Mögöttes szándék

Bakancslistához adom
Ceremony
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 89 perc, 2010

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Sam Davis meggyőzi régi barátját, hogy töltsenek együtt egy hétvégét egy tengerparti városban, hogy helyrehozzák barátságukat. De valódi szándéka megakadályozni, hogy volt barátnője férjhez menjen egy híres dokumentumfilmeshez.
Forgalmazó: HBO

Stáblista:

Szereplők

Esme Ball
Whit Coutell
Marshall Schmidt
Margaret Cornish

Hozzászólások

Szerinted?
madeleine79 2022 szept. 22. - 15:56:38
Nagy nulla az egesz
7/10
Rozsda Marta 2022 ápr. 16. - 22:32:47 7/10
"már megint valaki csak azért megy hozzá valakihez, mert az anyagi biztonságot tud neki nyújtani. " :DD tuti pasikomment. jol leszurted a lényeget. :P

A fiucska csak egy kis hobbi volt neki, mint a papirsarkany. tobb ilyen kalandja is volt kvazi nyitott kapcsolatban elt a csavoval, akivel teljesen jol megvolt igy , ha jott valaki nem allt ellen es ami extra, hogy a masik elfogadta. Nem azon vivodott hogy a kissrachoz menjen. Azon vívódott hogy a a masikhoz hozzamenjen e egyaltalan. mert hat szabadsag szerelem.. El is hangzott, hogy nem hazassag párti, de a srac kedvéertA srac nem fogadta el h papirsarkany ezert megtoldotta azzal a tennyel hogy nagyon komolytalan fiu, meg magarol se tud gondoskodni, a haverja penzere szorul. messze van még a családalapitástól ertsd családeltartástól es mesevilagban el. Az elso nore racsimpaszkodik . meg csak 23 eves mig a no 40 korul van, szeret gondoskodni es szereti ha gondoskodnak rola akkor biztos akar gyereket. de ne a tarsa legyen a gyereke.. es vagy nekiall most, vagy nem all neki egyaltalan. eddig nem allt neki mert arvakent kotodesi problemaja van, nem megy neki a monogamia, de vegulis ez mar a ferjet se erdekli, mert eleg neki, hogy mindig visszajon es ot valasztotta, es kitudja " valtoznak az emberek. es nem akarjak elvesziteni egymast. van ez igy csak ritkan toleraljak az ilyet tehat a csavo fonyeremeny neki.
breeder 2016 ápr. 20. - 00:50:04
Nem rossz film, fõleg, hogy Thurman is játszik benne.

A fõszereplõk belsõ vívódását pedig érdekes volt figyelemmel kísérni.

Egyébként szerintem a vígjáték szál (itt a történetben) mellékes, én inkább a drámai jeleneteket éreztem erõsebbnek.

SPOILER
A filmvégi házasságkötéses jelenetnél káromkodtam egyet, hogy bakker, már megint valaki csak azért megy hozzá valakihez, mert az anyagi biztonságot tud neki nyújtani. De hát ilyen az élet, ez van/volt és lesz (és marad is). Sokszor az érdekek erõsebben hatnak az emberekre, mint az érzelmek, van amikor meg ez pont fordítva van....
kisjanos0824@gmail.com 2016 jan. 21. - 13:23:59
Rég "láttam" ilyen pocsék filmet. A feléig sem tudtam megnézni. Idegesítõ, szörnyû karakterek, unalmas és sablonos történet. Kritikán aluli film! Sajnálom a rászánt idõt. :(
offtopic
sofi 72 2015 ápr. 29. - 18:45:58
Ha letudod nekem vezetni, mi volt ebben a butaság, talán még meggondolom, hogy megfájduljon-e....
offtopic
sofi 72 2014 márc. 10. - 21:13:21
Igen? És ugyan miért? Biztos, hogy figyelmesen olvastad el a hsz-mat? ;)

Szerintem nagyon nem. :P
sofi 72 2013 nov. 16. - 12:50:20 Előzmény fáklyás menet
Azt nem írtam, hogy NEM LEHET, hanem szánalmasnak tartom, ha valaki negyven éves színésznõként menyasszony szerepet vállal. És most tekintsünk el attól, hogy manapság ez egyre gyakrabban elõfordul a való életben. És attól is tekintsünk el, hogy Uma T. gyönyörû, vonzó NEGYVENES ÉVEIT TAPOSÓ NÕ. Ettõl ez még nem lesz természetes és egészséges sem. A menyasszonyság a hamvas, fiatal lányok privilégiuma, ahogy a gyermekvállalás sem a negyven felettieknek való!!!

Uma Thurman-t, ahogy említettem, jó színésznõnek tartom. Ettõl függetlenül nem biztos, hogy aszott-ráncos könyökû színésznõk közül kell okvetlenül menyasszony szerepre választani valakit, illetve jó lenne, ha az idõsödõ korosztály nem vállalna be ilyen - korukhoz tulajdonképpen nem illõ szerepeket.

Természetesen az egy másik kérdés, ha a filmben is VALÓBAN egy negyven éves nõ szerepét játssza, aki mondjuk eddig a "kutyának sem kellett". :D Ebben az esetben tolerálható a késõi mátkaság eljátszása, de másképp szánalmas és röhejes!!!

Ezt a filmet nem láttam, ezért a hsz-om általánosan értendõ. ;)
offtopic
fáklyás menet 2013 nov. 12. - 23:40:10
Miért ne lehetne 40 évesen menyasszony valaki akár a szerepe okán is? Lehet, hogy akkor házasodik meg elõször. Vagy megözvegyült és újraházasodik. A válásokról és azutáni házasságokról már jobb nem is szólni.
offtopic
sofi 72 2013 nov. 12. - 17:59:01 Előzmény Narcysz
Szeretem Uma Thurman-t, no de 40 évesen menyasszonyt játszani??

Mi lesz késõbb? Hatvan évesen bevállal egy kismama szerepet? :DDD
Remélem nem azon ostoba némberek közé tartozik, akik úgy gondolják, hogy hitelesen bármit, bármiKOR bevállalhatnak!?
3/10
Narcysz 2013 márc. 12. - 20:54:16 3/10 Előzmény Bannor
És Lee Pace mit keres benne? Ilyen rossz filmet rég láttam...
rumci 2013 jan. 12. - 22:47:52
Szerintem elég jó pénzt.
1/10
Bannor 2013 jan. 12. - 20:54:36 1/10
csak egy kérdés: mit keres Uma Thurman egy ilyen szánalmas, silány stb. filmben? 0-nál is kevesebb...