Bionicle 2. - Metru Nui legendája

Bakancslistához adom
Bionicle 2: Legends of Metru-Nui
amerikai animációs film, 75 perc, 2004

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A képzelet határain túl létezo Bionicle univerzumban élő békés matoránokat leigázta a gonosz Makuta. A virágok elhervadtak, a Nap kihult és a matoránok lassan elfeledték ősi erényeiket. De egy szép napon megérkeztek a szigetre a legendákban emlegetett hősök, akiket úgy hívtak: a Toa!
Amikor titokzatos sötét erők fenyegetik Metru Nui dicső városát, az egyik Toa hat matoránnak adja át a tudást, amely őket is felvértezi a Toa minden erejével. Belőlük lesznek a város új őrei, akiknek csak kevés idejük maradt, hogy jól elsajátítsák új harci képességeiket, bebizonyítsák rátermettségüket nemes vezérük, Turaga Dume előtt és megszerezzék az elrejtett Nagy Kanoka Korongokat, amelyek segíthetnek nekik megvédeni szigetvárosukat és lakóit!

Stáblista:

Szereplők

Lhikan, Krekka hangja
Onewa, Matau hangja
Nuju hangja
Turaga Vakama hangja

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 09. - 11:35:19
Ezúttal azon problémáznak hogy az alap rabszolgatartójuk helyét egy másik rabszolgatartó vette át.

Sajnos a film rögtön tökön lövi magát mikor azt rebegi, a rabszolgafelügyelõket (kuo toák) is felszámolta Új Gazda, aztán helyette azt mutogatja hogyan osztják ki a rabszolgafelügyelõ-álarcokat.

Ja, és ez olyan pocsék korszak volt, hogy minden ekkor épült, mindenfélét feltaláltak, kimagasló szinten állt az oktatás - azaz minden ami nem Unortodoxia, tehát felszámolandó.

Közben valakik titkos társaságot alapítanak, és amikor nyilvánosan parádéznak az elõzõ rezsim jelvényeivel, csodálkoznakm iért nem fogadják õket kitörõ örömmel. A hülyék.

Ezek után ezek a nem-transzformerszek még jó sokáig elbohóckodnak, és közben kiderül hogy egy illuminátus szekta beszivárgással átvette a hatalmat. Csak azt nem tudom ha Illuminátus 1 (aka. Kuo-Toák) lenyomják Illuminátus 2-t (Babylon 5 Árnyai), attól mitõl lesz jó az Új Gazda uralta népnek?



Btw, az Idõmaszk amire végig mindneki hajtott NEM CSINÁLT SEMMIT, ÉS NEM JÁTSZOTT SEMMIFÉLE SZEREPET a történetben.
7/10
Vrahno 2007 jún. 19. - 17:55:16 7/10
Szép kis "reklám" a játékok eladására, de ahhoz képest nem is rossz animációs film.