Programkereső

zene

Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2021 - UMZE Kamaraegyüttes: Bemutatom Pierrot-t

BMC - Koncertterem, 2021. január 16. 19.30h

Dinyés Dániel népszerű operabeavató sorozatának különkiadásaként ezúttal a Pierrot lunaire-ről mesél majd, és zeneszerzőként hozzáteszi ehhez saját Pierrot variációk című művét is.  

Újévi koncert a Hot Jazz Banddel

Corinthia Grand Hotel Royal, 2021. január 1. 17h

Örökzöldek a jazz aranykorából, klasszikussá vált operett- és filmslágerek, ismerős bemondások. A Louis Armstrong Emlékdíjas és Kossuth-díjas Hot Jazz Band és a Budapesti Vonósok koncertjén fogadkozhatunk, hogy „Nem nősülök soha”, de persze arra is rácsodálkozhatunk, hogy „Milyen csodálatos a világ!”

Concerto Budapest, vez.: Héja Domonkos, km.: Matan Porat (zongora)

Zeneakadémia, 2021. január 13. 19.30h

Hamisítatlan angol válogatást ígér ez a koncert: két nevezetes és igen népszerű zenekari szám között egy hazánkban sajnálatosan ritkán megszólaltatott, felfedezésre érdemes versenyművel.

Hobo 75

2021. november 20. szombat, 20:00

A színházi és irodalmi szerepei ez alkalommal a háttérbe kerülnek és teljes mértékben a zenét állítja a középpontba.A színházi és irodalmi szerepei ez alkalommal a háttérbe kerülnek és teljes mértékben a zenét állítja a középpontba.

Bemutatók Összes bemutató

  • Dinasztiák

    Dinasztiák a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A február 13. és április 18. között megtekinthető Időpontok

  • Osztrigás Mici

    Petypon bácsikája, a tábornok az enyhén szólva hiányos öltözetben lévő énekesnőt a rokonának véli és meghívja Clementine és Corignon esküvőjére. Ott viszont nem csak Mici, de az igazi feleség is megjelenik, rengeteg komikus szituációt előidézve. Mire minden...

    Időpontok

Tévedsz, ha azt hiszed, a gyerekvállalástól garantáltan boldog leszel

Rózsaszín vagy halványkék felhőn lebegve úsztok el a naplementébe, ha gyereketek lesz? Nem árt felkészülni arra sem, ha nem így lesz!

Te rá mernéd bízni magad az ismeretlen ügyeletes orvosra szülés közben?

Fogadott orvossal szülni vagy ügyeletessel? Cikkünkben öt anyuka meséli el, hogyan döntött ebben a megosztó kérdésben, és miért úgy döntött.

Te képes vagy elalvás előtt bárányokat számolgatni? Ez fontos képességre utal

Az emberiség 2–5 százaléka képtelen tudatosan képekben gondolkodni – ők az afantáziások.