?>

Programkereső

programok vasárnapra

Vígszínházi hírek

Kilenc bemutatót tervez a Vígszínház a jövő évadban

Megtartották évadismertető sajtótájékoztatójukat, amelyen részt vett Krucsainé Herter Anikó kulturális kapcsolatokért és fejlesztésekért felelős helyettes-államtitkár asszony és Karácsony Gergely főpolgármester úr.

napi friss

Megvannak a Stúdió K új évadának bemutatói

Gyerekeknek és felnőtteknek szóló bábjátékkal, Kosztolányi Dezső regényadaptációval, külföldi vendégrendezővel és egy új magyar dráma ősbemutatójával készül a Stúdió K Színház a következő évadra. A Stúdió K Színház társulata augusztusban elkezdi a munkát, hogy szeptember 12-én pótolni tudják az elmaradt tavaszi bemutatót, amely Zalán Tibor 100+1 holdaspagony című bábjátéka, Fodor Tamás, a Stúdió K alapítója rendezésében. Az A. A. Milne Micimackója által inspirált drámában Róbert Gida nincs sehol, a lomtalanításon felejtett játékállatok pedig saját világot építenek a modern világ törmelékeiből.Szintén szeptemberben kezdődnek a Nero, a véres költő próbái: Kosztolányi Dezső regényéből Garai Judit dramaturg készített színpadi átiratot, a rendező Hegymegi Máté lesz. A Garai-Hegymegi alkotópáros a színház egyik legsikeresebb előadásában, a Peer Gyntben már dolgozott a társulattal.

Augusztusban indul a Szentendrei Teátrum

A Szentendrei Teátrum augusztusban két ősbemutatóval indul és a nyár végével sem zárul. A kőszínházi évadban további bemutatók és előadások lesznek Szentendrén.

Kinyit az Átrium: még júliusban visszatér Az Őrült Nők Ketrece és a 12 dühös ember

A függetlenség napja című rendezvénnyel nyitja meg újra hivatalosan is kapuit az Átrium 2020. július 4-én este 8 órakor.

nyári színházi programok - budapest és környéke

Jegyajánló

nyári színházi programok - dunától keletre

nyári színházi programok - dunától nyugatra

A balatoni hajókatasztrófa, amit harminc évig próbáltak eltitkolni

22 ember fulladt a vízbe, de az ÁVH minden erejével azon volt, hogy ez ne derüljön ki.

Ha nem kicsi, akkor legalább ne legyen cigány – történetek az örökbefogadásról

Június elején jelent meg Mártonffy Zsuzsa újságíró örökbefogadásról szóló könyve, az Akiknek két anyja van. A szerzővel beszélgettünk.

Így engedd el, hogy folyton mások kedvében akarj járni

A te szükségleted is számít annyit, mint bárkié. Ismerd meg!