Vadászat

Bakancslistához adom
The Hunting Party
18 éven aluliak számára nem ajánlott angol filmdráma, 106 perc, 1971

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Brandt Ruger farmer vadászútra indul, amikor megtudja, hogy Frank Calder és bandája elrabolta feleségét, Melissát. Csapatot toboroz, hogy felkutassa a bandát, de rájön, hogy felesége beleszeretett elrablójába.

Stáblista:

Szereplők

Frank Calder
Brandt Ruger
Melissa Ruger
Matthew Gunn
Doc Harrison

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
MaxwellRobinson 2014 febr. 04. - 02:02:14 Előzmény auriga9999
Nyilván ugyanaz írta a film tartalmát, aki ezét is: http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=54126 Estevez és Moore mindketten bankrablók... Mellékállásban pedig színészek.
orgyen 2013 febr. 11. - 12:01:46 Előzmény chilisax
Idézet:
"Ez még az átkos Kádár korszakot idézi ahol nap mint nap találkozhattunk ilyesféle kontárokkal."

Nagyon el vagy tévedve:
- a rendszerváltás hajnalán mondta egy illusztris politikusunk: "a szakértelem bolsevista trükk"
- ugyanakkor jelentették ki azt is: "a Kádár korszak legnagyobb bûne az volt hogy mindenhez szakképesítés kellett, a mostani fejlettebb világunkban bõven elég ha valaki csinálja"

- hát bizony a fentiek szellemében megy minden azóta is, úgyhogy ne csodálkozz a beszédhibás, semmilyen nyelvet sem beszélõ Majkákon és a többi "celebeken", azon hogy csak a "be-" igekötõt ismerik (bevállalós és társai), hogy mindent félreértenek és félrefordítanak (különösen a mértékegységeket és a számneveket). Ezektõl ne várd hogy bármely filmet megnézzenek, ÕK olyan "zseniálisak" hogy a "trailer" alapján elképzelnek mindent. Hogy idõnként mellé trafálnak? ""Hát bizony bizony mondom néktek, csak az nem hibázik rendszeresen aki nem "dolgozik" ""
auriga9999 2012 okt. 14. - 23:48:25 Előzmény chilisax
((Pszt! Figyelj chilisax! Az intelligenciájukat nem szabad abajgatni, mert arra nagyon érzékenyek. Mán magam is babráltam vagy kétszer, mind a kétszer ki is tiltottak. Nagyon vágják. Titkos egyetemeken képezik õket titkos kitiltó szakon. Állítólag a legprofibbak, a legmélyebb álmukból felébresztve, röptében kitiltják a legyet. Amennyiben nagyon belád állt a ideg, akkor amit leírsz, tedd dupla zárójelek közé. Azt nem látják. Tudnak mindent, de a dupla zárójelet nem látják, mert a zûrbõl jöttek. Ezért is látják át a kájoszt; ezért nekik oszt nem oszt.))

Hé chilisax! Mit iqúskodsz Te itten? Mi!? Einstein nem a potr-os hölgyek és urak mijatt mondta azt, hogy az emberi butaság végtelen, hanem az olyanok miatt mint Te. A potr-os hölgyek és urak sokkal iqúsabbak mint Te. Jó lenne, ha röptében magadba szállnál. Ezért tart itt az ország.

((Na többet mán nem írok, mert megint kitiltanak, ezenkívül kiírtam magamból a múltkori miatti idegállatot. Bár már a múltkor kiírtam. Ki is tiltottak.))
auriga9999 2012 okt. 14. - 22:37:50 Előzmény chilisax
FELHÁBORITTÓ!!! FELHÁBORITTÓ!!! Felháborittó amit megengedsz magadnak. A stílosodból tisztán látszik, hogy nem vágod az édi nyelvet. Véleményem szerint a potr-os hölgyek és urak sokkal okosabbak mint mink együttvéve; õk átlátják ezt az egész izét, mink meg csak fanyalgunk, hogy évekig nem sikerült kijavítani a izékat. Ha ilyen okos vagy, hogy a csámán is kokót találsz, miért nem javítottad ki Te? Megmondom miért: mert lusta vagy. Ezért tart itt az ország.
auriga9999 2012 okt. 14. - 22:28:38 Előzmény fzoltan
Mondhatom nagyon szép. Ugyanolyan vagy mint oldbone: "Telis-teli vagy csupa-csupa negatív izéval." Honnan tudod, hogy Gene Hackman és Oliver Reed mik/kik voltak elõzõ életükben? Ha olyan okos vagy, miért nem szerkeszted Te ezt a izét? Szerintem a potr.hu-s hölgyek, urak jobban tudják mint Te. Biztos is, hogy jobban tuggyák. Ezért tart itt az ország.
auriga9999 2012 okt. 14. - 22:05:42 Előzmény oldbone
Igen, megint eltelt egy év és nem sikerült kijavítani. Biztosan nagyon sok munkájuk van. Az ilyen kötözködõ alakok mint Te, persze csak magukra gondolnak. Telis-teli vagy csupa-csupa negatív izéval. Ezért tart itt az ország.
chilisax 2012 szept. 01. - 22:30:54
Határtalan gyökérség,felháborító ,hogy emberek pénzt kapnak azért hogy olyan munkát végezzenek amiröl fingjuk sincs.Ez még az átkos Kádár korszakot idézi ahol nap mint nap találkozhattunk ilyesféle kontárokkal.Tiszteltetem a Port hu szerkesztöségét akik ilyen embert felvesznek és valószinüleg pénzért foglalkoztatnak.A sok diplomás meg állás nélkül tengödik ,Süket Guszti vagy Piri meg irkálja a hülyeségeit.Forr az epém de látom nem csak nekem.
chilisax 2012 márc. 26. - 22:23:15
Az inteligencia hiány nem ritka sem szerkesztöknél sem riportereknél.Nap mint nap lehet találkozni ilyesmivel tv ben rádióban.Rosszul ejtett idegen szavak,rossz magyarság,csapnivaló fogalmazás.Az emberi butaság végtelen,csak az a baj amikor ez olyanokon látszik akik elötérben vannak a médiák által.
fzoltan 2012 márc. 26. - 18:37:23
"Az amúgy állattenyésztõ Gene Hackman rájön, hogy Oliver Reed és bandája elrabolta feleségét,"

Hm... Én úgy tudtam, hgy Gene Hackman és Oliver Reed színészek. Álmomban sem gondoltam volna Hackmanrõl, hogy "amúgy" állattenyésztõ. Ezek után azon már nem is csodálkozom, hogy Oliver Reednek bandája van, és feleségeket rabol...
oldbone 2011 nov. 07. - 23:12:04
... és azóta sem javították ki. :)
margit60 2011 nov. 07. - 21:39:34
Sajnálom, hogy törölték azt a kommentelõt, akinek jó humora volt... Lehet, nem szabad humorizálnunk a port.hu szerkesztõivel...
Ford Mustang 2011 júl. 06. - 13:35:30 Előzmény NANU..! NANU..!
Zseniálisan alakít benne, mint mindig, minden filmjében. ;)
10/10
xorszix 2010 dec. 21. - 00:06:09 10/10
Riz Ortolani zenéje sokat dob a filmen
NANU..! NANU..! 2010 dec. 20. - 22:19:30
Na, erre kíváncsi vagyok, mert ebben benne van Gene Hackman is... :)
feketevipera 2008 febr. 29. - 20:23:00
Ez a film se nem angol, se nem dráma. Viszont a fõszereplõk játéka elég jó, a figurák eléggé egyénítettek, ami azért a westernekben elég ritka. Maga a történet nem túl eredeti, ám annál brutálisabb. A film során a rokonszenvünk Gene Hackmantól egyre inkább Candice Bergen és Oliver Reed felé fordul. Aki happy endet vár, az ne nézze meg... Azért egyszer megnézhetõ.
Newcastle United 2007 febr. 01. - 11:18:32
Oliver Reed játéka is kiemelkedõ. A film szerintem is egy erõs közepes.
Anselmus 2007 febr. 01. - 11:07:48
Kedves Port! Ez a mozi western film!
Hackman alakítása miatt érdemel figyelmet. Késõbb ezt a figurát viszi tökélyre az Unforgiven-ben, hogy a westerneknél maradjunk.
A mûfajban az izmos középmezõny második felében helyezkedik el.