Rosewood köz

Bakancslistához adom
Rosewood Lane
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 97 perc, 2011

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A pszichiáter és a Talk Line rádiós talk-show résztvevője, Dr. Sonny Blake visszatér Rosewood Lane-be, Stillwaterbe, egy évvel apja halála után. Beköltözik apja házába. Sonnyval kegyetlenül bánt az apja. Traumát szenvedett el, Dr. Cloey volt az orvosa kezelése során. Sonny barátja, Barrett Tanner segít neki átvinni a cuccait az új otthonába. Az érkezésükkor a szomszéd arra figyelmezteti Sonnyt, hogy az újságkihordó fiú egy veszélyes fura alak. Sonny úgy gondolja, hogy a rikkancs betört a házába, és lehet, hogy megölte az apját, de a nyomozók, Briggs és Sabatino nem hisznek Sonnynek. Amikor Barrettet megtámadják és eltűnik, Sonny és barátnője, Paula Crenshaw, hívják a rendőrséget. Barrettet nem találják a házban. Sonny kezd megőrülni vagy az újságkihordó fiú tényleg egy ördögi teremtmény?

Stáblista:

Szereplők

Sonny Blake
Mrs. Hawthorne
Paula Crenshaw
Hank Hawthorne
Briggs nyomozó
Dr. Cloey Talbot
Fred Crumb

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Sanchoponcho 2023 márc. 02. - 17:05:20 7/10 Előzmény idõjós1010
Mitől lett volna földöntúli képességű?
6/10
idõjós1010 2021 nov. 29. - 22:29:07 6/10
Ha nem lenne ennyire földöntúli képességű ez a rejtélyes alak Rosewoodban, simán nyomta volna hét pontot is a filmre. Egyedül ez zavart benne kegyetlenül. No meg annyi még, hogy a rendőrség talán egy csipetnyivel lehetett volna értelmesebb is. Ezt leszámítva viszont engem abszolút le tudott kötni a film. Érdekelt a csaj sorsa, és nem volt kiszámítható sem a sztori. jó az ötlet. kerek a történet.
2/10
warynski 2018 okt. 07. - 22:25:41 2/10
Leginkább egy horror paródiára emlékeztet. Tanulmány arról, hogyan nem szabad filmet készíteni... csak azért néztem végig, mert annyira rossz volt, hogy már vicces volt.