Angelina, a balerina

Bakancslistához adom
Angelina Ballerina
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető angol animációs sorozat, 2012

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Angelinának mindene a balett. Mestere, Lilly néni őt választja ki a rózsatündér királynő szerepére. A balettos kisegér boldogabb nem is lehetne, de amikor kiderül, hogy a szerep kedvéért a levegőben kell repkednie, nagyon megijed, mert fél a magasban. Megkéri barátnőjét, hogy helyettesítse őt a fináléban. Sajnos azonban Alice ruhája az utolsó pillanatban beakad, így Angelinának le kell győznie tériszonyát.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Angelina hangja
Miss Lilly hangja
Mr. Mouseling hangja
Alice / Henry hangja

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
adamnagysweetmovie 2013 aug. 03. - 09:18:11 Előzmény robicsek2
Nekem is megütötte a szemem a Varga Studios felirat a végén, szal a britek itt gyártatták.
Varga Csaba R.I.P.
Amúgy bár nem vagyok egy naposcsibe, de megerõsíthetem, hogy jó mese, egy csomó vizuális ötlettel és kellõ karakterábrázolással.
10/10
Szincsi 2011 szept. 17. - 10:54:25 10/10
A mesének -mint mûfajnak- épp az a legfõbb sajátossága (s egyben ez a legcsodálatosabb is benne), hogy elrugaszkodik a valóságtól, hogy szárnyalhat a fantázia, és bármi megtörténhet benne. Épp ettõl MESE.
A hozzászólásoddal nem az általad kevésbé értelmesnek titulált gyerekeket minõsíted (akik kedvelik ezt az aranyos kis történetet), hanem saját magadat. Szerintem. De ugyebár szólásszabadság van, és mindenki a saját véleményét írja le.
Szerintem nagyon kedves, és tanulságos kis történet az én kislányom is imádja, és bizton állíthatom, hogy felnõtt fejjel, és akár több diplomával is élvezhetõ. :)
offtopic
robicsek2 2010 dec. 13. - 11:29:41
Bár nekem nem tetszenek az ilyen mesék , és a hideg futkos tõlük a hátamon, de anno az iskolai Rajzt tanárom, is részt vett ennek a mesének a rajzolásában. Meg a Miszter Bean ében is :)
10/10
vi_zi 2008 márc. 21. - 12:04:38 10/10
Aranyos mese, érdemes a gyerekeknek látni!!!!