Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Kiemelt ajánlataink

Nemzeti Táncszínház

2019. februártól, 2 helyszínen

Február 15-én megnyitja kapuit a Nemzeti Táncszínház új épülete a Millenáris Parkban.

Madách Színház előadásai a RaM Colosseumban

2019. február - március

Az 1 x 3 néha 4 avagy egyszerháromnéhanégy februárban, Ne most, drágám! február és márciusban továbbá a Páratlan páros 1-2. március végén látható a RaMban.

SZÍNHÁZ

Széttépve - Szabó Kimmel Tamás zenés estje

2019. február 22-től

“A függőség mindenki életében megtalálható, hol észrevehetetlenül, hol látványosan. Előadásunk az embert boncolgatja a döntést vizsgálja és igyekszik bemutatni, hogy az élet, néha tényleg csak egy pillanaton múlik! Igaz történetek, zene, fény és sötét. A döntés a miénk, de talán létezik kiút...”

Balkán kobra

2019. február 9-től

Mit tegyen a vidékről elvágyódó, unatkozó fiatal feleség, ha rettentően unja már milliomosvállalkozó férjét és vérfoltos ügyleteit? Hogyan tegye el láb alól, ha csak alkalmatlan férfiak legyeskednek körülötte, akiknek nagyobb a szájuk, mind a puskacsövük, és az is hamar elsül?Csak egyvalaki képes elvégezni a piszkos munkát: a délszláv háborút megjárt könyörtelen gyilkológép, a legendás Kobra...

Rocknagyi

2019. március 17. és 29.

TINA TURNER küzdelme a világhírig. Töretlen siker, őstehetség, kikezdhetetlen méltóság, ikon, nagyasszony, rocknagyi. Nem lehet más, csak a Turner! Minden szó igaz. És mégis csak az igazság egyik fele. De mi van a másik oldalon?

Szomorú vasárnap

2019. április 14-15.

A Szomorú vasárnap egy halhatatlan szerelem története. Seress Rezső, sok örökzöld sláger, és a világhírű dal, az „öngyilkosok himnuszának” szerzője maga is öngyilkos lesz. De visszatér oda, ahol életét, mint zongorista, élte...

Mellettem elférsz

2019. március 30., 16:00 és 19:30

Az utóbbi évek egyik legnagyobb könyvsikere túl van a nyolcadik kiadáson. A belőle készült színdarabot a bécsi ősbemutató után a Rózsavölgyi Szalon színpadán láthatjuk Magyarországon elsőként.

Koncert

Charlie - Dupla koncert

2019. április 9. és 10., 19:00

Charlie az a művész, akit valószínűleg minden hazai zeneszerető ember ismer. Több formációban, rengeteg albummal és koncerttel a háta mögött olyan zenei pályafutást tudhat magáénak, amely szinte egyedülálló hazánkban. Minden stílusban kiválót alkot, ezúttal a jazz, a funky és a soul világába kalauzolja közönségét.

Omega Tűzvihar koncertek

országosan több helyszínen

Tűzvihar turnén a zenekar a progresszívebb időszak dalait szólaltatják meg modern, lüktető hangszereléssel, de műsorukban felcsendülnek majd a legnagyobb slágerek is, különleges hang- és látványelemek kíséretében.

Delhusa Gjon 45 éves jubileumi koncertje

2019. április 23., 19:00

Sztárvendégek: Csepregi Éva és Charlie. A műsor házigazdája: DJ Dominique

Zsidó Művészeti Napok 2019

2019. május 25. - június 2.

A Zsidó Művészeti Napok egy olyan rendezvénysorozat, amelyben a zsidó kultúrát nemcsak mint egyedi és unikális örökséget, hanem mint a magyar, az európai és a világkultúra élő, szerves részét ismerheti meg a közönség.

Operett - Musical

József és a színes szélesvásznú álomkabát

2019. február - március

Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József legendán, illetve Thomas Mann tetralógiáján alapul.

Ricse, Ricse, Beatrice

2019. március 7. és 24.

Nagy Feró és a Beatrice zenekar története áll a rock musical középpontjában, mely mostanra már rocktörténeti csemege.

Haverok, Buli, Bon-Bon

2019. március 11. és 25.

Musical a legnagyobb Bon-Bon slágerekkel, meglepő fordulatokkal és rengeteg nevetéssel.

TÁNC

Álom luxuskivitelben

2019. február 23., 19:00

A Miskolci Balett Truman Capote kisregényét és az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmet veszi alapul legújabb bemutatójához. Álmokat látunk, szenvedélyeket, indulatokat, a racionalitás és a szerelem összetűzését, két fiatal kapcsolatát, akik végül nem engedik, hogy tiszta érzelmeiket befolyásolja a rideg világ.

A hattyúk tava

2019. március 22-23.

A moszkvai Russian National Ballet (Orosz Nemzeti Balett) utazó társulata a legnívósabb hagyományok megtestesítőjeként hozza Budapestre A hattyúk tava produkcióját, mely a világon a legtöbbször játszott balettmű.

Kiev City Ballet - Rómeó és Júlia

2019. március 21. - április 10.

A méltán híres társulat Magyarországra látogat és a Balett történelem egyik legnagyobb klasszikusában a Rómeó és Júliában láthatjuk kiteljesedni a felülmúlhatatlan táncművészek tánctudását.

KLASSZIKUS -KOMOLY -OPERA

Holliger 80 | nemzetközi mesterkurzus zárókoncertje

2019. február 27.,19:30

Heinz Holliger svájci zeneszerző, operaszerző, a kortárs zenei élet doyenje Eötvös Péter személyes meghívására érkezik Budapestre és tart mesterkurzust.

Egy koncert tele napsütéssel

2019. március 7-8., 19:45

Szenvedély, elegancia, zsenialitás. Tavaszköszöntő koncert Haydn humorral teli 80. szimfóniájával, egy fényes Mozart-szerenáddal és egy különleges tubaversennyel, amiben bármi megtörténhet.

Budapest Symphony Orchestra: Hollywoodi csillagok

2019. július 27., 20:00

Július végén nemcsak a nyári éjszakai égboltban gyönyörködhetünk a Margitszigeten, hanem Hollywood legnagyobb csillagai is beragyogják a színpadot egy este erejéig.

GYEREK

Az Egy kiállítás képei a BFZ-vel

2019. március 2., 15:30

A Budapesti Fesztiválzenekarral hangokban elevenednek meg kiscsibék és boszorkányok, egy fantasztikus gnóm, egy ódon vár – színes hangulatok egy zenés mesében. Klasszikus zenei beavatás családoknak.

Mineshow Tavasz 2019

2019. március 2., 10:00 - 19:00

Március másodikán vár a Mineshow! Változatos programok, látványos színpadi műsorok és az ország legnépszerűbb videósai várnak minden érdeklődőt!

Csiribiri tavaszköszöntő családi délután

2019. március 2., 15:00

16.00: Ákombákom - A Makám együttes műsora, majd 17 órától Szépenszóló Fütyüri - az Álomzug Társulás előadása, utána: Kézműves játszóház.

EGYÉB PROGRAMOK

Az Inkák Aranya

2019. március 13-tól

A világ legértékesebb aranygyűjteménye megérkezett Budapestre! Egy távoli, misztikus, letűnt világbirodalom titkai tárulnak fel a JVS Group Magyarország legújabb nagyszabású interaktív tárlatán.

WTCR Race of Hungary

2019. április 27 -28.

A 2018-as évben egyesült  WTCC és TCR versenyekből a WTCR versenysorozat, amely már rögtön az első alkalommal óriási népszerűségnek örvendett a Hungaroringen.

Bondoró Utcaszínház Fesztivál

2019. május 30. - június 2.

Utcaszínház. Egyike azon szavaknak, amikre magyar nyelven még nincs wikipédia bejegyzés. Ahhoz, hogy igazán megértsük miről is van szó, meg kell élni, fel kell fedezni és meg kell tapasztalni.

6+1 trükk, amivel a legmakacsabb befőtteket is kinyithatod

Többet ésszel, mint erővel, szokták mondani...

10 védőoltás, amit felnőttként is érdemes beadatni

Az NNK szerint nem csak gyerekkorban kell erre gondolni.

Óriási kamu a vécén lehúzható guriga

Értelmetlen pazarlás, amivel a környezetnek is ártasz.