Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Kiemelt ajánlataink

SZÍNHÁZ

Vidéki Színházak Fesztiválja - UPSZÍN

2019. április 17-26.

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Vidéki Színházak Fesztiválja az UP Újpesti Rendezvénytérben, hagyományteremtő szándékkal induló fesztiválként.

Írisz – Gangaray Artistic Program

2019. március 22-23.

Bár az idő szabályozza a mindennapi életünket, az igazság az, hogy nincs olyan természetű törvény, amely az elméleti fizikusokat is örömmel töltené el a választ keresve. Az órák csak azt mondják el nekünk, hogy mennyi az idő, de nem fogják megmondani, hogy mi is az idő.

Meghallgatás

2019. március 8-tól

A párkapcsolati drámának induló színdarab fokozatosan alakul pszicho-krimivé, a nézők együtt nyomoznak Láng Leonárddal, és vele együtt rakják össze a darab szürreális valóságát.

Túlélő

2019. április 4. és 28.

A Harcosok klubja szerzőjének, színpadra eddig még sosem adoptált, újabb horror-szatírája. A Túlélő főhőse egy zuhanó repülőgép pilótafülkéjében meséli el történetét a fekete doboznak.

A lány, aki hozott lélekből dolgozott

2019. április 6. és 30.

Egy nő története. Egy nő lányának a története. Egy nő anyjának a története. Egy nő apjának a története. Egy kapcsolat története. Egy másik kapcsolat története. Ha mindkét oldalról elveszünk mindent, akkor marad az X.

Koncert

Pink Martini

2019. július 24-25.

A sajátos hangulatú, igazi „nyári zenét” játszó formáció és performance zenekar a jazz, a klasszikus zene és a pop-rock műfajának találkozásából alakult.

Mi vagyunk a grund! - Dés László koncertje

2019. augusztus 3-4.

A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai, többek között a Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”. És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem

Charlie - Dupla koncert

2019. április 9. és 10., 19:00

Charlie stílusban kiválót alkot, ezúttal a jazz, a funky és a soul világába kalauzolja közönségét.

Juan Diego Flórez áriaestje

2019. október 22., 19:30

A legnépszerűbb opera áriákból és operettekből összeállított műsort az Óbudai Danubia Zenekar kíséri.

Andrea Bocelli

2019. november 17., 19:00

Andrea Bocelli napjaink egyik énekes géniusza, aki világszerte a legmagasabb szakmai elismeréseket és a közönség szeretetét vívta ki.

Operett - Musical

Csókos asszony

2019. március 24. és 2019. április 13.

A józsefvárosi bérház minden lakója nagy lázban ég, mert Pünkösdi Kató, a fiatal színinövendék és Dorozsmai Pista eljegyzésére készülnek. A sürgölődés kellős közepén váratlan vendég érkezik, Báró Tarpataky.

Kincsem

2019. március 29-30., április 11.

Monumentális 25 méteres díszlettel és a színház valamennyi látványelemével és technikájával biztosítják a különleges élményt valamennyi néző számára 6 éves kortól. Az előadásban a Magyar Lovas Színház Komárom teljes társulata játszik, Derzsi György zenéjére.

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

2019. április 13., 19:00

Popfesztivál 2017 Déry Tibor azonos című kisregényének musicalváltozataA SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

TÁNC

Virtus

2019. március 29., 19:00

A VIRTUS több művészeti ág együttműködésével jön létre: kortárs tánc, cirkusz és élőzene együttes kreatív munkájából. A Duda Éva Társulat első olyan produkciója, melyben előtérbe kerül az underground cirkusz világa

Sandy is going out

2019. április 5., 20:00

A Sandy is going out a fiatal kultúra létbizonytalanságával és identitásválságával, a huszonéves generáció által nap mint nap megtapasztalt akadályokkal foglalkozik. Egy multimediális táncprojekt formájában az önfelfedezés folyamatát és annak nehézségeit kutatja.    

Álom luxuskivitelben

2019. április 7-től, országos

Az Orosz Kozákok – Állami Tánc- és Énekegyüttes közel három évtizede varázsolja el a nézőket világszerte, egyedi műsorukban a tradicionális kozák táncokat ötvözik nemzeti dalokkal, s mindezeket élő zenekari kísérettel.

KLASSZIKUS -KOMOLY -OPERA

NobilArt Zenekari est

2019. március 27. (szerda) 19:00

Anima Musicae Kamarazenekar, vezényel: Gulyás-Nagy György, Műsor: Csemiczky Miklós: Ave Maria, Magnificat, Pintér Gyula: RedSzigeti István: Fragments, Alban Berg: 7 korai ének, Bánkövi Gyula: Vándorló terek - a végtelen felé

II. Budapesti Quartett Weekend Ünnepélyes megnyitó - Accord Quartet

2019. március 29. (péntek) 19:00

Schubert: c-moll QuartettSatz, No. 12, Rosamunde, No. 13 Schubert összes vonósnégyese

Mesés madarak, madaras zenék - Duna Szimfonikus Zenekar, vez.: Deák András

2019. március 31. (vasárnap) 10:30

A zenetudomány szerint lehetséges, hogy az emberek a madaraktól tanultak meg zenélni, énekelni, de a szárnyas lények egyúttal különböző üzenetek hordozói is. Km.: Hegedűs D. Géza (színművész), Zelinka Tamás (műsorvezető)

GYEREK

Kövek

2019. március 25.és 30.

A KÖVEK című történet két kamaszról szól. Kamaszokról kamaszoknak. De, mielőtt továbbírjuk az ismertetőt: MI JELENT EGYÁLTALÁN A KAMASZ SZÓ?

Repülőcirkusz

2019. április 20-tól

A nemzetközileg elismert, többszörös fesztiválgyőztes, Hortobágyi Károly-díjas és Guinness-rekorder magyar artistaművész Kristóf Krisztián, a „Dumbó” című mozifilm által inspirált rendezése lesz látható idén nyáron a Fővárosi Nagycirkusz porondján: a „Repülőcirkusz”.

EGYÉB PROGRAMOK

Bauhaus mulatság

2019. március 22.,17:00

A báli szezon zárása egy farsangi hangulatú eseménnyel, ahol a Janus Pannonius Múzeum mindössze egy hónapig látható időszakos kiállításában a Bauhaus alapításának 100. évfordulójára koccinthathattok.

Az Inkák Aranya

2019. március 13-tól

A világ legértékesebb aranygyűjteménye megérkezett Budapestre! Egy távoli, misztikus, letűnt világbirodalom titkai tárulnak fel a JVS Group Magyarország legújabb nagyszabású interaktív tárlatán.

Bondoró Utcaszínház Fesztivál

2019. május 30. - június 2.

Utcaszínház. Egyike azon szavaknak, amikre magyar nyelven még nincs wikipédia bejegyzés. Ahhoz, hogy igazán megértsük miről is van szó, meg kell élni, fel kell fedezni és meg kell tapasztalni.

Így fuss, hogy ne tedd tönkre az ízületeidet!

Gyógytornász szakértő segít, hogy ne szúrd el már az elején!

A narcisztikus manipuláció 7 leggyakoribb módja

Így éri el, hogy mindenki az ő egóját simogassa.

Elmondjuk, miért olyan drága a kesudió

Kiderül, miért fizetünk olyan sokat egy zacskó kesudióért.