Programkereső

Előzetesek

Mozi lista

Kedvenc mozik szerkesztése »

Jegyajánló

V4filmfeszt: Tűz van, babám!

2018. február 17., 19:15

1968-as Tűz van babám! Oscar-díj jelölést kap a legjobb külföldi film kategóriában. Méltán. Milos Forman tűzoltóbálja hatalmas sikerrel robban be a filmvilágba.

Várkert Mozi: British Museum: Hokuszai - A nagy hullámon túl

2018. február 14., 18:00

Hokuszai – A nagy hullámon túl egy exkluzív tárlatvezetés és lebilincselő dokumentumfilm a British Museum legújabb, azonos című kiállításáról és Kacusika Hokuszai életéről, művészetéről.

Müpamozi: Az utolsó tangó Párizsban (1972)

2018. március 12., 19:00

Francis Ford Coppola állítólag egyszer azt mondta róla, hogy ő az, aki ha fehér öltönyben egy tócsába zuhanna, akkor sem lenne sáros. Vittorio Storaro a világ egyik legjobb operatőre.

Budapest Symphony Orchestra - Filmzene fantázia

2018. augusztus 17., 20:00

A Budapesti Nyári Fesztiválon már hagyományosnak számítanak a filmzenei koncertek, melyek minden évben az ország egyik legszebb mozijává változtatják az idén 80 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpadot.

Kritika

Kőbaltával faragták - Ősember - Kicsi az ős, de hős!

A szerencsétlen ősemberek találkozása a magasabb kultúrával és a futballal a stop motion animáció mestereitől nem hozta meg a várt eredményt: mi egyszerűen untuk.

Kritika

Jobban jársz, ha inkább a falat nézed - The Cloverfield Paradox

A furmányos szörnyfilm harmadik része nem véletlenül kötött ki a Netflixen: ez most nem ügyes marketingfogás volt, hanem egyszerű kármentés. Nem is érezzük olyan nagy gonoszságnak, hogy egyet s mást elspoilerezünk.

Magyar

Nagyon mókás előzetest kapott az év legjobban várt retró sci-fi vígjátéka

A Lajkó – cigány az űrben pont arról szól, ami a címe: a szovjetek Lajka helyett egy magyart akarnak a kozmoszba vinni!

Lista 8 hihetetlen történet Michael Bay-ről

Ő az az ember, aki még egy romantikus vígjátékot sem tudna megrendezi eget verő robbantások nélkül.

Lista 12 dolog, amit nem tudtál Joseph Gordon-Levittről

Meglepődsz, ki a felesége és miért hord felemás zoknit.

Furi Megérkezett a Hihetetlen család 2 előzetese!

Hű, de várjuk már a világ legjobb szuperhősfilmjének folytatását!

Netflix

David Bowie festményei is szerepelnek fia új filmjében

Duncan Jones Mute című filmje február 23-tól lesz elérhető Netflixen.

What a story, Mark!

Kutyafáját, Tommy Wiseau tényleg jó Joker lenne!

A The Room alkotója komolyan el szeretné játszani Batman ellenfelét.

Apja fia

Clint Eastwood fia pont úgy néz ki, mint az apja, ráadásul egyre több filmet forgat

Most épp Morgan Freemannel dolgozik a Kézirat című thrilleren.

Filmes rendezvények

Cseh és Szlovák Filmkarnevál

Köszöntjük Jiří Menzelt is 80. születésnapja alkalmából, illetve emlékezünk a közelmúltban távozó szlovák színészre, Marián Labudára.

Frankofón Filmnapok és Fesztivál

Február 28. és március 31. között változatos programokon keresztül ismerkedhetünk a francia nyelv és a frankofón kultúra sokszínűségével

Heti mozipremierek Összes premier

 • Fekete Párduc
  T'Challa apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon.
  Időpontok
 • Foxtrott
  Mikhael és Dafna házába becsönget az izraeli hadsereg egyik tisztje, hogy elmondja nekik: fiuk, Jonatan szolgálat közben életét vesztette. Hirtelen azonban váratlan fordulat történik.
  Időpontok
 • Ősember - Kicsi az ős, de hős!
  A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor.
  Időpontok
 • Valami Amerika 3
  Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda.
  Időpontok
 • The Workshop
  Olivia Dejazet népszerű író létrehoz egy különös íróműhelyt, ahol egyszerre hét fiatalt próbál bevezetni a regényírás rejtelmeibe. A fiatalok feladata egy krimi megírása a közös műhelymunka során.
  Időpontok

várható premierek Összes premier

 • Éjszakai játék
  Néhány házaspár hetente egyszer találkozik. A cél ártatlan mulatság: játszanak és élvezik. Ám az egyik este nem a tervek szerint zajlik. A játék komolyra fordul - valami nagy baj történik.
  Időpontok
 • Hihetetlen történet az óriás körtéről
  Mitcho és Sebastian egy szép napon palackba zárt üzenetre bukkan a tengerparton. A palackot a korábban eltűnt polgármesterük bocsájtotta vízre.
  Időpontok
 • A Pentagon titkai
  1971 júniusában a The New York Times részleteket közöl egy szigorúan titkos jelentésből, amelyből kiderül, hogy az USA kormánya félrevezette a közvéleményt a vietnámi háborúval kapcsolatban.
  Időpontok
 • A víz érintése
  A szigorúan őrzött kormányzati létesítményben takarítónőként dolgozó, magányos Elisa élete gyökeresen megváltozik, mikor munkatársnőjével felfedeznek egy titkos kísérletet és annak alanyát.
  Időpontok
 • Derült égből család
  Mr. és Mrs. Proiux egy este csodálkozva fedezik fel, hogy egy bizonyos Patrick az otthonukban költözött. A különös fiú azt állítja, hogy csak hazatért. Mr. és Mrs. Proiux nem emlékszik a...
  Időpontok
 • Lady Bird
  Greta Gerwig első önálló rendezése merész, új hangot üt meg, bravúrosan tárja fel a humort és a pátoszt, amit egy anya és tinédzser lánya közti viharos viszony rejt.
  Christine "Lady...
  Időpontok
 • A szelíd teremtés
  Dosztojevszkij novella-adaptációjában egy nő egyedül él egy isten háta mögötti orosz falu határában. Egy nap visszakapja azt a csomagot, amelyet korábban börtönbüntetését töltő...
 • Vonat Busanba - Zombi expressz
  Az elfoglalt befektetési tanácsadó, Seok-Woo elhatározza, hogy születésnapi ajándék gyanánt elviszi elhidegült kislányát a volt feleségéhez Busanba. Már a vonaton ülnek, amikor az...
  Időpontok
 • Vörös veréb
  A kémek nem válogatnak az eszközökben. Egy titkos ügynök nemcsak pisztolyokkal, késekkel, mérgekkel és poloskákkal bánik tökéletesen. Ha kell, a teste lesz a fegyvere.
  Dominika...
  Időpontok
 • 12 katona
További premierek

Tóth Krisztina: „Erős tapasztalataim vannak arról, mi mindent kibírnak a nők”

A Pokémon go Tóth Krisztina első, felnőtteknek szóló színpadi műve, amely egy család bukásának tragikus történetét meséli el sajátságos humorral. A szerző arról is beszélt, mi jelentett számára kihívást a darabírásban és miért állnak közel hozzá a fura nagymamák.

A csőd szélén áll a Gibson gitárgyártó cég

A 116 éves múltra visszatekintő vállalat olyan ikonikus hangszereket adott világnak, mint az SG vagy a Les Paul.

A legnehezebb balettmozdulatok egyetlen videóban

Hogy a művészi kifejezőerejük mellett miért is tiszteljük annyira a balett-táncosokat, arra egy jó szemléltető példa a Washington Ballet 2014-es videója: hat táncos mutatja be a számára legtöbb gyakorlást kívánó lépéseket.

Beválik az egészségügyi maszk az influenzaszezonban?

Sem elkapni, sem továbbadni nem szeretnénk az influenzát. Mennyit segít ebben, ha védőmaszkot viselünk? Most kiderül.

Minden, amit a szívbarát táplálkozásról tudni kell

Hiába fejlődik az orvostudomány, ha közben nagy ívben teszünk az egészséges életmódra, és csak kapkodjuk a gyógyszereket.

Egy helyen is elég ellenőrizni az avokádót

Nem érdemes a közepét szorongatnod. Birizgáld máshol!