Különc kalandorok

Bakancslistához adom
Standing Up
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai családi film, 93 perc, 2013

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Nem mindenki számára telik felhőtlenül a vakáció a Kecske-szigeti nyári táborban. A gyerekcsoportokból kiközösítettek egy tizenegy éves kislányt, és egy tizenkét éves kisfiút. És ha ez még nem lenne elég, egy gonosz tréfa áldozataivá válnak. Ahelyett, hogy visszatérnének a táborba, és szembenéznének a megalázóikkal, úgy döntenek, hogy elszöknek. Miközben három napig bolyonganak, és azon tanakodnak, mi vár rájuk, egyre szorosabb kötelék alakul ki köztük, segítenek egymásnak leküzdeni a megpróbáltatásokat.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Orpheus100 2023 szept. 19. - 08:16:24
Még nincs vélemény, alig pár perce nézem. De a fülszöveg alapján a Holdfény királysághoz lehet hasonló..
9/10
Xxy92 2016 okt. 22. - 23:27:54 9/10
Júliusban vetítette az M2 a sok zenei szenny között; jól tette! Sokkal több ehhez hasonló filmet kellene vetíteni a tévékben! Nagyon szép történetet láthatunk két, minden értelemben elveszett gyermek barátságáról és a gyermeki fantáziába még pont beleférõ módon helyenként irreálissá váló kalandokról. A gyönyörû helyszínek talán kárpótolnak a felismerésben, miszerint sosincs túl korán a sorsfordító lépések meghozatalához.
Megtekintését igen nagy mértékben ajánlom általános iskolások részére, hogy láthassák, tablet nélkül is léteztek gyerekek; mégpedig nem is akárhogyan!


9
MolnarErik 2014 márc. 17. - 01:26:33
Hát volt benne 1 csomó lehetetlen dolog, de a kalandok megvoltak, aranyos is volt, szal nem bántam meg, h megnéztem.