Begotten

Bakancslistához adom
amerikai fantasy, 78 perc, 1991

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
danek87 2020 nov. 22. - 12:31:42
Ez egy nagyon elvont szürrealista művész-horror,nyílván a művész jellegéből fakadóan vannak elnyújtva a jelenetek,a párbeszédek teljes hiánya és a fekete-fehér kép is ezt erősíti.Van akinek bejön és akár sztorit is fel tud benne fedezni,van akinek vontatott marhaság,egy biztos,nem hétköznapi tucatdarab.Nem tudnám reálisan pontozni.
4/10
tyrichie 2011 okt. 15. - 14:54:02 4/10
Nem rossz ez a fim, de színesben azért élvezhetõbb lenne.
Dani Soul 2011 szept. 23. - 16:32:37
Unalmas marhaság, a rendezõ nagyon mûvész szeretett volna lenni, de elérte, hogy kisüljön a szemem. Minden jelenet el van húzva, dög unalom. Az egészet le lehetett volna zavarni öt percben. Számomra még a brutalitás sem ütött, egyáltalán nem találtam túl véresnek. Pocsék film.
Heisenberg 2010 márc. 19. - 19:30:41
Fekete fehér direkt rossz képminõségû film, néha még az emberi alakokat is lehetetlen kivenni belõle. Az eleje meg brutális, nem is bírtam végignézni egyszerre, szürreális az egész.
Jeliza-Rose 2010 febr. 03. - 21:43:31
Hali!Azt a linket nem tudnád elküldeni? :)
10/10
Sátán_Követe 2009 máj. 03. - 00:59:35 10/10
Nekem egy sátánista ismerõsöm mondogatta hogy nézzem meg,el is küldött egy linket ahol ingyen meg lehet nézni az egész filmet.
Érdekes volt,voltak részek amik nekem kifejezetten tetszettek.A madárcsicsergés meg az a földöntúli önismétlõdõ zene csodálatos.
A film után elolvastam pár véleményt meg értelmezést a filmmel kapcsolatban mert érdekelt hogy egy normális emberke mit reagál erre az alkotásra. Hát szerintem az benne a legjobb,hogy mindenkinek mást mondd a film. Mindenkinek mást jelent. Számomra ez a film a mai emberekrõl szól.
Isten aki alkotott minket, öngyilkos lett mert ilyen rossz lett a világ a gyökér emberek miatt. Sztem tényleg borzasztó a világ én is öngyilkos lettem volnaa a helyében. És miután szegény meghalt a bélsárral szemléltetik az emberi mocskot az emberek gonoszságát stb. Aztán a halott istenbõl létrejön az utolsó remény egy nõ vmi földanya vagy mi a fene aki a hatalmas isten magját kihordja aki egy beteg kisfiú lesz. Mert rossz a világ. Szegény anyukáját meg a kisfiút is megölik a gonosz emberek és itt a vége fuss el véle. Sztem ez az emberiség kifigurázása hasonlit a South Parkra...csak az legalább humoros is. Aki úgy érzi hogy már minden filmet látott (még a Cannibal Holocaustot is) és már unja a banánt és vmi újra vágyik annak melegen ajánlom ezt a filmet :))