Lolirock

Bakancslistához adom
francia animációs sorozat, 2014

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A gimnazista tinilányok, Iris, Auriana és Talia különleges kettős életet élnek: a LoliRock nevű rockbanda tagjai, ám amikor épp nem koncerteznek, akkor egy varázslatos, messzi királyság megmentéséért küzdenek.
A főszereplőt, az álmodozó, gyönyörű hangú Iris-t nagynénje Ellen fogadta örökbe gyerekkorában. Élete gyökeresen megváltozik, amikor észreveszi, hogy egy együttes, a LoliRock új tagot keres - hamar kiderül, hogy az énekesnők kezdettől fogva őt akarták megtalálni, mivel ők tudják a titkot, amit Iris nem: hogy természetfeletti képességekkel rendelkezik. Ráadásul egy távoli bolygó hercegnője, szüleit pedig a gonosz Gramorr tartja fogva.
Auriana és Talia Volta, illetve Xeris hercegnői, ők alapították a LoliRock-ot. Iris-t keresik, hogy emberfeletti képességeiket egyesítve szálljanak harcba Gramorr ellen.
Iris jele: pink szívecske.
Auriana jele: sárga félhold.
Talia jele: kék gyémánt.
Gramorr a sorozat gonosztevője, Iris nagybátyja, aki megszállottan keresi a végtelen erőt kölcsönző, különleges zafírokat. Ő börtönözte be a bolygó királyát és királynőjét, azaz Iris szüleit. Sikerül-e a lányoknak megállítani Gramorr-t?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
lilike20002 2015 dec. 29. - 13:16:14 10/10
Szerintem ez egy jó sorozat mert én elvárom azt egy gyerekeknek szóló sorozattól hogy legyen benne varázslat és akik csak azért vannak itt hogy mindenfélét összehordjanak azoktól azt kérem húzzanak el innen!!!!!!!!!!!!!
robicsek2 2015 okt. 04. - 11:32:42
Épp ez a baj, hogy most már mindenki a japánokat majmolja. És minden vacak trágya mûsorokat ad. Legalább a színvonalt is át vehetnék!
Bal0924 2015 aug. 07. - 15:53:57
Ez egy Sailor Moon, gyenge másolat.