Vakrémület

Bakancslistához adom
Blind Terror
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol thriller, 87 perc, 1971

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A fiatal Sarah egy lovasbalesetben veszítette el a szeme világát. Visszatér a nagybátyjához, aki egy vidéki házban él a családjával. A lány lassan felépül a balesetből, és megtanulja kezelni a vakságát. Miközben egyik nap a szomszéd farmra látogat, egy gyilkos lemészárolja a nagybátyját és családját. Sarah megtalálja a holttesteket, és rájön, hogy veszélyben van. Tudatlanul bolyong a házban, és csak az érzékszerveire hagyatkozhat, miközben a gyilkos bármelyik pillanatban visszatérhet. Ha életben akar maradni, fel kell vennie a küzdelmet a betolakodóval.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
LexH 2012 jún. 04. - 10:06:45
Mivel a vérbe fagyott hullák rövid idõn belül szörnyû bûzt kezdenek árasztani, a vak fõszereplõnek csupán a szaglása alapján rá kellett volna jönnie, hogy holttestek között bolyong. (Ráadásul a vakok hallása és szaglása sokkal fejlettebb az átlagosnál.)
zs9302 2009 szept. 05. - 11:13:00
Van ugyanilyen címmel egy másik film is.
Leírás: Nicket, az önfejû, makacs zsarut egy félresikerült akció után felfüggesztik a testületnél. Egyre mélyebbre süllyed az önsajnálatba és a semmittevésbe, amikor riasztó hírt kap az ex-nejétõl: lányuk eltûnt. Azonnal a kisvárosba utazik, hogy megkeresse a gyerekét. A helyi rendõrök és kemény fiúk egyaránt egykori jóbarátai, ám Nick számára már az elsõ pillanatokban kiderül: a régi barátság semmit nem jelent. Éppen azok viselkednek egyre gyanúsabban, akiktõl segítséget remélt. Amikor az elsõ halottat is megtalálja, nyilvánvalóvá válik számára: teljesen egyedül van, csak magára számíthat, és csak egy esély adatott neki: ha senkinek nem hisz el semmit…