Cheech és Chong - Újra bevetésen

Bakancslistához adom
Cheech & Chong's Next Movie
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 99 perc, 1980

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Cheech és Chong, a kissé őrült páros újra feltűnik a színen, hogy szórakoztassanak, vagy éppen jól kikészítsenek minket agyament humorukkal. Cheech mostanság rengeteg gonddal kell, hogy megküzdjön. Az állásából ugyanis kirúgták, a szomszédjai a vesztét akarják, és ott van még Donna is, akit hát ugye jó lenne már végre - finoman is szólva - becserkésznie. Eközben Chong-nak, Cheech unokatestvérével, Red-del együtt nem mindennapi buliban van része Hollywoodban - egy nagy zsák fű és egy dögös Ferrari társaságában.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Kelli Stonemeson 2019 febr. 06. - 18:27:03 10/10
fokozni nem tudták a nagy szívást,de megállja a helyét a jó vígjátékok között saját stílusával,amiben a 2 nagy ász újfent több fronton is megmutatta sokoldalú tehetségét
2/10
apuska 2009 szept. 01. - 02:12:45 2/10
Ez igazi rettenet... Egy fél órája még kettest adtam, magam sem értem, mitõl voltam akkor, annyira lelkes...
jeffero 2009 aug. 31. - 23:58:10
A filmben szereplõ Tommy Chong az ismert színésznõ, Rae Dawn Chong édesapja. Nem igazán találkoztam még a filmjeivel, tavaly láttam elsõként a "Balfácán akcióban (Far Out Man)" címû 1990-est, és hát eléggé egyedi stílusúnak, abszurdnak találtam, de végül is nem volt rossz. Nem egy mai darab, az biztos. Aztán idén január körül adta a TV2 az 1985-ös "Cheech és Chong - Kifelé a szobámból!" címû valamit, az nem volt igazi film, inkább ilyen áldokumentumfilm-féle, vagyis inkább álwerkfilm-féle, a klipforgatásukkal kapcsolatos hajcihõrõl szólt.
Remélhetõleg az 1 óra múlva mûsorba kerülõ "Cheech és Chong - Újra bevetésen" jobb lesz ennél.

A lánya, Rae Dawn Chong persze messze jobb, legalábbis számomra kedveltebb színész, a Rejtélyek kalandorai sorozatban szerettem meg, utána figyeltem fel a filmjeire, néhányat sikerült is megnéznem (pl. A tûz háborúja, Éjfél után, Boulevard, Kincsvadászok Amazóniában, Baljós égbolt).
Milhouse 2009 aug. 31. - 15:18:31
Az a 9 pont kicsit erõs lesz nem?