Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Kiemelt ajánlataink

SZÍNHÁZ

Rohonc, avagy az öldöklő angyal

2019. március 21-től

1945 március végén Rohoncon, egy kastélybeli orgiázás csúcspontjaként, kétszáz magyar munkaszolgálatost gyilkolt le a kastély úrnőjének vezetésével az ott mulatozó magasrangú SS-tiszt és náci funkcionárius. A tömeggyilkosságért soha senkit nem vontak felelősségre, és az esetet máig a teljes hallgatás és feledés veszi körül.

Írisz – Gangaray Artistic Program

2019. március 22-23.

Bár az idő szabályozza a mindennapi életünket, az igazság az, hogy nincs olyan természetű törvény, amely az elméleti fizikusokat is örömmel töltené el a választ keresve. Az órák csak azt mondják el nekünk, hogy mennyi az idő, de nem fogják megmondani, hogy mi is az idő.

Meghallgatás

2019. március 8-tól

A párkapcsolati drámának induló színdarab fokozatosan alakul pszicho-krimivé, a nézők együtt nyomoznak Láng Leonárddal, és vele együtt rakják össze a darab szürreális valóságát.

Túlélő

2019. április 4. és 28.

A Harcosok klubja szerzőjének, színpadra eddig még sosem adoptált, újabb horror-szatírája. A Túlélő főhőse egy zuhanó repülőgép pilótafülkéjében meséli el történetét a fekete doboznak.

A lány, aki hozott lélekből dolgozott

2019. április 6. és 30.

Egy nő története. Egy nő lányának a története. Egy nő anyjának a története. Egy nő apjának a története. Egy kapcsolat története. Egy másik kapcsolat története. Ha mindkét oldalról elveszünk mindent, akkor marad az X.

Koncert

Pink Martini

2019. július 24-25.

A sajátos hangulatú, igazi „nyári zenét” játszó formáció és performance zenekar a jazz, a klasszikus zene és a pop-rock műfajának találkozásából alakult.

Mi vagyunk a grund! - Dés László koncertje

2019. augusztus 3-4.

A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai, többek között a Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”. És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem

Charlie - Dupla koncert

2019. április 9. és 10., 19:00

Charlie stílusban kiválót alkot, ezúttal a jazz, a funky és a soul világába kalauzolja közönségét.

Juan Diego Flórez áriaestje

2019. október 22., 19:30

A legnépszerűbb opera áriákból és operettekből összeállított műsort az Óbudai Danubia Zenekar kíséri.

Andrea Bocelli

2019. november 17., 19:00

Andrea Bocelli napjaink egyik énekes géniusza, aki világszerte a legmagasabb szakmai elismeréseket és a közönség szeretetét vívta ki.

Operett - Musical

Csókos asszony

2019. március 24. és 2019. április 13.

A józsefvárosi bérház minden lakója nagy lázban ég, mert Pünkösdi Kató, a fiatal színinövendék és Dorozsmai Pista eljegyzésére készülnek. A sürgölődés kellős közepén váratlan vendég érkezik, Báró Tarpataky.

Kincsem

2019. március 29-30., április 11.

Monumentális 25 méteres díszlettel és a színház valamennyi látványelemével és technikájával biztosítják a különleges élményt valamennyi néző számára 6 éves kortól. Az előadásban a Magyar Lovas Színház Komárom teljes társulata játszik, Derzsi György zenéjére.

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

2019. április 13., 19:00

Popfesztivál 2017 Déry Tibor azonos című kisregényének musicalváltozataA SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

TÁNC

A tó

2019. március 19., 19:00

Báb és test, bábos és táncos versengenek egymással, vagy épp alkotnak egységet, mígnem eltűnnek a határok élő és élettelen között.

Naplegenda

2019. március 20., 19:00

A Naplegenda című táncos produkcióval az alkotók egészen eredeti, eddig nem látott látvány- és hangzásvilágot hoztak a hazai és a külföldi táncszínházi előadások világába.

Álom luxuskivitelben

2019. április 7-től, országos

Az Orosz Kozákok – Állami Tánc- és Énekegyüttes közel három évtizede varázsolja el a nézőket világszerte, egyedi műsorukban a tradicionális kozák táncokat ötvözik nemzeti dalokkal, s mindezeket élő zenekari kísérettel.

KLASSZIKUS -KOMOLY -OPERA

Nemzetek zenéje - Magyar est

2019. március 14., 19:30

A Nemzetek Zenéje sorozat öt hangversenyének műsorán a romantika és a XX. század kamarazenéjének emblematikus alkotásai, a hangszerjáték csúcsát jelentő művek szerepelnek.

Gin-tonic - Kortárs + Jazz

2019. március 18., 19:30

A koncertsorozatot a Nemzeti Filharmonikusok zeneigazgatója, Hamar Zsolt vezényli.

GYEREK

Kövek

2019. március 25.és 30.

A KÖVEK című történet két kamaszról szól. Kamaszokról kamaszoknak. De, mielőtt továbbírjuk az ismertetőt: MI JELENT EGYÁLTALÁN A KAMASZ SZÓ?

Repülőcirkusz

2019. április 20-tól

A nemzetközileg elismert, többszörös fesztiválgyőztes, Hortobágyi Károly-díjas és Guinness-rekorder magyar artistaművész Kristóf Krisztián, a „Dumbó” című mozifilm által inspirált rendezése lesz látható idén nyáron a Fővárosi Nagycirkusz porondján: a „Repülőcirkusz”.

EGYÉB PROGRAMOK

Bauhaus mulatság

2019. március 22.,17:00

A báli szezon zárása egy farsangi hangulatú eseménnyel, ahol a Janus Pannonius Múzeum mindössze egy hónapig látható időszakos kiállításában a Bauhaus alapításának 100. évfordulójára koccinthathattok.

Az Inkák Aranya

2019. március 13-tól

A világ legértékesebb aranygyűjteménye megérkezett Budapestre! Egy távoli, misztikus, letűnt világbirodalom titkai tárulnak fel a JVS Group Magyarország legújabb nagyszabású interaktív tárlatán.

Bondoró Utcaszínház Fesztivál

2019. május 30. - június 2.

Utcaszínház. Egyike azon szavaknak, amikre magyar nyelven még nincs wikipédia bejegyzés. Ahhoz, hogy igazán megértsük miről is van szó, meg kell élni, fel kell fedezni és meg kell tapasztalni.

Történelmi filmek legnagyobb baklövései

Ne ezekből a filmekből tanuld a történelmet!

100%-os almalevek tesztje: Van értelme költeni a drágábbra?

Az egyik termék majd háromszor annyiba kerül, mint a másik. Kitalálod, melyik nyert?

Megeheti-e a gyerek a boltban, amit még nem fizettünk ki?

Kibonthatja-e a terméket előbb, ha utána kifizetjük?