Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Kedvenc helyszíneink

Papp László Budapest Sportaréna

Már elérhetőek a 2018. december év végi és a következő év események jegyei Radics Gigi, HOBO, Deák Bill, Presser, Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncertjére is.

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

2018. július - augusztus

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad fennállásának 80. évfordulója alkalmából kivételes nyári évadot él a Budapesti Nyári Fesztivál. Hat bemutatóval és hét, eddig Magyarországon sosem látott produkcióval, valamint egyedi és egyszeri koncertélményekkel lehetünk gazdagabbak a nyáron.

Budapest Park

Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelyeként profi hang- és fénytechnikával, a legnépszerűbb hazai és külföldi szuperprodukciókkal várják a vendégeket, stílusmegkötés nélkül.

Színház

Rózsavölgyi Szalon Arts & Café

2018. szeptember - október

Máris az új évad kínálatával, új bemutatókkal várja a belvárosi kultúrtér.

Újszínház

2018. szeptember - október

Az évad új bemutatóval kezdődik. A kegyelmesasszony portréja egy könnyed, franciás vígjáték nagyon is magyar jellegzetességekkel röpíti a közönséget a 20–30–as évek világába a némafilmek burleszk elemeivel.

Heisenberg

2018. július 25-29., 20:30

Egy zsúfolt pályaudvaron egy nő megpillant egy idős férfit, és hirtelen ötlettől vezérelve a nyakába csókol. Alex, a hetvenes hentes és Georgie, a negyvenes pincérnő beszélgetni kezd. Rájönnek: nekik dolguk van egymással.

Spirit Nyár

2018. nyara

A Margit híd budai hídfőjénél légkondicionált nézőtérrel új bemutatókkal és régi sikerdarabokkal várja közönségét a színház. Új darabok: Szilánkok, Örkény: Tóték, Rémes születésnap - Détár Enikővel és Megszállottság című darab - Mészáros András, Gubík Ági, Pataki Ferenc előadásban.

Táncórák

2018. szeptember 14-től, Rózsavölgyi Szalon

Az utolsó óra és az Istenek tanácsa után ismét Mark St. Germain-darabot tűz műsorra a Rózsavölgyi Szalon. Az amerikai drámaíró 2014-ben írott romantikus és szellemesen szórakoztató színműve – ajtót nyit az autisták világába: mégiscsak közös ez a világ, amelyet ki így lát, ki úgy, hiszen mindenki másképp egyforma.

koncert

27. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

2018. július 2. - augusztus 2.

Július 2. és augusztus 2. között szimfonikus koncerteket valamint a Budapest Bár, a 100 Tagú Cigányzenekar és a Sabbathsong Klezmer Band előadásait élvezhetjük ebben a páratlan reneszánsz környezetben.

Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncert

2018. december 29., 20:00

A koncert címadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. Ezen a nagyszabású előadáson az új dalok mellett sorra felcsendülnek Dés László musicaljeinek, A dzsungel könyve, a Sose halunk meg, a Valahol Európában és A Pál utcai fiúk népszerű számai.

7. Paloznaki Jazzpiknik

2018. augusztus 2-3-4.

A Paloznaki Jazzpikniken a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a „nagykoncert” élményig minden megvan, csak éppen közben ki sem kell mozdulnunk az apró, de annál színesebb balatoni faluból.

Budapest Bár a Müpában

2018. október 22., 20:00

A Budapest Bárt nem lehet nem szeretni: el kell jönni a koncertre, hátradőlni, bulizni! El lehet hozni a nagyit, az unokát, – garantáltan mindenki jól fogja magát érezni!

Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncert 2019

2019. január 1., 19:00

2019- ben ismét az Arénában lép fel sztárvendégeivel Mága Zoltán. A Prima Primissima-díjas hegedűművész immár tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Budapesti Újévi koncertjét.

Operett/Musical

Cirkuszhercegnő

2018. július 20-21., 20:00

Egy titokzatos, szomorú férfi szerződik a vándorcirkusz társulatához, aki Mister X álnéven egyre nagyobb sikereket ér el, miközben kilétét élénk találgatások övezik.

SAKK (Chess)

2018. augusztus 18., 21:00

A musical zeneszerzői, Benny Andersson és Björn Ulvaeus az ABBA svéd pop együttes tagjaiként váltak ismertté a 70-es években.

Ének az esőben

2018. október 30-31., 19:00

Az Ének az esőben feledhetetlen történet a show-businessről és a szerelemről.

Tánc

Táncbazár

2018. július 13-20.

Ha nyár, akkor Táncbazár! A Nemzeti Táncszínház nyáresti, szabadtéri táncestjein idén a hagyományőrző magyar táncok mellett, vérpezsdítő flamencoval várják a tánckedvelő közönséget.

Flamenco Soul

2018. július 14., 20:30

A flamenco misztériuma az előadók személyiségében rejlik, hiszen ez a műfaj a lélek szabad megnyilvánulásáról szól. A szívbemarkoló énekek, a szenvedélyes táncok, az érzelem-dús gitár dallamok és a vérpezsdítő ritmusok közös ereje szuggesztív erővel hatnak a Nézőre.

Aurora

2018. július 28., 19:30

Egy új Csipkerózsika történet - táncdráma egy felvonásban. Egy mindenki által ismert mese, egy nagyszabású klasszikus zenemű és a kortárs tánc egyedi kombinációja a Városmajori Szabadtéri Színpad idei táncbemutatóján.

komoly

Amikor leszáll az éj - Nyitókoncert

2018. július 23., 20:00

A Fesztiválakadémia nyitókoncertje többek között Balog Józseffel, Kelemen Barnabással és Kokas Katalinnal.

Szent István Bazilika

2018. egész évben

Orgonaestekben gyönyörködhetünk a hétfő délutánonként és csütörtök, pénteki esténként.

Európai Hidak: Budapesti Fesztiválzenekar

2018. szeptember 21-22. és 24.

Műsoron Čiurlionis, Pärt, Vasks művek. Közreműkösik: Sylvia Schwartz (szoprán) és a Cantemus Vegyeskar. Vezényel: Fischer Iván

Gyerek

Minimax Gyerekhajó

2018. nyár

A Minimax Gyerekhajó egy élményekkel teli, élvezetes program az egész család számára. A Balatonon egész nyáron 3 helyszínen (Siófok, Badacsony, Balatonfüred), Budapesten egész évben várja vendégeit.

Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás

2018. június - augusztus

Budapest legismertebb cirkusza is vízicirkusszá válik pár hónapra, hogy a nézőket egy hűsítő élménnyel elvarázsolják. 2018 áprilisától látható a Fővárosi Nagycirkusz új show-ja az Atlatic Flight – Vízi cirkuszi show.

Masha és a Medve

2018. december 28., 14:00 és 17:30

A történet arról szól, hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá. Masha barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keveredik, ezúttal azonban nem a képernyőn, hanem életre kelve a színpadon, egy elbűvölő mesemusical keretében.

sport

XIII. FEZEN Hungarian Bowl

2018. július 14., 17:00

A két legjobb magyar csapat idén az újpesti Szusza Ferenc Stadionban dönt a bajnoki trófea sorsáról. Cheerleader show, Kovács Sanyi szakértő kommentárja, büfé, tombola és egyéb meglepetések is várják a kilátogatókat. Kőkemény, látványos mérkőzés, oldott lelátói hangulat, igazi amerikai életérzés várja a kicsiket és nagyokat!

Formula 1 Magyar Nagydíj 2018

2018. július 27-29.

2018-ban a gyerek jegyek 0-13 éves korig INGYENESEK ! A verseny időpontja az elővételi időszakban változhat!3 Corner Gold Weekend (Fri: Super Gold 1-12, Sat: Red Bull, Sun: Gold1 1-12)

Felnőtt Birkózó Világbajnokság

2018. október 20-28.

A Nemzetközi Birkózó Szövetség 2016 szeptemberi döntése értelmében 2013 után ismét Budapesten rendezik mindhárom szakág - szabadfogás, kötöttfogás, női birkózás - világbajnokságát.

TRAILER

Végre többet tudunk az új Freddie Mercury-filmről

Kijött a Queen-film első igazi előzetese, és még többet ígér, mint a teaser. Nézd meg az előzetesd, amelyből az is kiderül, mit kezdtek a film alkotói a Queen frontemberének szexuális orientációjával.

A bőröd megmondja, igyál-e még vizet

A nagy melegben muszáj többet inni, mert baj lesz. Sebaj, gyorsan ellenőrizeheted, szükséged van-e egy kis plusz folyadékra.

Így lesz tökéletes a káposztasaláta

Nem hiszed el, de a legegyszerűbb a legjobb a coleslaw esetében is.

Így lehetsz a gyereked bizalmasa

Előfordult már, hogy a gyereked hozzád sem akart szólni? Mutatjuk, hogyan bírhatod szóra ilyenkor is.

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás