Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Jegyakció

KultúrKedd a Porton!

A következő KultúrKedd akciós nap 2017. november 7. Legyen minden hónap első keddje a kedvenc napod nálunk!

Jegyajánló

Dumaszínház

2017. október - 2018. március
A kabaré, a pesti kabaré és a klasszikus kávéház édestestvérek. Az 1900-as évek pestje híres volt szerzőiről, előadóiról. Napjainkra az igazi, a naprakész humor, az élő kabaré - Hofi Géza halálával - szinte teljesen eltűnt a palettáról.

Frida

2017. november 16-17.
A Duda Éva Társulat és a Budapesti Operettszínház közös produkciója a próza, a zene, a tánc és a videóanimáció egyedi hatásával idézi meg Frida Kahlo életét.

Eclipse

2017. december 1., 22:15
Fiktív, képregényszerű világ, partikultúra, véletlenszerűen egymás mellé sodródó emberek, hullámzó, lüktető mozgás, sztereotip szituációk.

A balkon

2017. november 8., 19:00
A Nagy Balkon egy bordélyház vagy - ahogy működtetője, Irma szereti nevezni - illúzióház. Színház és élet találkozási pontokat keres.

HIR-O

2017. október 31., 19:00
"Többen vagyunk, mint fatörzsön a harmatcseppek (...)
Alkonyatra fehér csontok leszünk,
Meglegyint a múlandóság szele?"
(Ibusze Maszudzsi)

Ádám almái - ahogy még biztosan nem látta!

Mindig rizikós vállalkozás népszerű filmeket színpadra adaptálni, ám Szikszai Rémusznak sikerült megtalálnia hozzá a megfelelő színházi formát. A sikerrel futó Kutyaharapás után október 21-én a dán kultfilm, az Ádám almái bemutatójára készül.

Túl magas, hogy balerina legyen?

Számos olyan esetről számoltunk már be, amikor a konvencionálistól eltérő külsejű táncosok falakat áttörve érvényesültek, bizonyítva, hogy az előadó művészi kvalitásai legalább annyit vetnek a latba, mint a fizikai adottságok. Sara Michelle Murawski története is ezt példázza.

KONCERT - Sebestyén Márta karácsonya Adventi hangulatban a MÜPÁban! Jegyvásárlás
x