Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Jegyakció

Művészet - Váci Dunakanyar Színház

2018. január 26., 19:00
Január 19-ig 50%-os jegyvásárlási kedvezmény!

Fishing on Orfű

2018. június 20-23.
Early Bird bérlet!

Színház

Budapesti Operettszínház

2018. január-április
Megkezdtük a jegyértékesítést márciusi és áprilisi programokra.

Nők. Játszmák. Rivaldafény.

2018. február 18., 19:30
Hortense, a szép, kívánatos, negyvenes évei elején járó ünnepelt díva nemrég érkezett meg görögországi nyaralásából, ahol természetesen körüldongták a férfiak és most tettvággyal telve veti bele magát Gertrude darabjának megismerésébe.

Pokémon go

2018. február 20-21., 25.
Első darabját a Rózsavölgyi Szalon felkérésére írta meg a Babérkoszorú-díjas Tóth Krisztina költő, író.

Védett férfiak kertje

2018. február 26-27., 20:00
Három fiatal színésznő egy nem mindennapi erőszakos bűncselekményről készít előadást. Castingolnak, hogy férfi főszereplőt találjanak a történethez, ám a próbafolyamat közben kicsúszik a kezükből az irányítás.

Szilágyi Eszter Anna: A Nyíregyháza utca

2018. január - február, 19:00
Amszterdam piros lámpás negyedében van egy utca, amit köznyelven "Nyíregyháza utcának" hívnak, mert az ott dolgozó prostituáltak nagy része Magyarország keleti részéről érkezik, gondoltad volna?

koncert

Fonográf

2018. február 16., 19:00
1984-ben három teltházas Aréna koncerten közel 50 ezer rajongó búcsúztatta a zenekart. Azóta csak egyetlen egyszer, 2004-ben láthattuk őket a Kisstadionban. És eltelt újabb 14 év. Barátaik és rajongóik kérésének eleget téve: 2018. február 16-án ismét FONOGRÁF KONCERT az ARÉNÁBAN.

David Helfgott

2018. augusztus 15., 19:30
A világhírű ausztrál zongoraművész, David Helfgott újabb európai turné keretén belül ismét Budapestre látogat hazai rajongói örömére. Ikonikus életét mindenki megismerhette a róla készült, 7 Oscar díjra jelölt Ragyogj! című filmből - idén augusztusban, húsz évvel a kultikus film magyarországi bemutatója után itthon is meghallgathatjuk élőben a művészt.

Majka & Curtis

2018. március 17., 20:00
Számtalan telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

Enrique Iglesias

2018. március 12., 20:00
Tizennyolc év szünet után Enrique Iglesias hazai koncertje  több éves tárgyalássorozat eredménye, hogy a latin zene hercegeként is emlegetett énekes 2018-as világkörüli turnéjának hét európai állomása között Budapest is szerepel. 

Arcade Fire: Infinite Content

2018. június 17., 19:00
Egy újabb hazai koncert-mérföldkövet érünk be 2018-ban, ugyanis június 17-én először lép fel Magyarországon a jelen alternatív rock vonal egyik, ha nem a legaktuálisabb és egyben legizgalmasabb csapata, a számtalan rangos zenei díjat is magáénak tudható Arcade Fire! 

Operett/Musical

Én és a kisöcsém

2018. március-április
Az igazán jó történetek egy mondatban is összefoglalhatóak, például így: Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót.

Macskák

2018. február-március
Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Elvis – A Musical

2018. május 26-27.
A 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását mutatja be egy szenvedélyes előadás keretében. Előadás Debrecenben is!

Tánc

Revans

2018. február 9., 18:00
A furfangos szegény fiú, aki túljár a zsarnokoskodó uraság eszén, az európai népmesék kedvenc figurája.A mese magyar verziója a Lúdas Matyi, amelyben a libapásztorfiú leckézteti meg Döbrögi földesurat, aki szemet vetett a libáira.

I will wait for you

2018. január 26-27., 20:00
Arno Schuitemaker holland koreográfust az eddigi legszemélyesebb munkájának létrehozásában a szerelem meghatározhatatlan természete inspirálta.

Ballare - Magyar Nemzeti Táncegyüttes

2018. január 31., 19:00
Inspirációk Arany-balladákra.
A ballada és a tánc szinte elválaszthatatlan fogalmak, hiszen a ballada elnevezés is a "ballare" azaz "táncol" igéből eredeztethető.

komoly

Simon Boccanegra

2018. február-9., 19:00
A szenvedély, cselszövés, szerelem, gyerekrablás, mérgezés, halál drámai tematikája ötvözve Verdi csodálatos zenéjével a zeneszerző életművének egyik legfontosabb darabjává tette a Simon Boccanegrát.

Arkagyij Volodosz (zongora)

2018. február 21., 19:30
Schumann: Pillangók, op. 2
Brahms: Nyolc zongoradarab, op. 76
Schubert: B-dúr szonáta, D. 960
Volodosz a világ legnagyobb koncerttermeinek visszatérő művésze.

Mozart-nap

2018. március 4.
Vasárnap délelőtt fél 11-től este 10-ig kizárólag Mozart hangjai töltik meg a Zeneakadémia két koncerttermét. Kiváló szólisták, remek kamaraegyüttesek és zenekarok társaságában merülhetünk el Mozart rejtélyes világában, felfoghatatlan zsenijének közelében.

Gyerek.jegy

Fabula Bábszínház

2018. január - május
A teljes évad előadásai elérhetőek, a közkedvelt előadások - mint Mazsola és Tádé - visszatértek.

Cinderella

2018. január 20., 15:00 és 19:00
A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Országosan több helyszínen is!

Győztesek Karneválja

2018. január-március
A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál legjobb, díjnyertes produkcióiból összeállított előadás története szerint egy szerelmespárt kísérhetünk majd el felfedezőútjukon.

Előadás

Kinek az élete? Családtagjaink hatása sorsunkra

2018. február 7., 18:30
Akárhogy is nézzük az élettörténeteket, nem találjuk a kiváltó okokat. Mintha nem is a saját életüket élnék.

Müller Péter: Arc és Álarc

2018. február 8., 19:00
Müller Péter legújabb előadása a Tárogató Úti Színpadon debütál 2018 februárjában. A téma mindannyiunk számára ismerős álarcok melyeket mindannyian viselünk és az álarcok mögött megbújó valóság.

The Illusionists

2018. május 2-4.
A The Illusionists - Direct from Broadway produkció a világ számos nagy színházában elért sikerek után most Budapestre érkezik, hogy rabul ejtse a magyar nézőközönséget. Észbontó látványvilág, káprázat és showműsor az, amelyet a világ hét hihetetlen illúzionistája a színpadra varázsol döbbenetes tehetségével.

sport

Shaolin Show

2018. március 19-24.
Shaolin, a szent Song Shan hegy lábánál fekvő misztikus szerzetesváros évszázadok óta Kína fizikai, mentális és spirituális központja. „A mi to fo“ az új show címe, amelyben a 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit, amelyek túllépnek a fizika határain. Országosan több helyszínen!

X-TRIAL Világbajnokság

2018. március 29. 18:30
Most először kerül megrendezésre Magyarországon az X-Trial ügyességi motorverseny, mely a FIM Világbajnokság része. Mivel a több szakaszból álló világbajnokság magyarországi állomása az utolsó ebben a szezonban, így itt kerül kihirdetésre az X-Trial 2018-as világbajnoka is.

2018 IIHF Jégkorong Világbajnokság Divízió I, A csoport

2018. április 22-28.
A magyar válogatott 2013 után ismét hazai jégen játszik felnőtt világbajnokságon. Hogy a korábbi években megszokottnál nagyobb szabású legyen a rendezvény. Ezért szurkolói faluval, rengeteg aktivitással, show-elemekkel és természetesen a közönség magas szintű kiszolgálásával készülünk.

Lobotómiája miatt emlékszünk Hollywood legbotrányosabb sztárjára

Szókimondó színésznő, aki nem képes betartani Hollywood szabályait - vagy csak egy beteg nő, aki egész életében a szeretetet és elismerést kereste?

Teljes gőzzel megindul a Testről és lélekről Oscar-kampánya

Morcsányi Gézát felismerik a szarajevói villamoson, Borbély Alexandrát elárasztották az ajánlatok. Enyedi Ildikó az amerikai filmakadémia nyitottságáról beszélt az Oscar-jelölés örömére tartott kedd esti sajtótájékoztatón. Videó!

Trumpnak sminkelt énekesnő adta elő a híres Ligeti György-operarészletet

Sara Hershkowitz narancssárgára mázolt arccal, parókában és pöffeszkedve sétált ki egy berlini színpadra, hogy az erősen megosztó amerikai elnököt, Donald Trumpot idéző módon adja elő a Le Grand Macabre híres részletét.

Rosszul főzzük a kávét a kotyogóssal

Pedig lehet vele jó kávét csinálni, csak nem mindegy, hogyan kezdünk hozzá.

Síelnél, szánkóznál itthon? Erre indulj!

Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a legjobb síelő és szánkózó helyekről Bánkúttól Visegrádig. Jegyárak, kölcsönzés, és a legjobb téli sport: a hüttézés.

Mégsem akar visszafogyni a fitneszguru

Hiába hitte, hogy szülés után az edzés lesz a legfontosabb. A gyereke lett az.