Programkereső

Kiemelt ajánlataink

A Dumaszínház gyermekelőadásai új helyszínen láthatók

Új helyszínre, a Batthyány téren állomásozó TRIP Színházhajóra költöznek a következő színházi évadra a Dumaszínház Gyerekelőadásai. A gyermekelőadások idejére a színház a gyermekek birodalmává változik, ahol Pumuklitól Piroskán át, akár még Micimackóval is találkozhat az népes gyereksereg.

A legnagyobb hazai jegykínálat a Port.hu-n!

Magyarországon egyedülálló módon a Port.hu-n lehet a legtöbb kulturális eseményre jegyet vásárolni. Idén elkészült a legnagyobb jegyértékesítő portálok technikai integrációja, így a Port.hu-n csak a programot kell megkeresni, majd pár kattintással elérhető az online jegy.

Jegyakció

Bridging Europe - Európai Hidak 2017

2017. szeptember 28-29., 19:45, Müpa
Az Európai Hidak Fesztivál programjai közül a Budapesti Fesztiválzenekar barokk és kortárs estjére 20% kedvezménnyel válthatóak jegyek a port.hu oldalon!

Jegyajánló

Rendezők viadala

2017. szeptember 28., 19:00
Improvizált stílusjáték filmes műfajok és a közönség ötletei alapján. A legtöbb ember életében egyszer csak eljön az a pillanat, amikor azt érzi: filmrendező szeretne lenni. Pontosan tudja, hogyan is kell kinéznie annak a szúrós tekinteteket és poros pisztolytáskákat felváltva mutató, feszült csenddel teli párbaj-jelenetnek egy westernben.

Titanic - A kiállítás

2017. december 31-ig
A világ egyik legkedveltebb tárlata látható Budapesten. A 2300 négyzetméteres Titanic kiállításon a rajongók több száz eredeti műtárgyat - bútorokat, ruhákat, ékszereket - tekinthetnek meg a híres hajóroncsból.

A Hallgatás Napja 2017

2017. október 21., 19:30
Megismerés, rácsodálkozás, új találkozás és elmélyülés, felfedezések és újrafelfedezések sora: ezt ígéri a közönség és éppúgy az előadók számára a Hallgatás Napja, amelyet 2017-ben immár harmadik alkalommal rendeznek meg.

Tengertánc

2017. szeptember 21., 19:00
Albee ritkàn látott játéka a halandóságról, az álmokba menekülésről. Akarunk-e értelmet találni az életben, ha elvégeztük "kötelező" feladatainkat. A Spirit Színház arculatába illő darabban mutatkozik be Varju Kálmán.

Tövispuszta

Kepes András irodalmi estje

2017. szeptember 28., 18:00
Kepes András a Tövispusztában hol fanyar humorral, hol felkavaró drámai erővel négy eltérő származású és értékrendű család sorsát kíséri végig.

Liliomfi

2017. október 3., 19:00
A könnyed hangvételű játék középpontjában szerelmi bonyodalmak állnak, a fiatalok boldogságát azonban legfeljebb késleltetni tudják az események, megakadályozni nem.

Nők. Játszmák. Rivaldafény.

2017. október 3., 19:30
Hortense, a szép, kívánatos, negyvenes évei elején járó ünnepelt díva nemrég érkezett meg görögországi nyaralásából, ahol természetesen körüldongták a férfiak és most tettvággyal telve veti bele magát Gertrude darabjának megismerésébe.

Álarcosbál

2017. október 5-25., 19:00
Színünk: Szentpétervár, ahol egyetlen bál az élet, ahol a kártyaasztalnál birodalom-méretű birtokok cserélnek gazdát; ahol az érzelmeket túlfinomult etikett tartja kordában, amíg tarthatja - hogy aztán a kordából kiszabadulva csak annál nagyobbat csattanjanak.

Finito

2017. október 9., 19:00
Gáspár 44 éves, nagyábrándi, egykori húsüzemi dolgozó. Nincs már életkedve, bezárkózott a kertvégi budiba. Ha már az életével nincs mit nyernie a falunak, hát a vesztét akarják, a szenzációra még az országos bulvár média is kivonul.

Sári bíró

2017. szeptember 24. és 30., 19:00
A Sári bíró Móricz Zsigmond első színműve műfaját tekintve vígjáték, de minden látszólagos kedélyessége ellenére, túlmutat a népszínművek idilli faluábrázolásán, humora szatirikus, társadalombírálata Móricz finom valóságérzékét mutatja.

Hordhatatlan cipőművészet

Bőrből, régi szőnyegből, nyúlszőrből, medúzából vagy kőből készült cipő és 3 D-vel nyomtatott koncepciócipő is látható a hágai Virtuális Cipő Múzeum kiállításán. A viselhetőség határain innen és túl mutat be cipőket a világ minden tájáról a Műcsarnok Cipőmágia - Experimentális cipődizájn című kiállítása.

Európai Hidak - Budapesti Fesztiválzenekar Az Európai Hidak programjai közül a BFZ barokk és kortárs estjére 20% kedvezményt adunk! Jegyvásárlás
x