezér és felesége, Alkméné fülig szerelmesek egymásba. De mi történik, ha a háborúból hazatérő férjet azzal fogadja párás tekintetű asszonya, hogy az elmúlt éjszaka volt élete legcsodálatosabb együttléte - Amphytrionnal. Hogy kivel?A kérdés jogosnak tűnik, hiszen Amphytrion hónapok óta nem járt otthon.

Szerelmes Shakespeare

2018. június - július

A színdarab ősbemutatója a West End-en a Disney Theatrical Productions & Sonia Friedman Productions közös produkciójában történt. Rendezte Declan Donnellan, a díszlettervező Nick Ormerod volt, az előadás zenéjét Paddy Cuneen szerezte.

Spirit Nyár

2018. nyara

A Margit híd budai hídfőjénél légkondicionált nézőtérrel új bemutatókkal és régi sikerdarabokkal várja közönségét a színház. Új darabok: Szilánkok, Örkény: Tóték, Rémes születésnap - Détár Enikővel és Megszállottság című darab - Mészáros András, Gubík Ági, Pataki Ferenc előadásban.

koncert

27. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

2018. július 2. - augusztus 2.

Július 2. és augusztus 2. között szimfonikus koncerteket valamint a Budapest Bár, a 100 Tagú Cigányzenekar és a Sabbathsong Klezmer Band előadásait élvezhetjük ebben a páratlan reneszánsz környezetben.

Presser – 1508. koncert

2018. október 8., 19:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel Presser Gábor 1508. koncertjét is megtartja a már korábban meghirdetett esemény másnapján, 2018. október 8-án a Papp László Budapest Sportarénában!

Budapest Bár a Müpában

2018. október 22., 20:00

A Budapest Bárt nem lehet nem szeretni: el kell jönni a koncertre, hátradőlni, bulizni! El lehet hozni a nagyit, az unokát, – garantáltan mindenki jól fogja magát érezni!

Jethro Tull

2019. január 19., 20:00

Idén volt éppen 50 éve, hogy 1968. február 2-án, a londoni Marquee Clubban először lépett színpadra a Jethro Tull.

Bánkitó '28 Fesztivál

2018. július 11-15.

Magyarország legnagyobb kisfesztiválján idén is az alternatív zenei szcéna legjobb zenekarai és dj-i bolygatják meg a tó állóvizét  július 11-15. között.

Operett/Musical

Cirkuszhercegnő

2018. július 20-21., 20:00

Egy titokzatos, szomorú férfi szerződik a vándorcirkusz társulatához, aki Mister X álnéven egyre nagyobb sikereket ér el, miközben kilétét élénk találgatások övezik.

SAKK (Chess)

2018. augusztus 18., 21:00

A musical zeneszerzői, Benny Andersson és Björn Ulvaeus az ABBA svéd pop együttes tagjaiként váltak ismertté a 70-es években.

Ének az esőben

2018. október 30-31., 19:00

Az Ének az esőben feledhetetlen történet a show-businessről és a szerelemről.

Tánc

Táncbazár

2018. július 13-20.

Ha nyár, akkor Táncbazár! A Nemzeti Táncszínház nyáresti, szabadtéri táncestjein idén a hagyományőrző magyar táncok mellett, vérpezsdítő flamencoval várják a tánckedvelő közönséget.

Flamenco Soul

2018. július 14., 20:30

A flamenco misztériuma az előadók személyiségében rejlik, hiszen ez a műfaj a lélek szabad megnyilvánulásáról szól. A szívbemarkoló énekek, a szenvedélyes táncok, az érzelem-dús gitár dallamok és a vérpezsdítő ritmusok közös ereje szuggesztív erővel hatnak a Nézőre.

Aurora

2018. július 28., 19:30

Egy új Csipkerózsika történet - táncdráma egy felvonásban. Egy mindenki által ismert mese, egy nagyszabású klasszikus zenemű és a kortárs tánc egyedi kombinációja a Városmajori Szabadtéri Színpad idei táncbemutatóján.

komoly

Zenergia

2018. július 21., 20:30

A koncerten Balázs János előadásában felcsendülnek a romantikus zongorairodalom legismertebb melódiái, majd Miklósa Erika Balázs Jánossal közösen opera áriákat és dalokat ad elő, Lajkó Félix pedig a tőle jól megszokott improvizációs estből mutat ízelítőt a közönségnek.

Amikor leszáll az éj - Nyitókoncert

2018. július 23., 20:00

A Fesztiválakadémia nyitókoncertje többek között Balog Józseffel, Kelemen Barnabással és Kokas Katalinnal.

Európai Hidak: Budapesti Fesztiválzenekar

2018. szeptember 21-22. és 24.

Műsoron Čiurlionis, Pärt, Vasks művek. Közreműkösik: Sylvia Schwartz (szoprán) és a Cantemus Vegyeskar. Vezényel: Fischer Iván

Gyerek

Minimax Gyerekhajó

2018. nyár

A Minimax Gyerekhajó egy élményekkel teli, élvezetes program az egész család számára. A Balatonon egész nyáron 3 helyszínen (Siófok, Badacsony, Balatonfüred), Budapesten egész évben várja vendégeit.

Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás

2018. június - augusztus

Budapest legismertebb cirkusza is vízicirkusszá válik pár hónapra, hogy a nézőket egy hűsítő élménnyel elvarázsolják. 2018 áprilisától látható a Fővárosi Nagycirkusz új show-ja az Atlatic Flight – Vízi cirkuszi show.

Kicsi Gesztenye Klub

2018. november 24-25.

A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat varázslatos színpadi showja. A Kicsi Gesztenye Klubban a gyerekek Lizával és barátaival, Kicsi Gesztenyével, Lufipofival, Olly-val és Napsugárral együtt kalandozhatnak a mindennapokban.

sport

XIII. FEZEN Hungarian Bowl

2018. július 14., 17:00

A két legjobb magyar csapat idén az újpesti Szusza Ferenc Stadionban dönt a bajnoki trófea sorsáról. Cheerleader show, Kovács Sanyi szakértő kommentárja, büfé, tombola és egyéb meglepetések is várják a kilátogatókat. Kőkemény, látványos mérkőzés, oldott lelátói hangulat, igazi amerikai életérzés várja a kicsiket és nagyokat!

Formula 1 Magyar Nagydíj 2018

2018. július 27-29.

2018-ban a gyerek jegyek 0-13 éves korig INGYENESEK ! A verseny időpontja az elővételi időszakban változhat!3 Corner Gold Weekend (Fri: Super Gold 1-12, Sat: Red Bull, Sun: Gold1 1-12)

Felnőtt Birkózó Világbajnokság

2018. október 20-28.

A Nemzetközi Birkózó Szövetség 2016 szeptemberi döntése értelmében 2013 után ismét Budapesten rendezik mindhárom szakág - szabadfogás, kötöttfogás, női birkózás - világbajnokságát.

Mozart zenéje enyhíti az epilepszia tüneteit

Egy friss kutatás szerint öt perc Mozart-muzsika is hozzájárulhat a betegek jobb közérzetéhez. Mindez azért is fontos, mert nem mindenkinek segítenek a drága gyógyszerek.

Egyetlen videokölcsönző maradt az egykori hatalmas amerikai hálózatból

Ezt vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri.

A bőröd megmondja, igyál-e még vizet

A nagy melegben muszáj többet inni, mert baj lesz. Sebaj, gyorsan ellenőrizeheted, szükséged van-e egy kis plusz folyadékra.

Így lesz tökéletes a káposztasaláta

Nem hiszed el, de a legegyszerűbb a legjobb a coleslaw esetében is.

Így lehetsz a gyereked bizalmasa

Előfordult már, hogy a gyereked hozzád sem akart szólni? Mutatjuk, hogyan bírhatod szóra ilyenkor is.

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás