Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Jegyakció

Fesztiválozzunk!

Egy helyen összegyűjtöttük a legnagyobb nyári fesztiválok jegyes ajánlatait.

Művészetek Völgye

2018. július 20-29.
Karácsonyi akció: Páros bérlet vásárlása esetén ajándék póló vagy pulóver.

7. Paloznaki Jazzpiknik

2018. augusztusában 2-4.
Karácsonyra exkluzív early bird jegyakcióval készülnek: a páros bérlet mellé egy üveg Parti Szél cuvée jár ajándékba a koccintáshoz - a főszervező Homola Pincészettől.

Karácsonyi ajándékötleteink

"Ajándékozz élményt karácsonyra!" Egyre népszerűbb ez a szlogen, és nem alaptalanul. Kinek ne okozna gondot a teljesen hétköznapi használati tárgyakat személyre szabni? Ezen tárgyak többsége leginkább használat nélkül ránk marad, és szépen lassan a feledés homályába vész. Élménynek viszont pedig mindenki örül.

Szezonális.jegy

Csík János: A fény felé - Adventi műsor

2017. december 14., 20:00
Adventi hangulatban az ország legkedveltebb népzenészével.

Advent a Várkert Bazárban - Összetartozunk jótékonysági gálaest

2017. december 17., 19:00
Nagyszabású jótékonysági gálaesttel, sztárfellépőkkel zárul az idei, nagysikerű Várkert Irodalom sorozat. Színészek, énekesek egyedülálló irodalmi estje a Várkert Irodalom háziasszonyaival: Juhász Annával és Ugron Zsolnával.

Színház.jegy

Valentin nap éjszakája

2017. december 14-től - premier!
Elsőre egy szerelmi háromszög története. Negyvenes házaspár külföldön tanuló gyerekkel, fényűző modern otthon, elegáns vacsorák, tengerparti nyaralások.

Macskák

2018. február - március
2018. március 25-én lesz 35 éves a Macskák előadás, a jubileum alkalmából új helyszínen kerül bemutatásra a világsikerű musical.

Ben Hur

2017. december 8-10., 19:00
A mindenki által ismert Ben Hur-történet teljesen új formában jelenik meg: négytagú színtársulat próbálja eljátszani a monumentális darabot a producer-rendező-díszlet-és jelmeztervező főszereplő (Magyar Attila) vezetésével, aki egyáltalán nem tartja lehetetlen vállalkozásnak ezt.

Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban

2017. január-február
Bernard (Pindroch Csaba), a felkapott francia építész minden férfi számára irigylésre méltó életet él. Nem csak Párizs gyönyörű látképe hever a lába előtt, de a világ óriás légitársaságainak álomszép légiutas-kísérői (Schell Judit, Gubás Gabi, Tóth Eszter) is az ő ágyában landolnak.

"Itt élned, halnod kell"

2017. december 15., 20:00
Az 500 fős társulat, színészek sztárénekesek, táncosok, lovasok, tűzzsonglőrök részvételével állít emléket történelmünk jeles eseményeinek, egy különlegesen látványos zenés történelmi utazás keretében, mely a honfoglalástól a rendszerváltozásig idézi meg a magyar történelmet.

koncert.jegy

Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny - gálahangverseny

2017. december 16., 19:00
A nagy presztízsértékű szakmai díj odaítélését olyan világszerte ünnepelt karnagyok végzik, mint Eötvös Péter, Kobayashi Ken-Ichiro, Alpaslan Ertüngealp, Kesselyák Gergely és Bogányi Tibor.

Ami belefér! Fonó év vége

2017. december 28., 20:00
Kollár-Klemencz László: Rengeteg, Meszecsinka, Nagy Edi Project

Bécsi esték I. - Wiener Gold - Szent Efrém Férfikar

2017. december 28., 19:30
Ötödik éve, hogy a Szent Efrém Férfikar évbúcsúztató sorozatot ad a BMC Nagytermében: Párizs, London, Róma és New York után a Férfikar és vendégei ezúttal Bécsbe ragadják el a közönséget 2017. december 28 és 30 között.

Queen Real Jazz közreműködik: Budapest Jazz Orchestra

2017. december 29., 20:00
Queen együttes dalait jazz-es köntösbe öltöztetni? A nemzetközileg is ismert és elismert Budapest Jazz Orchestra (BJO) egyedüliként a világon erre a kérdésre keresi a zenei választ.

Budapesti Fesztiválzenekar, vez.: Fischer Iván, km.: Radu Lupu (zongora)

2018. január 21., 19:45
Bach: 2. (h-moll) szvit, BWV 1067 Schumann: a-moll zongoraverseny Rachmaninov: 2. (e-moll) szimfónia

Operett/Musical.jegy

Rebecca - A Manderley-ház asszonya

2017. december 14-17.
Az Elisabeth és a Mozart! című sikermusicalek szerzőpárosa, a magyar származású, Grammy-díjas komponista, Sylvester Lévay és a szövegíró Michael Kunze újabb nagyszabású vállalkozása Bécs, Japán és Helsinki után, a Broadway előtt a Budapesti Operettszínházban!

SunCity - a Holnap Tali!

2017. december 15-16.
A sorozatból ismert diákok (Soma, Rozi, Lilla, Csabi, Miki és Lara) a tanévzáró után nyári kalandra indulnak a SunCity Fesztiválra.

Gyöngyhajú Lány Balladája

2017. december 23., 27., 14:30 és 19:00
24 ExperiDance táncművész a színpadon, 8 kiváló musicalszínész a mikrofonnál és 21 szenzációs Omega-sláger új köntösbe gombolva!
Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!

Tánc.jegy

Tánckánon - Hommage á Kodály

2017. december 18., 19:00
Egy képzeletbeli faluközösség hétköznapi életének apró mozzanataiból kibontakozó történet zenei keretét Kodály Zoltán kompozíciói, illetve a zeneszerző által gyűjtött népdalok alkotják.

I will wait for you

2018. január 26-27., 20:00
Arno Schuitemaker (NL): I will wait for you
Az eddigi legszemélyesebb munkájának létrehozásában a holland koreográfust a szerelem meghatározhatatlan természete inspirálta.

Ballare

2018. január 31., 19:00
Ballare - Magyar Nemzeti Táncegyüttes
Inspirációk Arany-balladákra
A ballada és a tánc szinte elválaszthatatlan fogalmak, hiszen a ballada elnevezés is a "ballare" azaz "táncol" igéből eredeztethető.

komoly.jegy

Budafoki Dohnányi Zenekar, vez.: Hollerung Gábor

2017. december 16., 19:30
John Williams: Harry Potter-szvit Rossini: La boutique fantasque Feledi Project Koreográfus: Feledi János

Pannon Filharmonikusok: Újévi díszhangverseny

2018. január 2., 19:00
A Pannon Filharmonikusok az újévben egy extravagáns, színes, ugyanakkor a hagyományokat felelevenítő, bécsi muzsikával tűzdelt és különleges meglepetésekkel fűszerezett műsorral köszön be.

Tosca

2018. január 18-26., 19:00
Puccini egyik leghíresebb operája a romantikus melodráma hagyományait őrzi, melyben egy sodró lendületű szerelem ér tragikus véget.

Gyerek.jegy

Fabula Bábszínház

2018. január
A családias hangulatú bábszínház a belváros sétáló övezetében, a Katona József Színház felett található a félemeleten. Gazdag gyermekműsor kínálatukkal várják a hétvégén odalátogató családokat, hétközben pedig óvodás és iskolás csoportokat.

Csodagömb - Cirkuszi Nagykarácsony

2017. december
Varázsbuborékok repítenek el a csodák birodalmába a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi műsorában: klasszikus cirkuszi nagykarácsonnyal várjuk kedves közönségünket, amelyben orosz és kínai rúd-, valamint akrobatamutatványok, gurtni-, diabolo- és zsonglőrprodukciók teremtik meg a pezsgő hangulatot.

Cinegekirályfi

2017. december 28-29.
Táncszínházi előadás kisiskolásoknak
Az előadás a kilenc éves Gergőről szól, akinek a szülei késő estig dolgoznak, így a kisfiú nagypapájával tölti a délutánokat.

Előadás.jegy

Szabó Péter: ÁTTÖRÉS! 2017

2017. december 21., 13:00
Válaszd a boldogságot és élj egy élni érdemes életet! Gyere el Európa legnagyobb motivációs show-jára több mint 10.000 pozitív ember közé. A Válaszd a boldogságot! előadáson olyan egyszerű, de rendkívül hatásos technikákat fogsz megismerni, amiket bármikor használhatsz a hétköznapjaidban.

A szeretet kifejezése a szeretetnyelven keresztül

2018. január 4., 18:15
Tudod mi a te és a párod szeretetnyelve? Hogyan fejezi ki irántad a szeretetét? És milyen jelekből tudhatja, hogy te is szereted őt? A párkapcsolatok nagy részében a legnagyobb probléma éppen ez, hogy a társak nem értik egymás szeretetnyelvét.

Kepes András: VILÁgKÉP - Mit hoz a jövő?

2018. január 18., 19:00
A diákkal színesített előadásában - a tőle megszokott könnyed hangvétellel, de tudományos alapossággal -, arra keresi a választ, hogy az elképesztő tempóban fejlődő technológiák, a migrációs válság, a klíma katasztrófák, a túlnépesedés, a gomba módra szaporodó megavárosok korában vajon tervezhető-e egyáltalán a jövő?

sport.jegy

Magyar Ring Profi Ökölvívó Gála

2017. december 15., 18:30
A Felix Promotion december 15-én, Székesfehérváron rendezi az év utolsó élő televíziós bokszgáláját.

19. Szilveszter Rallye

2017. december 27-29.
A féktelen szilveszteri száguldásra már nem kell sokat várni, a visszaszámlálás elkezdődött, a nevezés elindult. Idén is rekord mennyiségű nevezőre és látogatóra számítanak a szervezők. Várhatóan 7 ország és 200 versenyautó fogja felszántani a Hungaroring aszfaltját.

X-TRIAL Világbajnokság

2018. március 29. 18:30
Most először kerül megrendezésre Magyarországon az X-Trial ügyességi motorverseny, mely a FIM Világbajnokság része. Mivel a több szakaszból álló világbajnokság magyarországi állomása az utolsó ebben a szezonban, így itt kerül kihirdetésre az X-Trial 2018-as világbajnoka is.

Juliette Binoche együtt sírt Borbély Alexandrával

A magyar színésznő meghatott köszönőbeszéde az egyik legkedveltebb videó a European Film Awards Facebook oldalán. Videó!

Pár perc alatt kelt új életre a több száz éves festmény

Látványos videót posztolt a művészettörténész - restauráció, ahogy eddig nem láthattuk!

Rendőrség: James Levine nem bűnös

Az Illinois-i rendőrség közölte, hogy nem emelnek vádat a neves karmester, James Levine ellen, mivel a harminc évvel ezelőtti eset idején 16 év volt a beleegyezési korhatár.

Emberkísérlet: iszapba borultam, hogy szebb legyek

Persze nemcsak abba, kaptunk krémeket, olajokat is, és tényleg megszépültünk!

Lila lesz 2018 színe!

A lombzöld után divatba jön a Dívány-lila!

Karácsonyi menü öt hozzávalóból: narancsos, csillagos tökleves

Videósorozatunkból karácsonyig megtanulhatod egy gyors, egyszerű és finom ünnepi ételsor elkészítését. Első rész.