Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Jegyakció

Művészet - Váci Dunakanyar Színház

2018. január 26., 19:00
Január 19-ig 50%-os jegyvásárlási kedvezmény!

Fishing on Orfű

2018. június 20-23.
Early Bird bérlet!

Színház

Budapesti Operettszínház

2018. január-április
Megkezdtük a jegyértékesítést márciusi és áprilisi programokra.

Ernelláék Farkaséknál

2018. január 25., 19:30
Talán ha magunkról beszélünk, sok mindenki másról is beszélünk. Nem vagyunk különlegesek. A problémáink hasonlóak.

Pokémon go

2018. február 20-21., 25.
Első darabját a Rózsavölgyi Szalon felkérésére írta meg a Babérkoszorú-díjas Tóth Krisztina költő, író.

Védett férfiak kertje

2018. február 26-27., 20:00
Három fiatal színésznő egy nem mindennapi erőszakos bűncselekményről készít előadást. Castingolnak, hogy férfi főszereplőt találjanak a történethez, ám a próbafolyamat közben kicsúszik a kezükből az irányítás.

Szilágyi Eszter Anna: A Nyíregyháza utca

2018. január - február, 19:00
Amszterdam piros lámpás negyedében van egy utca, amit köznyelven "Nyíregyháza utcának" hívnak, mert az ott dolgozó prostituáltak nagy része Magyarország keleti részéről érkezik, gondoltad volna?

koncert

Másképp - Miklósa Erika estje és Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával

2018. január 22., 19:30
A világhírű operaénekes, Miklósa Erika Másképp című lemezének anyagát hosszú évek után először hallhatja élőben a közönség.

Fonográf

2018. február 16., 19:00
1984-ben három teltházas Aréna koncerten közel 50 ezer rajongó búcsúztatta a zenekart. Azóta csak egyetlen egyszer, 2004-ben láthattuk őket a Kisstadionban. És eltelt újabb 14 év. Barátaik és rajongóik kérésének eleget téve: 2018. február 16-án ismét FONOGRÁF KONCERT az ARÉNÁBAN.

Cseh Tamás 75

2018. január 21., 20:00
Cseh Tamás, Bereményi Géza és Másik János dalai a születésnapi emlékkoncerten. Vendég Gryllus Dorka, Jordán Adél, Miczura Mónika, Ónodi Eszter, Szávai Viktória, Tompos Kátya, Adorjáni Bálint, Anger Zsolt, Keresztes Tamás és Thuróczy Szabolcs.

Enrique Iglesias

2018. március 12., 20:00
Tizennyolc év szünet után Enrique Iglesias hazai koncertje  több éves tárgyalássorozat eredménye, hogy a latin zene hercegeként is emlegetett énekes 2018-as világkörüli turnéjának hét európai állomása között Budapest is szerepel. 

Arcade Fire: Infinite Content

2018. június 17., 19:00
Egy újabb hazai koncert-mérföldkövet érünk be 2018-ban, ugyanis június 17-én először lép fel Magyarországon a jelen alternatív rock vonal egyik, ha nem a legaktuálisabb és egyben legizgalmasabb csapata, a számtalan rangos zenei díjat is magáénak tudható Arcade Fire! 

Operett/Musical

Én és a kisöcsém

2018. március-április
Az igazán jó történetek egy mondatban is összefoglalhatóak, például így: Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót.

Macskák

2018. február-március
Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Elvis – A Musical

2018. május 26-27.
A 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását mutatja be egy szenvedélyes előadás keretében. Előadás Debrecenben is!

Tánc

Revans

2018. február 9., 18:00
A furfangos szegény fiú, aki túljár a zsarnokoskodó uraság eszén, az európai népmesék kedvenc figurája.A mese magyar verziója a Lúdas Matyi, amelyben a libapásztorfiú leckézteti meg Döbrögi földesurat, aki szemet vetett a libáira.

I will wait for you

2018. január 26-27., 20:00
Arno Schuitemaker holland koreográfust az eddigi legszemélyesebb munkájának létrehozásában a szerelem meghatározhatatlan természete inspirálta.

Ballare - Magyar Nemzeti Táncegyüttes

2018. január 31., 19:00
Inspirációk Arany-balladákra.
A ballada és a tánc szinte elválaszthatatlan fogalmak, hiszen a ballada elnevezés is a "ballare" azaz "táncol" igéből eredeztethető.

komoly

Budapesti Fesztiválzenekar, vezényel: Fischer Iván, közreműködik: Radu Lupu (zongora)

2018. január 21., 19:45
Bach: 2. (h-moll) szvit, BWV 1067 Schumann: a-moll zongoraverseny Rachmaninov: 2. (e-moll) szimfónia

Simon Boccanegra

2018. február-9., 19:00
A szenvedély, cselszövés, szerelem, gyerekrablás, mérgezés, halál drámai tematikája ötvözve Verdi csodálatos zenéjével a zeneszerző életművének egyik legfontosabb darabjává tette a Simon Boccanegrát.

Mozart-nap

2018. március 4.
Vasárnap délelőtt fél 11-től este 10-ig kizárólag Mozart hangjai töltik meg a Zeneakadémia két koncerttermét. Kiváló szólisták, remek kamaraegyüttesek és zenekarok társaságában merülhetünk el Mozart rejtélyes világában, felfoghatatlan zsenijének közelében.

Gyerek.jegy

Fabula Bábszínház

2018. január - május
A teljes évad előadásai elérhetőek, a közkedvelt előadások - mint Mazsola és Tádé - visszatértek.

Cinderella

2018. január 20., 15:00 és 19:00
A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Országosan több helyszínen is!

Győztesek Karneválja

2018. január 19-től
A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál legjobb, díjnyertes produkcióiból összeállított előadás története szerint egy szerelmespárt kísérhetünk majd el felfedezőútjukon, át egy karneváli éjszaka minden illékony titka és rebbenő varázslata között.

Előadás

Kinek az élete? Családtagjaink hatása sorsunkra

2018. február 7., 18:30
Akárhogy is nézzük az élettörténeteket, nem találjuk a kiváltó okokat. Mintha nem is a saját életüket élnék.

Müller Péter: Arc és Álarc

2018. február 8., 19:00
Müller Péter legújabb előadása a Tárogató Úti Színpadon debütál 2018 februárjában. A téma mindannyiunk számára ismerős álarcok melyeket mindannyian viselünk és az álarcok mögött megbújó valóság.

The Illusionists

2018. május 2-4.
A The Illusionists - Direct from Broadway produkció a világ számos nagy színházában elért sikerek után most Budapestre érkezik, hogy rabul ejtse a magyar nézőközönséget. Észbontó látványvilág, káprázat és showműsor az, amelyet a világ hét hihetetlen illúzionistája a színpadra varázsol döbbenetes tehetségével.

sport

Shaolin Show

2018. március 19-24.
Shaolin, a szent Song Shan hegy lábánál fekvő misztikus szerzetesváros évszázadok óta Kína fizikai, mentális és spirituális központja. „A mi to fo“ az új show címe, amelyben a 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit, amelyek túllépnek a fizika határain. Országosan több helyszínen!

X-TRIAL Világbajnokság

2018. március 29. 18:30
Most először kerül megrendezésre Magyarországon az X-Trial ügyességi motorverseny, mely a FIM Világbajnokság része. Mivel a több szakaszból álló világbajnokság magyarországi állomása az utolsó ebben a szezonban, így itt kerül kihirdetésre az X-Trial 2018-as világbajnoka is.

2018 IIHF Jégkorong Világbajnokság Divízió I, A csoport

2018. április 22-28.
A magyar válogatott 2013 után ismét hazai jégen játszik felnőtt világbajnokságon. Hogy a korábbi években megszokottnál nagyobb szabású legyen a rendezvény. Ezért szurkolói faluval, rengeteg aktivitással, show-elemekkel és természetesen a közönség magas szintű kiszolgálásával készülünk.

5+1 Audrey Hepburn-film, amit bármikor újranéznénk

Huszonöt éve, 1993. január 20-án halt meg Audrey Hepburn Oscar-díjas színésznő, a Római vakáció, a My Fair Lady és az Álom luxuskivitelben csillaga, Hubert de Givenchy francia divattervező múzsája. Szerintünk ezeket a filmjeit nézze újra.

Járja be az Uffizi Képtár minden szegletét - virtuálisan!

Ha épp nincs ideje elugrani Firenzébe, akkor sem kell lemondania a műélvezetről. Az Uffizi a Google térkép alkalmazáshoz hasonló megoldással bejárhatóvá tette termeit.

Amikor Jonas Kaufmann elfelejti a szöveget...

Azzal, hogy a legismertebb és legelismertebb tenor vagy a földkerekségen, még nem kerül a fejedbe az operairodalom összes librettója varázsütésre. Jonas Kaufmann például a Nessun dorma szövegét felejtette el egy milánói előadás kellős közepén. A közönség egy cseppet sem bánta, sőt.

Rosszul főzzük a kávét a kotyogóssal

Pedig lehet vele jó kávét csinálni, csak nem mindegy, hogyan kezdünk hozzá.

Síelnél, szánkóznál itthon? Erre indulj!

Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a legjobb síelő és szánkózó helyekről Bánkúttól Visegrádig. Jegyárak, kölcsönzés, és a legjobb téli sport: a hüttézés.

Mégsem akar visszafogyni a fitneszguru

Hiába hitte, hogy szülés után az edzés lesz a legfontosabb. A gyereke lett az.