Darkman 3.

Bakancslistához adom
Darkman III: Die Darkman Die
amerikai fantasztikus film, 87 perc, 1996

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Dr. Peyton Westlake kutatómunkáját siker koronázta. Megtalálta a szintetikus bőr előállításának módját. Mivel korábbi ellensége Durant már nincs az élők sorában, joggal remélheti, hogy végre visszanyerheti emberi formáját. De a sors kegyetlen, s feltűnik egy minden eddiginél kegyetlenebb, és rámenősebb ellenfél, Peter Rooker, a kábítószer kereskedő személyében. S amikor Rooker megszerzi a szintetikus bőr előállításának adatait tartalmazó discet, Dr. Westlake ismét akcióba lép.

Stáblista:

Szereplők

Peter Rooker
Darkman/Peyton Westlake
Bridget Thorne
Angela Rooker

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
nikato 2020 ápr. 19. - 14:52:17 7/10
Van olyan jó, mint az első rész. Látvány is jó, effektek is.
OFF.: Az egyik port-os kép a Miami Vice 3. évad 1. részéhez tartozik, amiben Jeff Fahey és Liam Neeson is játszott. Amúgy Jeff-nek jól állt a gonosz karakter és a szinkron is tökéletes volt!! Arnold Vosloo-nak nem állt jól a haj, és neki inkább a gonosz karakterek állnak jól. OFF. vége
6/10
kazama90 2014 márc. 19. - 21:05:01 6/10
gagyi akciók gagyi sztori+darmannek(maszk nélkül összeégett fejjel) nem mozog a szája beszéd közben.tele van a film nevetségesen kivitelezett jelenetekkel pedig azért 1996-ban lehetett volna profibban megcsinálni.kb.egy szinten van a 2.résszel.10/6 de csak azért mert csípem a karaktert.