Programkereső

Előzetesek

Mozi lista

Kedvenc mozik szerkesztése »

Jegyajánló

Várkert Mozi: A művészet templomai - Botticelli: Dante pokla

2018. január 27., február 10., 16:00
színes, feliratos olasz-német ismeretterjesztő film, 95 perc, 2016 (12)

Müpamozi: Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén (1988)

2018. február 12., 19:00
Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén spanyol nyelven, magyar felirattal Alkotó: Pedro Almodóvar, rendező Közreműködik: Réz András, házigazda

Régmúlt idők mozija: Reggeli Tiffanynál

2018. január 26., 18:30
Régmúlt idők mozija - új köntösben Nosztalgiavetítésünk novembertől legendás külföldi filmeket és filmcsillagokat is vendégségbe hív a Csillag mozi vásznára!

Filmes kiállítás


Egy filmstúdió illuzionista szentély, sok filmrajongó szeretne bepillantani a kulisszák mögé.

Kritika

Szívás egy mesében élni - Viszlát, Christopher Robin!

Hogyan született a világhírű mese? Ezt nagyjából tudtuk eddig is, azt viszont aligha, mennyire utálta az egészet az igazi Róbert Gida, és, hogy ennek a magyarított névnek így semmi értelme.

Kritika

Kicsire nem adunk – Kicsinyítés

Matt Damon egy nap arra ébred, hogy alig 12 centi magas, és egy új világban kell megtalálnia a boldogságot, ez azonban csak félig vicces. A másik fele komoly kérdéseket boncolgat, amit sokan nem szeretnek.

Mesélnek a nők, akiket Steven Seagal megerőszakolt

A szebb napokat látott színész ellen már megindult a nyomozás. Sorra törik meg hallgatásukat azok a nők, akiket - elmondásuk szerint - Steven Seagal szexuálisan zaklatott, mostanra az áldozatok száma már több, mint tucatnyi.

Kritika Ne kavarj a pszichiátereddel! – Fortunata

Hiába jelenti csinos szőke hősnőnk neve azt, hogy Szerencsés, a sors csak ritkán mosolyog rá, és akkor is gyorsan meggondolja magát.

Kritika De hol vannak a kutyák? - Kutyák és titkok

A chilei katonai diktatúra utóéletét, bűneinek talán utolsó rezgéseit boncolgató film válaszokat keres sok mindenre, majd amikor megtalálja őket, semmit sem kezd velük.

Emlékszel még a 40 éves szűz szupervicces mellgyantázós jelenetére?

Steve Carell 13 évvel a film után végre találkozott Kelly Clarksonnal, akinek a nevét kiabálta.

John Malkovich is játszik az egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosról szóló filmben

A legalább 30 nőt meggyilkoló Ted Bundy-t Zac Efron játssza, Malkovich a tárgyalását levezető bíró lesz.

Woody Allen fia a családi traumák hatására írta meg leleplező cikkét a szexuális zaklatásokról

Ronan Farrow indította el a szexuális zaklatásokról szóló lavinát Harvey Weinstein viselt dolgairól szóló cikkével.

Film készül az Elfújta a szél egyik legnépszerűbb szereplőjéről

A Mammyt alakító Hattie McDaniel volt az első afro-amerikai színésznő, aki Oscar-díjat kapott.

Filmes rendezvények

Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál

A világ közel 30 országából érkező 50 különleges, fesztiváldíjas, Magyarországon először vetített alkotás közül válogathat az emberi sorsok, problémák és a társadalmi kérdések iránt érzékeny néző.

Heti mozipremierek Összes premier

 • The Commuter - Nincs kiszállás
  Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast.
  Időpontok
 • Fortunata
  Fortunata egy önmagát szerencsésnek tartó egyedülálló anya a mindig pezsgő Róma külvárosában. Élete telis-tele van embert próbáló kihívásokkal, mégis örökké derűsen küzd az álmaiért.
  Időpontok
 • Kicsinyítés
  Egy jobb élet ígérete Paul Safraneket és feleségét arra készteti, hogy hátrahagyva stresszes omahai életüket, lekicsinyíttessék magukat, és beköltözzenek a kisméretűek közösségébe.
  Időpontok
 • Kutyák és titkok
  A 42 éves Mariana egy jómódú család gyereke, valamint egy tehetős üzletember felesége. Egy nap megismerkedik egy ex katonatiszttel, akihez vonzódni kezd.
  Időpontok
 • Prince: Sign o' The Times
  Harminc évvel az eredeti bemutatója után visszatér a mozikba Prince kultikus koncertfilmje, a Sign o' the times, digitálisan restaurált és újrakevert változatban.

várható premierek Összes premier

 • 68 lepedő
  Chip legfőbb problémája, hogy nem tud szót érteni a nőkkel. Ez a gyengeség igazán nagy bajba sodorja, amikor beleegyezik, hogy segít barátnőjének, a dögös Lizának ellopni 68 ezer dollárt.
  Időpontok
 • Floridai álom
  A floridai Orlando a világ minden részéről érkező turisták mekkája. Pár lépésre a mesébe illő üdülőkomplexumoktól azonban más világ rejtőzik.
  Időpontok
 • Gengszterzsaruk
  Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek.
  Időpontok
 • A legsötétebb óra
  Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy harcoljon a nemzet szabadságáért.
  Időpontok
 • Parázs a szívnek
  A fiatal sürgősségis doktornő mindent elsöprő szereleme a könnyelmű és felelőtlen színésszel.
  Időpontok
 • Thelma
  Thelma, egy vallásos háttérrel rendelkező norvég diáklány Oslóba költözik, ahol beleszeret egy másik lányba, s eközben felfedezi, hogy természetfeletti képességgel és erővel rendelkezik.
  Időpontok
 • A cukrász
  Tomas berlini cukrászdájába egy szép őszi napon besétál az izraeli Oren, aki munkája miatt gyakran jár a városban. Az elkövetkező hónapokban egyre többször ugrik be süteményért, és...
  Időpontok
 • Három óriásplakát Ebbing határában
  Hónapok teltek el Mildred Hayes (az Oscar-díjas Frances McDormand) lányának meggyilkolása óta, ám a tettes azóta sem került elő. A nő most vakmerő lépésre szánja el magát: kibérel...
  Időpontok
 • A hentes, a kurva és a félszemű
  A jómódú HENTES kiskirályként él az első világháború utáni Magyarországon. Egy nap régi üzlettársa, a kegyvesztett FÉLSZEMŰ csendőrtiszt egy nővel menekül a falujába. Az idegen...
  Időpontok
 • Az útvesztő: Halálkúra
  Időpontok
További premierek

Állati

Bostonban kutya, Oroszországban macskák óvják a múzeumi műtárgyakat

Kártevőket kiszagoló kutyával védi gyűjteményét egy amerikai múzeum, ennek kapcsán összegyűjtöttünk néhány példát, milyen állatok kerültek még kapcsolatba a műtárgy-védelemmel.

A balerinák szexuális kizsákmányolása egykor általános volt

Aki a 19. században a balettet választotta hivatásául, az szinte biztosra vehette, hogy testére nem csak úgy tekintenek majd, mint művészetének eszközére, hanem úgyis mint szexuális tárgyra.

Könnyen nézhető animációs orgia jazzkísérettel - Bucsi Réka filmje Berlinben

Bucsi Réka új animációs filmje a februári Berlinale rövidfilmes versenyprogramjában szerepel. A 21 perces Solar Walkot a dán Aarhus Jazz Orchestra kíséri élőben.

A véletlenül feltalált termékek is világmegváltóak

A véletlennek köszönhető a szacharin és a chips is. Ismerd meg a történetüket!

Ezek a legfurább éttermek a világon

Nemrég nyílt meg Párizs első pucér étterme, meg is néztük milyen szokatlan helyeken lehet még enni. Vécéétteremtől tenger alatti ínyenc vacsoráig van itt minden.

Semmi értelme a léböjtkúrának

Ráadásul veszélyes is lehet. Itt is vannak az ellenérvek.