Programkereső

Kiemelt ajánlataink

A Dumaszínház gyermekelőadásai új helyszínen láthatók

Új helyszínre, a Batthyány téren állomásozó TRIP Színházhajóra költöznek a következő színházi évadra a Dumaszínház Gyerekelőadásai. A gyermekelőadások idejére a színház a gyermekek birodalmává változik, ahol Pumuklitól Piroskán át, akár még Micimackóval is találkozhat az népes gyereksereg.

A legnagyobb hazai jegykínálat a Port.hu-n!

Magyarországon egyedülálló módon a Port.hu-n lehet a legtöbb kulturális eseményre jegyet vásárolni. Idén elkészült a legnagyobb jegyértékesítő portálok technikai integrációja, így a Port.hu-n csak a programot kell megkeresni, majd pár kattintással elérhető az online jegy.

Jegyakció

Bridging Europe - Európai Hidak 2017

2017. szeptember 28-29., 19:45, Müpa
Az Európai Hidak Fesztivál programjai közül a Budapesti Fesztiválzenekar barokk és kortárs estjére 20% kedvezménnyel válthatóak jegyek a port.hu oldalon!

Jegyajánló

Rendezők viadala

2017. szeptember 28., 19:00
Improvizált stílusjáték filmes műfajok és a közönség ötletei alapján. A legtöbb ember életében egyszer csak eljön az a pillanat, amikor azt érzi: filmrendező szeretne lenni. Pontosan tudja, hogyan is kell kinéznie annak a szúrós tekinteteket és poros pisztolytáskákat felváltva mutató, feszült csenddel teli párbaj-jelenetnek egy westernben.

Titanic - A kiállítás

2017. december 31-ig
A világ egyik legkedveltebb tárlata látható Budapesten. A 2300 négyzetméteres Titanic kiállításon a rajongók több száz eredeti műtárgyat - bútorokat, ruhákat, ékszereket - tekinthetnek meg a híres hajóroncsból.

A Hallgatás Napja 2017

2017. október 21., 19:30
Megismerés, rácsodálkozás, új találkozás és elmélyülés, felfedezések és újrafelfedezések sora: ezt ígéri a közönség és éppúgy az előadók számára a Hallgatás Napja, amelyet 2017-ben immár harmadik alkalommal rendeznek meg.

Tengertánc

2017. szeptember 21., 19:00
Albee ritkàn látott játéka a halandóságról, az álmokba menekülésről. Akarunk-e értelmet találni az életben, ha elvégeztük "kötelező" feladatainkat. A Spirit Színház arculatába illő darabban mutatkozik be Varju Kálmán.

Tövispuszta

Kepes András irodalmi estje

2017. szeptember 28., 18:00
Kepes András a Tövispusztában hol fanyar humorral, hol felkavaró drámai erővel négy eltérő származású és értékrendű család sorsát kíséri végig.

Liliomfi

2017. október 3., 19:00
A könnyed hangvételű játék középpontjában szerelmi bonyodalmak állnak, a fiatalok boldogságát azonban legfeljebb késleltetni tudják az események, megakadályozni nem.

Nők. Játszmák. Rivaldafény.

2017. október 3., 19:30
Hortense, a szép, kívánatos, negyvenes évei elején járó ünnepelt díva nemrég érkezett meg görögországi nyaralásából, ahol természetesen körüldongták a férfiak és most tettvággyal telve veti bele magát Gertrude darabjának megismerésébe.

Álarcosbál

2017. október 5-25., 19:00
Színünk: Szentpétervár, ahol egyetlen bál az élet, ahol a kártyaasztalnál birodalom-méretű birtokok cserélnek gazdát; ahol az érzelmeket túlfinomult etikett tartja kordában, amíg tarthatja - hogy aztán a kordából kiszabadulva csak annál nagyobbat csattanjanak.

Finito

2017. október 9., 19:00
Gáspár 44 éves, nagyábrándi, egykori húsüzemi dolgozó. Nincs már életkedve, bezárkózott a kertvégi budiba. Ha már az életével nincs mit nyernie a falunak, hát a vesztét akarják, a szenzációra még az országos bulvár média is kivonul.

Sári bíró

2017. szeptember 24. és 30., 19:00
A Sári bíró Móricz Zsigmond első színműve műfaját tekintve vígjáték, de minden látszólagos kedélyessége ellenére, túlmutat a népszínművek idilli faluábrázolásán, humora szatirikus, társadalombírálata Móricz finom valóságérzékét mutatja.

Molnár Piroska dalban mondja el

Molnár Piroska gazdag életpályája nemcsak jelentős prózai alakításokat tartalmaz, hanem emlékezetes zenés szerepek sorát is. Ezek dalaiból hallhatunk egy csokorra valót a Rózsavölgyi Szalonban október 6-tól látható színházi esten.

Tudunk önnek újat mondani a Scaláról?

Világhírű zeneszerzők, karmesterek, énekesek és zenészek sora koptatta a Scala színpadát, és nem kevésbé prominens személyek ültek a nézőtéren is. Vajon akad az alábbiak között újdonság az ön számára?

Európai Hidak - Budapesti Fesztiválzenekar Az Európai Hidak programjai közül a BFZ barokk és kortárs estjére 20% kedvezményt adunk! Jegyvásárlás
x