Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Kedvenc helyszíneink

Budapesti Operettszínház

A 2018/2019. évadban is új bemutatókkal várja a színház: A kék madár, Amerikai komédia, Dorian Gray, Kékszakáll, Luxemburg grófja, Maya, Rebecca - A Manderley-ház asszonya.

Szegedi Szabadtéri Játékok

Titanic, We Will Rock You musical, Don Juan, Aida, Koldusopera, Hófehérke és a 7 törpe balettal vár az idei nyári kavalkád Szegeden.

Vígszínház

Felkerültek a PORT.hu-ra Vígszínház decemberi színházi és zenei előadásai: LILIOM, Caramel és Magna Cum Laude koncertekkel.

Színház

Liliom

2018. december 13-tól

Molnár Ferenc remekműve, a Liliom 110 éve hódítja meg a világ színpadait. A szívszorító történet két főszereplője most Hajduk Károly és Szilágyi Csenge. Ficsurt Orosz Ákos, Marikát Waskovics Andrea, Hugót Zoltán Áron játssza.

Budapesti Operettszínház

2018. október-november - december

Új bemutatókra mint a Semmelweis, Maya már megválthatod helyed a Budapesti Operettszínház novemberi és decemberi előadásaira.

A kékszakállú herceg vára - sétáló színház

2018. október - november - december

A száz éve bemutatott Bartók opera prózai változatának különlegessége, hogy a nézők szobáról szobára vándorolnak a színészekkel a kínzókamrától a hetedik ajtón át a végkifejletig, a budavári Mikve különleges tereiben.

Gina és Fidel

2018. október 19., 19:00

A mű egy rendkívül érdekes történelmi korszaknak állít emléket. A dráma 1974-ben játszódikKubában, amikor Gina Lollobrigida – felhagyva a színészettel – Havannába érkezik televíziósinterjút készíteni Fidel Castroval.

Imádok férjhez menni

2018. október 26., 19:00

Victoria imád férjhez menni. Férje, Bill, hősi halált hal az I. világháborúban. A fiatalonmegözvegyült Viktória újra férjhez megy, mégpedig elhunyt férje barátjához, Freddiehez.Idáig szokványos a történet. De mi történik akkor, ha az elhunyt első férjegyszer csak hazaállít?

koncert

Budapest Bár a Müpában

2018. október 22., 15:30

A Budapest Bárt nem lehet nem szeretni: el kell jönni a koncertre, hátradőlni, bulizni, élvezni a zenét és a jobbnál jobb számokat! El lehet hozni a nagyit, az unokát, a barátnőket – garantáltan mindenki jól fogja magát érezni.

Szalóki 40! - Születésnapi koncert bábokkal

2018. október 20., 11:00 és 15:00

Szalóki Ági negyvenéves, amit az énekesnő egy csodálatos, megismételhetetlen koncerttel ünnepel a Budapest Bábszínházban - ami tökéletes alkalom arra, hogy mindannyian, akik szeretjük Ágit és zenéjét, együtt bulizzunk vele ezen a napon.

A mozi hangjai - Tarantino elszabadul

2018. október 15., 19:30

Élje át Quentin Tarantino ikonikus filmjeinek csodálatos hangulatát olyan varázslatos énekesekkel, mint Fischl Mónika, Tóth Gabi, Király Viktor és Veréb Tamás. Közreműködik a Savaria Szimfonikus Zenekar és a VoiceStation kórus.

Brains Symphonic

2018. december 3., 20:00

Pályafutása eddigi legkülönlegesebb zenei kalandjába vágott bele a Brains zenekar 2017-ben: szimfonikus zenekarral kiegészülve léptek fel a MÜPÁ-ban idén ismétel a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Majka Aréna Show

több helyszínen

A képernyőn 15 éve megismert Majka mára a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb figurája. Zenei karrierjét is a kezdetektől építve szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába.

Operett/Musical

Vörös rébék

2018. november 5., 19:00

Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.„a kultúra megőrzése akkor a legvalódibb, ha életben is tudjuk tartani.

A Macskadémon

2018. október - november

Karafiáth Orsolya és Bella Máté fergetegesen mulatságos darabja.

Vámpírok bálja

2019. március 14-17.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció.

Tánc

My Land

2018. október 18-19., 21:00

A Recirquel legújabb produkcióját ember és anyaföld örök érvényű összetartozása ihlette. Az előadás az emberiség legősibb mítoszainak visszhangján szólal meg, miközben szereplői egy időtlen és illúziókkal kifeszített térben saját szabadságuk hangját keresik.

Orfeusz és Eurüdiké

2018. október 25., 19:30

Grecsó Zoltán és Simkó Beatrix duója Orfeusz és Eurüdiké mítoszát a mai viszonyok közé helyezi, egészen sajátosan értelmezve át az oly sokszor feldolgozott szerelmi történetet.

Naplegenda

2018. november 16., 19:00

A Magyar Állami Népi Együttes alkotóinak régi álma valósult meg, amikor Nikola Parov friss hangzású, dinamikus, ősi motívumokat görgető populáris zenéjével találkoztak.

komoly

20. Jubileumi Nemzetközi Hárfafesztivál

2018. október 5-14.

20. alkalommal rendezik meg idén a Nemzetközi Hárfafesztivált, mely immár két évtizede vonzza a világ legjobb hárfásait Magyarországra.

Cinemusic 2018 Junior

2018. november 24. , 11:00

Idén a gyermekek is élvezhetik a filmtörténet népszerű alkotásainak zenéit a Cinemusic Junior koncerten, amely a Cinemusic műsorának gyermekbarát verziója.

Midnight Music - Budapesti Fesztiválzenekar

2018. november 21.

Van, aki éjnek idején szeret zenét hallgatni. Midnight Music koncertjeinken ezt bárki megteheti babzsákokon ülve, teljesen új perspektívából és egyedi akusztikával, a zenészek közvetlen közelében, kötöttségek nélkül.

Gyerek

Szikramanók - Karácsonyi kaland a cirkuszban

2018. október - november

Karácsonyi kaland a cirkuszban- egy varázslatos történet mindezt a legkáprázatosabb cirkuszi attrakciók segítségével.

Dino Safari VR

2018. november 1-30.

Egy feledhetetlen időutazás a dinoszauruszok földjére, ahol szabadon sétálhatunk a dinók közt és élethű élményt kaphatunk egy őskori túrán, tapasztalt vezetők segítségével.

Lizi karácsonya

2018. december 12. és 15.

Lizike már készülődik a karácsonyra, együtt főzik a finom ételeket a konyhában Bori nénivel. Az idén is, a meghitt családi idillben Lizike kedvenc plüssjátéka, Marci életre kel és elröpíti Lizit az álomvilágba...

sport

13. DECATHLON FittAréna

2018. október 20., 7:30-tól

Magyarország egyik legkedveltebb fitneszrendezvénye idén már 12. alkalommal fogadta a sportág híveit. A FittAréna nem más, mint 100 óra és stílus, 150 fellépő 15 színpadon a fitnesz lüktető, évről évre megújuló világából!

Felnőtt Birkózó Világbajnokság

2018. október 20-28.

A Nemzetközi Birkózó Szövetség 2016 szeptemberi döntése értelmében 2013 után ismét Budapesten rendezik mindhárom szakág - szabadfogás, kötöttfogás, női birkózás - világbajnokságát.

Standard Táncok Formációs Világbajnoksága és SZIGÓ Kupa

2018. november 24-25.

A 2016-ban megrendezett nagysikerű Világbajnokság után a Nemzetközi TáncSport Szövetség (WDSF) 2018-ban is bizalmat szavazott és engedélyezte a Kapronczai Alapfokú Művészeti Iskolának és a SZIGO TáncSport Egyesületnek a VB megrendezését.

Ők a magyarok 10 kedvenc kutyája

A top 10-be két magyar fajta is belefért, míg más, világszerte nagy népszerűségnek örvendő fajták kimaradtak a listából.

20 érdekesség, amit nem tudtál Karl Lagerfeldről

Magyarországon is kaphatóak lesznek a Chanel vezető tervezőjének kreációi, össze is gyűjtöttünk pár izgalmas tényt róla.

Ezek a leghülyébb indokok, amik miatt repülők visszafordultak

Elfajult a jógázás, kukacok hullottak az égből, vagy összebalhéztak a stewardessek.

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22. 15:30, MÜPA

Jegyvásárlás