Ütős csapat

Bakancslistához adom
Balls Out: Gary the Tennis Coach
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 92 perc, 2009

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Gary Houseman (Seann William Scott) egy gimnázium kissé túlbuzgó portása. Amikor a helyi teniszedző kidől, Gary egy percig sem habozik, és kézbe veszi a helyi tini csapat edzésének irányítását, mi több teniszezni okítja őket. A csapat nem kisebb célt tűz ki maga elé, mint a nebraskai bajnokságot.

Stáblista:

Szereplők

Gary Houseman
Jenny Tuttle
Lew Tuttle edző
Steve Pimble
Mike Jensen

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
buncow 2022 dec. 15. - 18:14:13 9/10
Sean W. Scott hozta amit megszokhattunk tőle, teljesen jó film, sok alpári humorral, de semmi erőlködés, teljesen természetesen :)
8/10
Bubus53 2012 aug. 25. - 22:43:53 8/10
Nekem nagyon tetszett, rég nem sikerült jókat nevetnem, de most igen.
7/10
denyiro 2012 ápr. 02. - 15:59:44 7/10
Megkezdem itt is a sort miután volt szerencsém végignézni a filmet. Teljesen véletlenül akadtam rá a televízió csatornák között lépkedve és az elsõ pár percrõl le is csúsztam de Seann William Scott személyét megpillantva a filmben belekezdtem minden elõzetes háttér információ nélkül, mint ahogyan tettem ezt a Kasszafúrás techno zenére címû filmmel is ahol szintén õ volt a fõszereplõ. Gondoltam, hogy ahol õ szerepel ott a bolondos poénok is nagyobb valószínûséggel fordulnak elõ így hát átadtam magam a filmnek. A film alaptörténetét tekintve amolyan ifjúsági film hiszen egy amerikai középiskola vesztesként elkönyvelt teniszcsapatáról szól vicces szituációkkal és szereplõkkel. Seann William Scott mint iskolai gondnok és teniszedzõ domborít a maga lazaságával, helyenként alpári stílusával egy fogadalmat követve, amelyet cél ként tûz ki maga elé. Részemrõl egy 7 pontos értékelést érdemel a film mivel annak ellenére, hogy nem rugaszkodott el a valóság talajától -csak néha- fent tudta tartani az érdeklõdésem persze mindezt úgy, hogy nem voltak nagy elvárásaim és az átlagostól nekem jobbat nyújtott szórakoztatás terén.