Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Jegyakció

Jegyajánló

Visszavonulás

2017. november 27-től
Edward és Alice több mint harminc éve házasok. Életük békés és kellemesen unalmas. Látszólag minden rendben velük: egészségesek, szeretik a munkájukat, takaros kis házban élnek, és egyetlen fiuk, Jamie is felnőtt, már a maga útját járja.

Cseh Tamás 75

2018. január 21., 20:00
Cseh Tamás, Bereményi Géza és Másik János dalai a születésnapi emlékkoncerten. Vendég Gryllus Dorka, Jordán Adél, Miczura Mónika, Ónodi Eszter, Szávai Viktória, Tompos Kátya, Adorjáni Bálint, Anger Zsolt, Keresztes Tamás és Thuróczy Szabolcs.

Jazz Szilveszter 2017

2017. december 31., 21:00
Az est programját tovább színesíti, hogy az idei Jazz Szilveszter házigazdája, Kaszányi Roland nemcsak kiváló konferanszié, de különleges tehetségű illuzionista is, aki trükkjeivel a színpadról és vendégtérben is szó szerint elbűvöli ezen az estén a publikumot.

Bankhitel

2017. december 15., 19:00
A sikeres bankár élete sínen van: jólfizető állás, szép ház, jó kocsi, szerető feleség, cuki gyerek. Minden tökéletesnek tűnik, ám egy napon besétál az irodájába az ágrólszakadt idegen. Hitelt kér, és mindenre képes azért, hogy célját elérje?

Halványlila gőz

2017. november 24., 18:00 és 20:30
Az immár 31 éve fennálló Társulat ezúttal is mindent megtett annak érdekében, hogy a nézők nevetőizmai egy percig se pihenjenek. Mindenkit szeretettel invitál egy felhőtlen szórakozást ígérő estére a L'art pour l'art Társulat: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni.

Csókos asszony

2017. november 25., 19:00
A józsefvárosi bérház minden lakója nagy lázban ég, mert Pünkösdi Kató, a fiatal színinövendék és Dorozsmai Pista eljegyzésére készülnek. A sürgölődés kellős közepén váratlan vendég érkezik, Báró Tarpataky. (A kép Zöld Csabát ábrázolja másik előadásban.)

Cinderella

2017. december 21., 19:00
A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance legújabb szuperprodukciója.

KONCERT - Sebestyén Márta karácsonya Adventi hangulatban a MÜPÁban! Jegyvásárlás
x