Kilépni tilos

Bakancslistához adom
Los últimos días
16 éven aluliak számára nem ajánlott spanyol kalandfilm, 100 perc, 2013

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
3,14159 2021 jún. 16. - 08:29:45 3/10
Minden szempontból kidolgozatlan, vontatott, és alapjában véve értelmetlen.
Nótárius 2021 máj. 17. - 19:59:26







Az utolsó napok (2013)
spanyol horror, sci-Fi, thriller (?)

2013. Titokzatos járvány terjed a Földön; az embereknek irracionális félelme támad a nyitott terek iránt, amely aztán gyors halált okoz. Hamarosan az egész emberiség csapdába esik az épületekben. Amikor Barcelona is káoszba süllyed, Marc mégis elindul megkeresni Juliát, az eltűnt barátnőjét ...
https://youtu.be/2xJUz2aGxDQ
6/10
sexykex 2021 ápr. 18. - 09:32:55 6/10
Engem leterített a MUMO vírus. Fokozatosan, szinte észrevétlenül hatalmasodott el rajtam, míg végül gyógyíthatatlan munkaundorom lett. Úgy bő hat éve aztán legyőzte minden ellenállásomat a kór, azóta nem vagyok hajlandó dolgozni. A bevásárlást először sportnak állítottam be, de miután sikerült egy komolyabb italkészletet felhalmoznom, hirtelen mozgáskoordinációs zavaraim támadtak. Próbáltam az autómat felhozni a hatodik emeletre, de nem jártam sikerrel. Talán, ha az ingyenkonyhákon gulyás helyett sört osztogatnának, vagy a Barlangfürdőben valódi pezsgőfürdő működne, legyőzhetném a mozgásundoromat. Sajnos a Covid volt az utolsó csepp a méregpoharamban. Kiraktam a Karanténban vagyunk táblát az ajtónkra és azóta a kutyák is csendben, négykézláb osonnak el előttünk. Sőt, a futár menekül a borravaló elől. Szerintem nem tudja, hogy úgyse adnék.
Esetemhez képest ez spanyol filmes vírus nevetséges. Az is, hogy ezekben a vírusos filmekben eltűnnek az emberek. Az utcán nincsenek hullák, az épületek mégis üresek. Senki sem hal éhen, senki sem eszi meg a másikat. Ha az ilyen apróságokat nem vesszük figyelembe, akkor nevezhetjük az alapötletet akár érdekesnek is.