Programkereső

LEGFRISSEBB CIKKEK

Boldog születésnapot!

5 film a héten a 85 éves Woody Allentől

Mutatjuk, mivel érdemes ünnepelni az Annie Hall és a Manhattan rendezőjének szülinapját (amit december 1-jén ünnepel), hiszen több filmjét akár azonnal streamelheted vagy megnézheted a tévében!

Tévé

Így zuhant be a Barátok közt

Már ami a nézettségi versenyt illeti. Megnéztük, hogy hogyan alakult az évek során az RTL Klub egykori aranytojást tojó tyúkja, a Barátok közt című sorozat nézettsége, ami – mint utóbb kiderült – végnapjait éli.

Kritikák

HBO GO

Miért nem halsz meg? – Kicsit Tarantino koppintás, de annak nagyon jó

Tocsog a vérben az orosz Kirill Sokolov éjsötét krimikomédiája, de az elsőfilmes rendező van olyan ügyes és tehetséges, hogy a vérontás ne legyen öncélú koppintás. Pedig tudjuk, honnan kölcsönzött!

Netflix

Moszul ostroma: Összeszorul a gyomrod, olyan izgalmas az iraki háborús film

Bár az eddig forgatókönyvíróként ismert Matthew Michael Carnahan filmje papíron amerikai, az Iszlám Állam által elfoglalt Moszul felszabadításáról szóló film mindent iraki szempontból láttat, és ettől is olyan hiteles.

HBO GO

30 ezüst – Nagyon meredek a spanyol horrorsorozat

Irtózatosan erősen indít a spanyol sorozat, amely középpontjában azok az ezüstérmék állnak, amelyeket Júdás kapott annak idején Jézus elárulásáért, és amelyek egy kisváros életét dúlják fel, de alaposan.

HBO GO I. Péter király: Izgalmas élet, nem annyira izgalmas feldolgozás

Ha valaki igazán megérdemelte, hogy közép-európai történelmi alakok közül saját filmet kapjon, az a kalandos életű Karagyorgyevics Péter szerb király, akiről akár több sorozat is szólhatna.

Filmes érdekességek

Portré

Bruce Lee, a legenda

Bruce Lee a kungfufilmek alapvetése, de jóval több harcművész filmsztárnál. Részben korai, tragikus halála után vált igazi legendává.

Tévé / Összeállítás

10 médiatörténeti pillanat a Barátok köztből

Az RTL Klub 1998 óta rendszeresen gondoskodott arról, hogy téma legyen a napi szappanoperája: Magdi anyus halála, Tilda vetkőzése, Hoffer Misi coming outja vagy a Berényi Mikit káromkodva lepuffantó Barta Zsolt is felrobbantotta annak idején az internetet, és másnap erről beszélt a fél ország.

Hírek

Streaming

Kivágják a Mandalorianból „Jeans Guy”-t, a mémmé vált, képbe lógó stábtagot

És a legutóbbi részben végre kiderült Bébi Yoda igazi neve is!

Tömegek követelik, hogy Johnny Depp exfeleségét írják ki az Aquaman 2-ből

1 millió 600 ezer aláíró fölött jár az az online petíció, amit azért indítottak, hogy Amber Heard ne szerepeljen a filmben.

Streaming

Közel 85 éves Oscar rekordot dönthet meg a Netflix

A streamelős óriásnak elképesztő mennyiségű filmmel van esélye bejutni a 2021-es Oscar-versenybe a legjobb film kategóriában.

Mozi lista

Kedvenc mozik szerkesztése »

ELŐZETESEK

Filmes rendezvények

ArteKino 2020

online - december 1-31.

December 1-jén indul az ArteKino online filmfesztivál ötödik évada. A filmek 45 országban lesznek elérhetőek, bárki regisztrálhat, a filmek megtekintése pedig ingyenes. A filmekre ötezer virtuális jegyet biztosít a fesztivál Európa-szerte, úgyhogy érdemes időben lecsapni rájuk!

9. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál

Budapesti Távmozi - november 24-december 6.

November utolsó és december első napjaiban mintegy húsz filmmel éskísérőprogrammal érkezik a „Zsifi”. Az idei évben a vetítéseket és kísérőprogramokat kizárólag online tartják meg.

várható premierek Összes premier

 • The Wretched
 • A nagy visszatérők
  Max Barber producer (Robert De Niro) új filmje hatalmas bukás a mozikban. Mivel emiatt az adósságát sem tudja visszafizetni, a hírhedt maffiafőnök, Reggie Fontaine (Morgan Freeman) markába...
 • Szuperagy
  Egy tipikus háziasszonnyal sosem történik semmi – és Carol (Melissa McCarthy) meghökkentően tipikus háziasszony – volt eddig. De most egyre furcsább dolgok történnek vele.
 • André Rieu: Csodálatos Maastricht
  André Rieu visszatér a moziba, hogy mindenkit jobb kedvre derítsen!
 • Fellini - A lélek festője
  Hogy méltón emlékezzék meg a maestro születésének – 1920. január 20. – 100. évfordulójára, a dokumentumfilm elsőként foglalkozik Federico Fellini „titokzatos világának”...
 • Falling
 • A beszéd
  A 35 éves Adrien éppen halálra unja magát a családi vacsorán: ma este is minden ugyanúgy történik, ahogy a megelőző ezer alkalommal. Unalma váratlanul pánikba fordul át, amikor leendő...
 • Előzmények törlése
  Franciaország egyik vidéki kertvárosában három jóbarát küzd az új technológia és a közösségi média kihívásaival. Marie elvált, és attól retteg, hogy egy szexvideó miatt...
 • Lelki ismeretek
  Tűnődtél már azon, honnan erednek a szenvedélyeid, az álmaid, az érdeklődéseid? Mitől vagy te... TE? 2020-ban a Pixar Animation Studios New York City utcáiról egy különleges, kozmikus...
 • Wonder Woman 1984
  Hidegháború. Az ezerkilencázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem...
További premierek

A sok „nem” mérhető elváltozást okoz az agyban

A negatív töltetű szavakkal az agyműködésedet is negatív irányba befolyásolod, nem véletlen a pozitív pszichológia térhódítása.

Neve is van a hátfájásodnak: felső keresztezett szindróma, az ülőmunkások réme

Lassan kiderül, hogy az ülőmunka az egyik legdurvább fizikai megterhelés, ami érheti az embert.

Miért volt a budai Várban palotája a luxusórák párizsi királyának?

A dolog Almásy Jacqueline grófnőnek köszönhető, aki nemcsak szépségével, hanem házasságával is emelte a tétet a két háború közötti arisztokrata körökben.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu