Cikk kereső

Programok, amiket ne hagyj ki!

AMC

A túlélő

2005. június 28-án az amerikai haditengerészet megindította a Vörös Szárnyak Hadműveletet. A bevetés azonban nem várt fordulatot vett. A négyfős, SEAL-kommandós osztag csakhamar harapófogóban találta magát, körbevéve egy egész sereg tálib fegyveressel, reménytelenül elvágva a segítségtől.

VIASAT3

Képtelen kampány

Egy kis észak-karolinai körzetben két helybeli üzletember ráveszi Marty Hugginst, hogy induljon a választáson a kongresszusi székért. A gond, hogy Marty nem éppen politikus alkat. Felbérelik hát a tapasztalt kampánymenedzsert, aki nekilát, hogy eladható figurát varázsoljon belőle.

Film Now

Egy lélegzetnyire

Párizst hatalmas földrengés rázza meg, ami után mérgező gázok törnek elő a föld alól. Az életben maradtak az épületek legfelső szintjein keresnek menedéket. Ahogy az idő telik, világossá válik, hogy nem fog senki a segítségükre jönni, így ha túl akarják élni, ki kell jutniuk a rejtélyes ködből...

Miért rosszak/jók a magyar filmek?

Magvető Café - február 18., 19.30

Andy Vajna hirtelen halála szomorú aktualitást kölcsönöz a magyar filmekről, filmgyártásról tervezett beszélgetésnek. Mint tudjuk, a magyar filmhez három dolog kell: pénz, pénz és pénz. De garantálja-e a sok közpénz a minőséget? Hogy végzi a munkáját a Magyar Filmalap? Elképzelhető-e a magyar film állami támogatás nélkül? Létezik-e valódi függetlenség? Van-e/kell-e képzés az egyetemen kívül? Minek köszönhető az utóbbi néhány év sikere? Ezekről a kérdésekről beszélgetnek február 18-án a Magvető Caféban.

TOMM¥ €A$H (EE)

Dürer Kert - február 18., 20.00

A világ legkülöncebb rappere, az észt TOMM¥ €A$H február 18-án mutatja be ¥€$ című debütáló lemezét a Dürer Kertben.

Jeanne d'Arc

Kamra - február 18., 19.00

Egy alig 19 éves lányt megölnek, elevenen elégetnek. Mivel érdemelte ki ezt a büntetést? Ideológiai viták áldozata lett? Átfordulhat az eltökélt hit fanatizmusba, a kiválasztottság érzése önhittségbe?

6+1 trükk, amivel a legmakacsabb befőtteket is kinyithatod

Többet ésszel, mint erővel, szokták mondani...

10 védőoltás, amit felnőttként is érdemes beadatni

Az NNK szerint nem csak gyerekkorban kell erre gondolni.

Óriási kamu a vécén lehúzható guriga

Értelmetlen pazarlás, amivel a környezetnek is ártasz.