Cikk kereső

Programok, amiket ne hagyj ki!

Sikeres visszatérés a munkába gyerekvállalás után, 40 felett is - Elmondjuk, hogyan csináld!

Turay Ida Színház, október 3., 18:00
Olyan nők osztják meg veled a sikeres visszatérés és váltás kulcsát, akik már többször megtették a nagy lépést. Ha egy nő gyerekvállalás után szeretne visszatérni a munkaerőpiacra, le kell, hogy győzzön jó néhány akadályt. Sajnos sok munkahely szívesebben alkalmazza a fiatalabb generáció jövevényeit, de ha tudod, milyen lépéseket kell megtenned, mire kell figyelned a lelki útmutatót és a gyakorlati lépéseket illetően, egyszerűen nem lehet, hogy nem fog sikerülni a pályára állás.

Ingyenes

Tudományok Fővárosa

Budapest, Várkert Bazár - szeptember 23., 10.00

Szeptember 23-án a Várkert Bazárban összegyűlnek a tudományok nagyágyúi, hogy a nagyközönség előtt kössék össze a Földet a világűrrel, a robotokat az emberekkel, a tudományt a kíváncsiskodókkal. A rendezvény célja, hogy közelebb hozza az emberekhez a gyakran távolinak tűnő tudományokat.

ELEVEN Ősz

Budapest, Bartók Béla út - szeptember 22-24.

Három napra beköltözik Finnország a Bartók Béla Boulevard-ra: mobilszauna, mölkky és rengeteg finn design termék érkezik a budai utcafesztiválra. De a skandináv ízek szerelmesei is örülhetnek: finn desszerteket, kávékülönlegességeket és nemzeti ételeket is lehet majd kóstolni az ELEVEN Ősz idején.

Pikáns titkot rejtő ékszerek a 18. századból

Mi lehet izgatóbb egy György-korabeli nemes úr számára, mint egy titkos viszony, főleg ha a nyílt színen hivalkodhatnak vele a lebukás veszélye nélkül? Maga az angol uralkodó hozta divatba a szerelmi zálogoknak ezt a mára szinte elfeledett változatát.

Tudunk önnek újat mondani a Scaláról?

Világhírű zeneszerzők, karmesterek, énekesek és zenészek sora koptatta a Scala színpadát, és nem kevésbé prominens személyek ültek a nézőtéren is. Vajon akad az alábbiak között újdonság az ön számára?