Testcsere

Bakancslistához adom
Xchange
kanadai sci-fi, 110 perc, 2000

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Nincs több idő, Nincs több test,
A nem túl távoli jövőben a biotechnologia elér arra a szintre amikor az emberek tudatát gond nélkül lehet az egyik testből egy másik testbe átvinni, akár a föld másik oldalára is. Nagy távolságú utazások helyett és "speciális" élmények megszerzésére egyaránt használja szinte mindenki. Az eljárás neve TestCsere. Terroristák egy csoportja meggyilkolja egy hatalmas cég vezetőjét, akinek fia veszi át a cég irányítását. A cég egyik emberét Stefan Toffler-t TestCsere révén juttatják el San Franciscóba, hogy ott segítségére legyen az újdonsült vezérigazgatónak. A számításokba azonban hiba csúszik, és miközben Toffler egy idegen testben végzi dolgát, az ő testét a terroristák vezetője veszi birtokba. Toffler-nek hamarosan menekülnie kell, és kénytelen egy harmadik testbe költözni. Az igazi baj azonban akkor kezdődik amikor kiderül, hogy az új test már csak két napig marad életben. Vagy időben megtalálja testét vagy meghal!

Stáblista:

Szereplők

Toffler/Fisk 2
Fisk/Toffler 2
Mr. Finerman

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
idõjós1010 2012 jan. 31. - 12:11:23
Ez a film egyszerre volt bugyuta, és ötletes.
Ami pedig a szex jeleneteket illeti, hát nem tudom mi volt a céljuk vele. Vagy az akciójelenetek hiányának pótlására szolgáltak, vagy csak ki akarták tolni a film hosszát egy kicsit.
7/10
port_boy 2010 júl. 23. - 15:00:09 7/10
Jó kis film, érdemes megnézni, minél tovább néztem, annál jobb lett. :)
8/10
King Diamond 2009 máj. 02. - 22:55:50 8/10
A film magyar címét jól eltalálták.:) Nem volt rossz, a szexjelenetek nagyon jók voltak, meg az elején az a buli is. Egyáltalán nincs túlcifrázva, szerintem követhetõek a történések. Kim Coates játszik talán a legjobban.
8/10