Programkereső

Előzetesek

Mozi lista

Kedvenc mozik szerkesztése »

Jegyajánló

Régmúlt idők mozija: A hét mesterlövész (1960)

2018. március 23., 18:30

Régmúlt idők mozija - új köntösben. A nosztalgiavetítés legendás külföldi filmeket és filmcsillagokat is vendégségbe hív a Csillag mozi vásznára!

Müpamozi: Apokalipszis most (1979)

2018. március 26., 19:00

Az első Oscar-díj a háromból, amelyet Vittorio Storaro eddig elnyert. Rendezője, Francis Ford Coppola egy 1899-es Joseph Conrad-regényből - A sötétség mélyén - indult ki, az Apokalipszis most mégis megrázóan 20. századi elmélkedés életről-halálról - az USA vietnami háborújába csomagolva.

Római anzix: Tudatlan tündérek

2018. április 23., 18:30

Antonia és Massimo a középiskola óta szeretik egymást, és több mint egy évtizede élnek boldog házasságban egy elegáns, római kertvárosi villában. Massimo azonban meghal egy autóbalesetben, Antonia pedig mély gyászba zuhan és képtelen rendes kerékvágásba zökkenteni életét.

VÁRKERT MOZI: Kincseskamrák - A csodák világa

2018.május 2., 18:00

Csakúgy mint egy molekula, a „csoda” fogalma is szorosan összekapcsolódó részekből épül fel, amelyek központi magja maga az ember és a csodák utáni vágya. A szenvedélyes – és jómódú – gyűjtők hosszú évek, évtizedek munkájával saját otthonukban építették fel a világ minden tájáról származó egzotikus tárgyakból és értékes ritkaságokból álló kis univerzumukat. 

Fesztivál

Idén jubilál a Corvin moziéjszaka

Április 21-én immár tizedik alkalommal rendezik meg a filmes eseményt.

A Deadpool folytatását máris imádják

A második rész még az elsőnél is jobb a tesztvetítés nézői szerint.

Szemle

A magyar rabszolgáról szóló film a mozikba is bekerülhet

Napi 20 óra munka, tíz év csicskalét, másfél év forgatás, fesztiválszereplések sora, két fontos díj. A mozifilmek erejével bíró Egy nő fogságban című dokut egyelőre nem sok helyen láthattuk.

Tévé

Csak vidáman! -Vígjátékok hétvégére

Várjuk már az igazi tavaszt, nem ezt a kamu izét, ami sok hóval jött, és ehhez jól jön pár vígjáték a hétvégére...

Születésnap 87 éves William Shatner

Öntörvényű, nehéz természetű ember, aki regényeket is ír, fura dalokat ad elő, sokat morgolódik, de a mai napig a Star Trek Kirk kapitánya. Az egyik leghíresebb filmes sorozatgyilkos is az ő arcvonásait viseli. Isten éltesse William Shatnert!

Kritika Nap nap után – Valami belém szeretett!

Nem egy pasi, nem egy csaj, nem is transznemű vagy robot az, aki belehabarodott a tök átlagos lányba, talán csak egy gondolat, egy nemes eszme vagy egy élelmes forgatókönyvíró.

Shane Blackéknek pár dolgot újra kell forgatni a Predátor 4-hez

Vajon azért, mert Schwarzenegger mégis benne lesz?

Will Smith helyett nem lesz benne a Men In Black 4-ben

A Thor 3. sztárjaival forgatják a folytatást.

Viccesnek találta, hogy Robin Williams fogdosta

Szexuális zaklatással vádolja a néhai komikust Egy úr az űrből-beli kolléganője egy életrajzi könyvben.

Filmes rendezvények

Jó, de mit adtak nekünk az észtek?

Újra itt az Észt Filmhét, benne apa és fia vetélkedése a szép pszichológusnő kegyeiért, egy gyorsétterem utolsó napja, negyvenesek boldogságkeresése és az elmaradhatatlan észt animáció.

Boszorkányüldözés és Godard-film az online filmfesztiválon

Idén március elsején negyedik alkalommal indult el a Scope100 online filmfesztivál. Az itthon a magyarhangya szervezésében zajló filmes mustra idén 5 friss európai filmet mutat be a 100 fős, zártkörű közönségnek.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Gringo
  A jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja.
  Időpontok
 • A hűséges
  Amikor Gino, a hányattatott sorsú gengszter találkozik az autóversenyző Gigivel, első látásra egymásba szeretnek. Azonban Gino eltitkolja a lány előtt valódi életét, autókereskedőnek adja ki magát.
  Időpontok
 • Nap nap után
  A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak A-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. Elhatározzák, hogy minden nap megkeresik egymást.
  Időpontok
 • Sherlock Gnomes
  Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el.
  Időpontok

várható premierek Összes premier

 • Éliás a kis mentőhajó
  Miután egy nagy viharban sikeres mentőakciót hajt végre, Éliás, a kis mentőhajó lesz a nap hőse. Örömmel fogadja a Nagy Kikötő meghívását, és már alig várja, hogy újabb akciókban...
  Időpontok
 • Lajkó - Cigány az űrben
  A film egy fekete komédia, amelyből kiderül, hogy az első élőlény az űrben nem egy Lajka nevű kutya volt, hanem egy Lajkó nevű magyar permetezőpilóta. A történet szerint 1957 elején a...
  Időpontok
 • Maja, a méhecske - A mézcsata
  A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára...
  Időpontok
 • Mária Magdolna
  A történet a Szentföldön játszódik az első században. Egy fiatal nő elhagyja kis halászfaluját és családját, hogy csatlakozzon egy új, radikális társadalmi mozgalomhoz. A mozgalom...
  Időpontok
 • Ready Player One
  A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta...
  Időpontok
 • Viszontlátásra odafönt
  A vérfürdő maradandó károkat okozott a túlélőkben. Édouard az utolsó csatában elvesztette a fél arcát, ezért arra kéri Albertet, hogy ne küldje vissza a családjához, inkább...
  Időpontok
 • Tűzgyűrű: Lázadás
  John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék...
 • Genezis
  A Genezis történetének középpontjában egy roma kisfiú áll, akinek gyerekkora drasztikusan véget ér, amikor egy brutális támadásban elveszíti a családját. A munkájába temetkező...
 • Időcsavar
  Meg Murry egy átlagos iskolás, aki sok társához hasonlóan nehezen tud beilleszkedni. Két világhírű fizikus lányaként, akárcsak öccse, különösen intelligens, és ritka tehetség...
 • Rampage - Tombolás
  Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású...
További premierek

Nádas Péteré az idei Aegon-díj

Nádas Péter Világló részletek című munkájáért kapta az Aegon Művészeti Díjat és a vele járó a 3 millió forintot.

Budapestre hozza önálló estjét John Malkovich

Ismét Budapestre érkezik John Malkovich. Az amerikai világsztár Report on the Blind című önálló estjét mutatja be a magyar közönségnek május 23-án a Budapest Kongresszusi Központban.

Megalakult az első fogyatékosokból álló zenekar

A Bournemouth Symphony Orchestra létrehozta az első olyan professzionális zenekart, ami fogyatékos zenészekből áll.

Hogyan termessz csilit?

Épp időben vagy, hogy nekivágj a saját termesztésű erőspaprikának.

Ezért para, ha elhanyagolod a fogmosást

Fogatlan nép vagyunk, mert tojunk a szájhigiénia fontosságára. De tudod mennyi bajod lehet ebből? És mit tehetsz a fogaid egészségéért?

A kezdő plankelők leggyakoribb hibái

Érdemes lehet az évtizedekig kitartott gyakorlatok helyett inkább a helyes testtartásra koncentrálni.