Programkereső

Előzetesek

Mozi lista

Kedvenc mozik szerkesztése »

Jegyajánló

Müpamozi: Volver (2006)

2017. november 20., 19:00
Volver - Pedro Almodóvar szenvedélyes világa spanyol nyelven, magyar felirattal Halott, aki nem halt meg, élőnek hitt halott, vérfertőzés, gyilkosság, vér, mindenkit megőrjítő keleti szél. Igazi grand guignol - gondolhatná bárki Pedro Almodóvar 2006-os filmjéről.

Filmes kiállítás

Állandó kiállítás
Egy filmstúdió illuzionista szentély, sok filmrajongó szeretne bepillantani a kulisszák mögé. Az érdeklődők többek közt megtekinthetik a Korda emlékkiállítást, filmes kulisszatitkokat tudhatnak meg és részt vehetnek egy stúdiótúrán.

Kritika

Végre egy film cselédeknek! – Madame

És bejárónőknek, dadusoknak, házvezetőnőknek és takarítónőknek! Mert a jelek szerint sokkal normálisabbak, mint pitiáner munkaadóik és azok enyhén idióta családtagjai.

Interjú

„Itt a képünkbe nyomják az erőszakot…” - Els Vandevorst

Az egyik legsikeresebb holland producer elkísérte legújabb filmjét, a Megtorlás című véres neowesternt, így alkalmunk nyílt jobban betekinteni a díszletek mögé és a részletek meglepőek.

Ki engedte ezt a rakás hülye oroszt az utakra?

A videómegosztókon minden népszerű, ami Oroszországban készült, mert ott annyira bizarr dolgok történnek, és most valaki egy egészestét doksit csinált a legjobb ilyen felvételekből.

Lista Az 55 éves Jodie Foster 5 legjobb szerepe

Mivel korán kezdte a pályát, lassan 50 éve szerepel jobbnál jobb filmekben.

Lista 10 csattanós idézet a Szex és New Yorkból

Hétvégén mindkét filmet leadja a Viasat 3, ebből az alkalomból összegyűjtöttünk tíz idézetet a sorozatból illetve filmekből.

Lista 15 fotó az 51 éves Sophie Marceau-ról

Még mindig megdöbbentően fiatalos a francia színésznő, akibe a Házibuli című filmben szeretettünk bele kis híján negyven évvel ezelőtt.

A fiatal Dumbledore igazi kemény csávó

Jude Law nagyon badass lesz a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában, Johnny Depp Grindelwaldjára viszont rossz ránézni.

Christian Bale ismét felismerhetetlen, most épp kövér tejbetök

Dick Cheney-vé változott, a politikusról szóló életrajzi film kedvéért.

Ben Affleck a legmenőbb szuperhős J.J. Abrams új filmjében

Abrams tucatnyi hírességgel forgatta le Jimmy Kimmel gyerekkori képregényének rövidfilm változatát.

Filmes rendezvények

Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál

November 29. és december 3. között a Művész és a Puskin mozikban közel 20 filmre és számos kísérőprogramra, beszélgetésre ülhetnek be az érdeklődők.

Budapest Secret Cinema

November 7-én a Budapest Secret Cinema a TRIP-pel karöltve megkezdi 2017-es őszi/téli vetítéssorozatát! A filmkülönlegességek és maratonok egy új helyszínen, az újpesti rakparton található Zsilipben várják a nézőket.

Magyarhangya Catch-up Hétvége

Hetedik születésnapját ünnepli a magyarhangya, ezért december 1. és 3. között a Zsilipben catch-up hétvégét szervez. Többek között 12 filmet vetítenek le.

Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál

Tizenötödik évadához érkezett a budapesti Anilogue Animációs Filmfesztivál. Az Uránia Filmszínházban és a Kino moziban november 29. és december 3. között az elmúlt év legfrissebb és legjelentősebb animációs alkotásait mutatják be.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 120 dobbanás percenként
  120 dobbanás: ennyit ver átlagosan percenként a szív. A megtörtént eseményeket feldolgozó 120 dobbanás percenként a kilencvenes évek elején játszódik, amikor már évek óta szedte a HIV...
  Időpontok
 • Boldog halálnapot!
  Tree csodálatosan beképzelt teremtés, aki egyetlen embert szeret feltétel nélkül: saját magát. Miután a születésnapján felébred aktuális egyéjszakás kalandja, Carter mellett (Israel...
  Időpontok
 • Az Igazság Ligája
  Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz....
  Időpontok
 • Lumiére!
  A Lumiére! című film utazás a filmművészet megteremtőinek univerzumába: a Lumiére-fivérek által forgatott felvételek fennmaradt képkockáit a cannes-i filmfesztivál igazgatója, Thierry...
  Időpontok
 • Madame
  Anne and Bob bízva abban, hogy így talán új színt vihetnek megfásult házasságukba, a romantikus Párizs egy mesés kastélyába költözik. Miközben az első nagyszabású, fényűző...
  Időpontok

várható premierek Összes premier

 • Coco
  Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa.
  Időpontok
 • Férfikor
  Három budapesti férfi élete villan fel a filmben. A 91 éves fotóművész és lemezhamisító, Dezső, Frank a negyvenes nagybőgős és a kamasz Samu.
  Időpontok
 • Hét nővér
  A túlnépesedést megakadályozandó, bevezetik a Csak-egy-gyerek törvényt. Egy férfinak különleges kihívást jelent, hogy hét lányunokáját úgy nevelje fel, hogy az senkinek ne szúrjon szemet.
  Időpontok
 • Szabadulószoba
  Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába. A rejtvények egyre nehezebbé és halálosabbá válnak.
  Időpontok
 • A Viszkis
  A Viszkis című film a megtörtént eseményekből indul ki, és Ambrus Attila bűnözői karrierjét fikciós szálakkal keverve meséli el.
  Időpontok
 • Volt egyszer egy Szíria
  Miközben Damaszkusz ostrom alatt áll, egy asszony csapdába esik a lakásában a forrongó városban. A háromgyerekes anya védett házzá változtatja a házat, amely a szomszédoknak is menedéket nyújt.
  Időpontok
 • Anyám mozija
  Margherita olyan nő, aki sokat vállal magára. A foglalkozása a filmkészítés, és bár rendezőként elismert és sikeres, mégis kétségek gyötrik a munkájával kapcsolatban? Most is éppen...
  Időpontok
 • Harmadnaposok 2.
  Az ausztrál Kék-hegységben tartott esküvő rosszul indul, amikor a vőlegényre ráesik egy hatalmas szikla... A Harmadnaposok első részéből megismert fiúk, David, Tom és Graham most...
  Időpontok
 • Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel - A szépség legendája
  Az Intimissimi on Ice egy csodálatos összművészeti show, amely egyedülálló módon, az olasz kreativitás sugárzó erejével ötvözi a jégtánc és revü, a klasszikus zene és popzene, a...
 • Kutyák
  Roman jelentős területet örököl nagyapjától a fővárostól messze, a határ mentén. Azzal a szándékkal érkezik a kietlen vidékre, hogy jó áron, gyorsan túladjon a földeken, azonban...
További premierek

Klasszikus zenét alváshoz? Na menj már!

Mozart a babának, Chopin a megfáradt felnőttnek, Debussy elalváshoz. Miközben egy egész iparág épült arra, hogy így árusítják ki a klasszikusokat, elveszítjük, hogy mitől izgalmas és életteli ez a műfaj.

Az első fekete balett-társulat Budapestre is beteszi spicc-cipőjét

Először lép fel Magyarországon a 20. század úttörőjének számító balett-társulat, a Dance Theatre of Harlem. Az amerikai táncegyüttes európai turnéjának részeként érkezik a Müpába, ahol november 23-24-én két különböző tematikájú esttel is megörvendezteti a hazai táncrajongókat.

Meseillusztrációk teaidőre

Az Alice Csodaországban témájában gyűjtötték össze 18 ország művészeinek illusztrációit a Deák 17 Galéria It's Always Tea-Time című kiállításán.