Programkereső

Előzetesek

Mozi lista

Kedvenc mozik szerkesztése »

Jegyajánló

Várkert Mozi: A művészet templomai - Botticelli: Dante pokla

2018. január 27., február 10., 16:00
színes, feliratos olasz-német ismeretterjesztő film, 95 perc, 2016 (12)

Müpamozi: Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén (1988)

2018. február 12., 19:00
Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén spanyol nyelven, magyar felirattal Alkotó: Pedro Almodóvar, rendező Közreműködik: Réz András, házigazda

Régmúlt idők mozija: Reggeli Tiffanynál

2018. január 26., 18:30
Régmúlt idők mozija - új köntösben Nosztalgiavetítésünk novembertől legendás külföldi filmeket és filmcsillagokat is vendégségbe hív a Csillag mozi vásznára!

Filmes kiállítás


Egy filmstúdió illuzionista szentély, sok filmrajongó szeretne bepillantani a kulisszák mögé.

Kritika

Szívás egy mesében élni - Viszlát, Christopher Robin!

Hogyan született a világhírű mese? Ezt nagyjából tudtuk eddig is, azt viszont aligha, mennyire utálta az egészet az igazi Róbert Gida, és, hogy ennek a magyarított névnek így semmi értelme.

Kritika

Kicsire nem adunk – Kicsinyítés

Matt Damon egy nap arra ébred, hogy alig 12 centi magas, és egy új világban kell megtalálnia a boldogságot, ez azonban csak félig vicces. A másik fele komoly kérdéseket boncolgat, amit sokan nem szeretnek.

Mesélnek a nők, akiket Steven Seagal megerőszakolt

A szebb napokat látott színész ellen már megindult a nyomozás. Sorra törik meg hallgatásukat azok a nők, akiket - elmondásuk szerint - Steven Seagal szexuálisan zaklatott, mostanra az áldozatok száma már több, mint tucatnyi.

Kritika Ne kavarj a pszichiátereddel! – Fortunata

Hiába jelenti csinos szőke hősnőnk neve azt, hogy Szerencsés, a sors csak ritkán mosolyog rá, és akkor is gyorsan meggondolja magát.

Kritika De hol vannak a kutyák? - Kutyák és titkok

A chilei katonai diktatúra utóéletét, bűneinek talán utolsó rezgéseit boncolgató film válaszokat keres sok mindenre, majd amikor megtalálja őket, semmit sem kezd velük.

Emlékszel még a 40 éves szűz szupervicces mellgyantázós jelenetére?

Steve Carell 13 évvel a film után végre találkozott Kelly Clarksonnal, akinek a nevét kiabálta.

John Malkovich is játszik az egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosról szóló filmben

A legalább 30 nőt meggyilkoló Ted Bundy-t Zac Efron játssza, Malkovich a tárgyalását levezető bíró lesz.

Woody Allen fia a családi traumák hatására írta meg leleplező cikkét a szexuális zaklatásokról

Ronan Farrow indította el a szexuális zaklatásokról szóló lavinát Harvey Weinstein viselt dolgairól szóló cikkével.

Film készül az Elfújta a szél egyik legnépszerűbb szereplőjéről

A Mammyt alakító Hattie McDaniel volt az első afro-amerikai színésznő, aki Oscar-díjat kapott.

Filmes rendezvények

Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál

A világ közel 30 országából érkező 50 különleges, fesztiváldíjas, Magyarországon először vetített alkotás közül válogathat az emberi sorsok, problémák és a társadalmi kérdések iránt érzékeny néző.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 68 lepedő
  Chip legfőbb problémája, hogy nem tud szót érteni a nőkkel. Ez a gyengeség igazán nagy bajba sodorja, amikor beleegyezik, hogy segít barátnőjének, a dögös Lizának ellopni 68 ezer dollárt.
  Időpontok
 • Floridai álom
  A floridai Orlando a világ minden részéről érkező turisták mekkája. Pár lépésre a mesébe illő üdülőkomplexumoktól azonban más világ rejtőzik.
  Időpontok
 • Gengszterzsaruk
  Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek.
  Időpontok
 • A legsötétebb óra
  Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy harcoljon a nemzet szabadságáért.
  Időpontok
 • Parázs a szívnek
  A fiatal sürgősségis doktornő mindent elsöprő szereleme a könnyelmű és felelőtlen színésszel.
  Időpontok

várható premierek Összes premier

 • A cukrász
  Tomas berlini cukrászdájába egy szép őszi napon besétál az izraeli Oren, aki munkája miatt gyakran jár a városban. Az elkövetkező hónapokban egyre többször ugrik be süteményért, és...
  Időpontok
 • Három óriásplakát Ebbing határában
  Hónapok teltek el Mildred Hayes (az Oscar-díjas Frances McDormand) lányának meggyilkolása óta, ám a tettes azóta sem került elő. A nő most vakmerő lépésre szánja el magát: kibérel...
  Időpontok
 • A hentes, a kurva és a félszemű
  A jómódú HENTES kiskirályként él az első világháború utáni Magyarországon. Egy nap régi üzlettársa, a kegyvesztett FÉLSZEMŰ csendőrtiszt egy nővel menekül a falujába. Az idegen...
  Időpontok
 • Az útvesztő: Halálkúra
  Az útvesztő-trilógia nagyszabású befejező részében a tisztársak, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell...
  Időpontok
 • A világ összes pénze
  A megtörtént esetet feldolgozó krimi - ami John Pearson regénye alapján készült - J. Paul Getty olajmágnás unokája elrablásának izgalmas sztoriját mutatja be.
  Időpontok
 • A Babadook
  Amelia akkor veszítette el a férjét, amikor az éppen kórházba vitte őt, hogy megszülje első gyereküket. A baleset óta hét év telt el, de a nő még mindig nincs túl rajta, és azóta is...
  Időpontok
 • Én, Tonya
  Tonya Harding bulvártörténete a kilencvenes évek amerikai médiaeseményeinek egyik legnagyobb port kavart sztorija volt. A tehetséges fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt...
  Időpontok
 • Fantomszál
  A csillogó 50-es években, a háború utáni Londonban Reynold Woodcock, a híres szabó (Daniel Day-Lewis) és nővére, Cyril (Lesley Manville) a brit divatvilág központi figurái: ők...
  Időpontok
 • Manifesztum
  A Manifesztum című filmet egy múzeumi videóinstalláció 12 felvételéből állította össze a rendező, Julian Rosefeldt. A film a futurista, dadaista, szuprematista mozgalmak, a Dogma,...
 • Szeretet nélkül
  A szürke hétköznapok és az embertelen nagyváros visszafordíthatatlanul felemésztette Zsenya és Borisz házasságát. Csak a közös gyerekük sorsa és a közös lakás eladása maradt kínzó...
  Időpontok
További premierek

Philip Glass zseniális zenéjével mutatták be a Jane Goodallról szóló filmet

Ha két ikon találkozik egy alkotásban, abból csak valami jó sülhet ki. Bratt Morgan dokumentumfilmjében a legendás állatvédő aktivista, Jane Goodall története az Oscar-jelölt, Golden Globe-díjas zeneszerző, Philip Glass zenéjével elevenedik meg.

Járja be az Uffizi Képtár minden szegletét - virtuálisan!

Ha épp nincs ideje elugrani Firenzébe, akkor sem kell lemondania a műélvezetről. Az Uffizi a Google térkép alkalmazáshoz hasonló megoldással bejárhatóvá tette termeit.

Fehér szereplőgárda énekli a feketék operáját, a Porgy és Besst

Január 27-től látható a Porgy és Bess az Erkel Színházban, ami azért különleges, mert az Operaház 35 év után kivívta, hogy fekete énekesek nélkül is előadhassák Gershwin zseniális operáját.

Rosszul főzzük a kávét a kotyogóssal

Pedig lehet vele jó kávét csinálni, csak nem mindegy, hogyan kezdünk hozzá.

Síelnél, szánkóznál itthon? Erre indulj!

Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a legjobb síelő és szánkózó helyekről Bánkúttól Visegrádig. Jegyárak, kölcsönzés, és a legjobb téli sport: a hüttézés.

Mégsem akar visszafogyni a fitneszguru

Hiába hitte, hogy szülés után az edzés lesz a legfontosabb. A gyereke lett az.