Pumukli - Kaland a cirkuszban

Bakancslistához adom
Pumuckl und sein Zirkusabenteuer
német családi film, 88 perc, 2003

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Amikor Eder mester meghal, a bánatos kis Pumuklit az unokaöccse, Ferdinand örökli meg. A kis kobold ugyanis az ő orra előtt is úgy válik láthatóvá, hogy beleragad az enyvbe. Sajnos azonban nem sokáig élvezhetik egymás társaságát, mert két elvetemült figura, a Magiaro házaspár elrabolja Pumuklit, hogy a cirkuszukban világszámként mutogassák. A rosszcsont kobold nem is bánja a dolgot, szíves örömest állítja a feje tetejére az egész cirkuszt, miközben a Magiaro házaspár átkozza azt a napot, amikor ellopták Pumuklit Ferdinand-tól.

Stáblista:

Szereplők

Ferdinand Eder
Henriette Straub
Magiaro asszony
Magiaro úr
Eichinger asszony
Pumukli hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
MovieRater 2020 szept. 14. - 20:54:44 10/10
Zseniális ez a film is, visszaadja teljesen a sorozatok hangulatát. Jól tették, hogy visszatértek az 1. évadhoz elvarrni a szálakat, mert hiányérzetem lett volna, ha nem tudom meg, mi van az öreg Éder mesterrel. A halálhíre így is elég szívfacsaró volt. :/ A műhelyt pedig jó volt újra látni, erős nosztalgikus érzéseket elevenített föl bennem. A régi arcoknak is örültem, mint a babonás házvezetőnő. :D
Az új Éder is egész jó karakter, a cirkuszos rész pedig elment.

Azt meg még mindig imádom nézni, ahogy az emberek reagálnak a láthatatlan Pumuklira! :D Az számomra kimeríthetetlen humorforrás. Főleg, mikor láthatóvá válik.
Én nem tudom, hogy reagálnék ilyen esetben. Meg azt sem, hogy mit tennék, ha valaki nekem kezdené el mesélni. De biztos nem hívnám fel a házamba teázni, hanem valószínűleg hívnám a mentőket. :D
vamosimerci123 2010 máj. 12. - 14:44:07
Meg lehet hogy teljesen mást láttam de kétlem mivel annak is pumukli a cirkuszban a címe. Nekem semmi bajom nem volt vele. Egy ilyen kölyökbõl amúgy is csak a kinézetét vehetik ki de az igazándi értékek a belsõ tulajdonságok meg maradnak. De nektek nosztalgiamániásoknak ez a mondás kínai úgy hogy hiába jártatom a szám.
Emyke911 Néha jól esik hogy egyet értenek az emberrel.
Hammer:
Francz is és Harry is jópofa szerintem.
Nyilván sejthetõ volt hogy egy nosztalgia mániás utál cirkuszba járni (pl. Kis Vuk).
Honnan tudod hogy nem magyar a rajzoló.
Törölt Felhasználó
Ez a világ sora. Nekem se szolgál örömömre hidd el de legalább egyeseknek TALÁN be nõ a feje lágya tõle (Vagy mégsem.)
nihilke 2009 jan. 02. - 18:25:26
Mi történt Pumuklival? valahogy olyan fura volt ebben a filmben. a külseje is. meg kicsit debilnek is tûnt:S
southwind 2009 jan. 02. - 12:37:57
:(((
ket hete hogy megneztuk a lanyommal a rei pumuklikat,
sokkal szellemesebb figura, ebebn a filmben elveszitette minden bajat :(
6/10
Emyke911 2008 márc. 23. - 09:54:30 6/10
Igen a régi az igazi Pumukli de szerintem ez is aranyos.:)
hammer 2008 márc. 23. - 00:07:07
Eder mester hianyzik, a cirkuszt is utalom, Pumuklit sem a magyarok rajzoltak... a sorozattal ossze sem hasonlithato! (A DVD extrajaban van nehany magyarazat a film kesziteserol, Hans Clarin volt peldaul regen Pumukl(i)-nak a nemet hangja, aki a filmben most Ferdinand Eder). Ez a film nem tetszett, egyedul az extrak erdekesek a DVD-n.