Eszement szerelem

Bakancslistához adom
Ira & Abby
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 104 perc, 2006

Értékelés:

39 szavazatból
Szerinted?

A párok általában összeismerkedésük után hosszú ideig együtt járnak, mielőtt összeházasodnának. Ira (Chris Messina) és Abby (Jennifer Westfeldt) azonban nem egy átlagos pár, ők ugyanis rögtön a friggyel kezdik kapcsolatukat. Persze a hirtelen jött lagzi után szembesülnek a valósággal, korábbi viszonyokkal, az életükbe beleavatkozó szülőkkel, és egykettőre egy házassági tanácsadáson találják magukat.

Stáblista:

Szereplők

Ira Black
Dr. Arnold Friedman
Abby Willoughby

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Sofiona 2017 jan. 07. - 11:30:28
Ki ez a borzalmas szinkronhang, aki a pasas magyar hangja? Teljesen tönkreteszi a filmet! Ilyen karaktert csak õszinte hangon lehet játszani, különben a furcsaságából csak erõltetett idiótáskodás lesz, nem csodálom, hogy nem tetszett az elõttem szólónak. Biztos vagyok benne, hogy ha eredeti hanggal nézné az ember, rá sem lehetne ismerni a filmre. Pedig érdekes sztori lehetne.
9/10
Vadrenalin 2012 szept. 22. - 11:57:23 9/10
Ez egy igazi gyöngyszem. Ha Woody Allen ma lenne fiatal, azt hinném õ csinálta. :-) Az meg végképp meglepett, amikor utólag észrevettem, hogy a fõszereplõnõ írta a forgatókönyvet. Íróként is ugyanolyan szellemes, mint színésznõként.
10/10
katibb 2012 szept. 19. - 17:03:25 10/10
Nekem nagyon tetszett ez a film, szórakoztató, ugyanakkor filozofikus is, a karakterek szeretni valóak...
Bár a cselekményben túl sok a valószerûtlen fordulat, mégis hû képet ad arról, mennyire nehéz boldognak maradni egy házasságban... No de, ahogy az analitikus szülõk is megmondták: "A házasság munka"!:)