Programkereső

programok hétfőre

Online programok

Zene

Vasárnapi Iskola 9 - online fesztivál

július 5. vasárnap, 10.30h

A Vasárnapi Iskola bő két hónapon át tart május 10-étől kezdődően. Tíz olyan vasárnappal ajándékozza meg a közönséget, amelyen új szemléletű produkciókkal válik mindennapossá közelünkben az új zenészek, előadók, zenei világok, kísérletek, kezdeményezések bemutatkozása. Az online fesztivál koncertfelvételei a live streamek lezajlása után a Hajónapló YouTube-csatornáján lesznek elérhetők.

Színház

TRIP WebSzínháza // Karanténdráma-verseny díjátadó

július 6. hétfő, 19h

Karanténdráma-versenyük véget ért! Mindenkit várnak szeretettel a TRIP hajóra, ahol megköszönik az alkotók, közreműködők és a nyertes drámák íróinak munkáját. Ha nem tudsz elmenni, az eseményeket streamen követheted! 19:00-tól a HERSELF zenekar felel a hangulatért.

Gyerek

Virtuális Űrtábor 2020

július 7-10., keddtől péntekig

MANT Virtuális Űrtábor 20202020. július 7-10. (kedd-péntek)A koronavírus-járvány miatt a MANT idei Űrtáborát az online térben tartják meg a 13-18 éves korosztály számára.

Zene

Próbatermi E-vendégség - Nemzeti Filharmonikusok

július 9. csütörtök, 19.30h

Az elmúlt hetekben az együttesek művészei a hosszú kihagyás után ismét felkeresték az eddig oly sok élmény helyszínét, azt a bizonyos, nagyon szeretett VI. emeleti próbatermet.

VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÁSOK

A balatoni hajókatasztrófa, amit harminc évig próbáltak eltitkolni

22 ember fulladt a vízbe, de az ÁVH minden erejével azon volt, hogy ez ne derüljön ki.

Ha nem kicsi, akkor legalább ne legyen cigány – történetek az örökbefogadásról

Június elején jelent meg Mártonffy Zsuzsa újságíró örökbefogadásról szóló könyve, az Akiknek két anyja van. A szerzővel beszélgettünk.

Így engedd el, hogy folyton mások kedvében akarj járni

A te szükségleted is számít annyit, mint bárkié. Ismerd meg!