?>

Programkereső

BEMUTATÓK

Utolsó színházjegyek

Jegy
Mojo
okt. 23. 19:00 - Belvárosi Színház - Budapest
Jegy
Bebújós
okt. 24. 19:00 - Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Budapest
Jegy
Kövek
okt. 24. 19:30 - Vallai kert - Budapest
Jegy
Macbeth
okt. 25. 15:00 - Jászai Mari Színház, Népház - Tatabánya
Jegy
2Me
okt. 25. 19:00 - Bethlen Téri Színház - Budapest
Jegy
Macbeth
okt. 26. 19:00 - Jászai Mari Színház, Népház - Tatabánya
Jegy
A nagymama
okt. 26. 19:00 - Veszprémi Petőfi Színház - Veszprém
Jegy
Mojo
okt. 26. 19:00 - Belvárosi Színház - Budapest
Jegy
SzínPro
okt. 26. 19:30 - Színház- és Filmművészeti Egyetem (Ódry Színpad) - Budapest
Jegy
Macbeth
okt. 27. 19:00 - Jászai Mari Színház, Népház - Tatabánya
Jegy
re:Verze
okt. 27. 19:00 - IMPRÓ (Momentán Társulat) - Budapest
Jegy
A nagymama
okt. 27. 19:00 - Veszprémi Petőfi Színház - Veszprém
Jegy
Gólyakalifa
okt. 28. 19:00 - Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Budapest
Jegy
HétFü
okt. 29. 19:00 - Szegedi Nemzeti Színház - Szeged
Jegy
A nagymama
okt. 29. 19:00 - Veszprémi Petőfi Színház - Veszprém

NETENTÚLI TÖRTÉNETEK - EZT BOGOZD KI!

Netentúli történetek – ezt blogozd ki!

Október 26-án debütál a Mozsár Műhelyben a Lackfi János posztjait és verseit újszerű módon színpadra alkalmazó előadás, a Netentúli történetek – ezt blogozd ki! A kétszereplős jelenetfüzér alapját a költő internetes írásfolyama adja. Az előadás rendezője Korcsmáros György, a szereplők Grisnik Petra és Magyar Bálint, a zeneszerző pedig Alpár Balázs.

Jegyajánló

Angyalok és pásztorok - Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje

2018. december 5., 19:00

Jóság és szeretet testet öltenek újra és újra karácsony ünnepén. E rohanó világ idegen zajában népi dallamok és kódexek mélyéről meríthetünk erőt az adventi készülődéshez.

Az utolsó óra

2018. október 17. és november 27-28.

Mark St. Germain: Freud's last session című darabjának magyarországi bemutatója Jordán Tamás és Alföldi Róbert szereplésével és rendezésében.

Liliom

2018. december 13-tól

Molnár Ferenc remekműve, a Liliom 110 éve hódítja meg a világ színpadait. A szívszorító történet két főszereplője most Hajduk Károly és Szilágyi Csenge. Ficsurt Orosz Ákos, Marikát Waskovics Andrea, Hugót Zoltán Áron játssza.

Férjek és feleségek

2018. november 15-től

A nagy mulattató, Woody Allen komédiájában két pár kénytelen szembenézni házasságának állapotával. Melyik döntés jelenti a jó megoldást? Egyáltalán létezik mindenki számára jó megoldás? Röhejes helyzetekbe tudjuk hozni magunkat, annyi biztos...

OKTÓBER 23., KEDD

Elnöknők

Kamra - október 23., 19:00

Werner Schawb darabjának hősnői, az "elnöknők": a bigottam katolikus Erna, az élveteg Grete, és az e két tulajdonságot öntudatlan félkegyelműségben egyesítő Mariedl valójában takarítónők, Akik egy leértékelésben beszerzett tévékészüléket megünnepelni jönnek össze. A beszélgetés során szabadon eresztik a fantáziájukat, és álmaik éppoly sírnivalóan és hátborzongatóan szánalmasnak bizonyulnak, mint a valóságuk.

A szökés

Vígszínház, Házi színpad - október 23., 19:30

A szökés egy ember története az ötvenes évekből, akit 21 évesen egyik napról a másikra politikai okok miatt elfogtak, elítéltek és bebörtönöztek, de ő a jeges áradó Dunán átúszva hazaszökött a várandós szerelméhez. Gérecz Attilát, a fiatal szökevényt elkapták, és ismét bebörtönözték, ahonnan 1956 október 30-án szabadult. Szinte azonnal beállt az utcai szabadságharcosok közé.

OKTÓBER 24., SZERDA

Bebújós

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - október 24., 19:00

A féltő apukák és az aggódó anyukák gondosan választottak óvodát gyermekeiknek. Az óvónő megbízható, jó pedagógus, a többi szülő szintén rendes ember, nyugodtan ott lehet hagyni a gyerekeket ebben a biztonságos közegben. Problémák persze mindenhol adódhatnak. Még ebben az álom oviban is, ahol a nagycsoportosok furcsa dolgokat kezdenek el játszani. A felnőttek viszont nagyon figyelnek, nem hagyják, hogy baj történjen, ezért nyomozásba fognak.

Salemi boszorkányok

Tesla Teátrum - október 24., 19:00

Miller a XX.század ötvenes éveinek elején, az amerkai kommunista-ellenes hisztéria kellősközepén, a mccarthyzmus tombolásakor írta immár klasszikus, művét, nem titkoltan ahidegháború és az un, boszorkányperek ellen. A cselekmény valós történetet dolgoz fel, a XVII.század Amerikájának valódi, vallási és hatalmi fanatizmusával átszőtt gyilkosboszorkámypereiről, erkölcsről, szerelemről, diktatúráról és emberi helytállásról állítpéldát- szinte shakespeare-i nagyságrendben, magas hőfokon.

OKTÓBER 25., CSÜTÖRTÖK

Háztűznéző

Katona József Színház - október 25., 19:00

Nyikoláj Gogol 1832-ben kezdett a Kérők című darab megírásába. A mű lényege ekkor még egy választani képtelen menyasszony és körülötte felvonuló férfiak karikaturisztikus megjelenítése volt. A darab elkészült, Gogol fel is olvasta pétervári irodalmi körökben. A hallgatóságot zavarba ejtette, hogy Gogol a színpadokon addig még meg nem jelenő kisembert, az orosz társadalom alsó-középosztályát vitte színre.

Legyen Férfi, Monsieur Pignon!

Thália Színház - október 25., 19:00

Pignonnak utolsó cseppekkel van tele a pohara. A legutolsó, hogy hírét veszi: családfői után könyvelői állásából is ki akarják rúgni. Ilyenkor kell egy barát, akinek támad egy zseniális ötlete. És Pignon, hogy mentse az állását, más ember lesz. Ugyanolyan, de tényleg más. Csak színleg, persze. Ez is elég ahhoz, hogy körülötte a többiek se ismerjenek magukra. A nagysikerű film (Addig jár a korsó a kútra…) színházi változata mulatságos szatíra.

Bemutatók Összes bemutató

 • Eklektikon 2048

  Valamelyik világ. 2048. március 15. A forradalom és szabadságharc kétszázadik évfordulója. A Pángalaktikus Monarchia rendhagyó ülésének csillagideje: a Dimenziók Egyesült Föderációja felfedezett egy, a transzcendentális...

  Időpontok
 • Felnőttkorunk ‘89

  A Felnőttkorunk ’89 a MU Színház hatvanéves kor feletti civilekből álló közösségének vitaszínházi előadása, amelyben az 1989-90-ben lezajlott magyarországi politikai, illetve társadalmi eseményeket vizsgálja. Az előadással és...

  Időpontok
 • A Mester és Margarita Jegy

  Jurij Ljubimov adaptációja alapján.

  Időpontok
 • A nagymama Jegy

  Mindannyian őrzünk néhány történetet nagymamánkról, nagymamáinkról. Talán a titkaikról is meséltek szemérmesen, hosszú unszolás után. De a szerelmes nagymamáról csak keveseknek van története. Csiky Gergely gondoskodott arról, hogy akinek esetleg nincs meséje a...

  Időpontok
 • És jöttek a jószándékú emberek Jegy

  Osztályterem- színházi előadás (15+)

  Időpontok
 • Ítél a nép Jegy

  Magyarországon a II. világháború végétől néhány éven át a büntető ítélkezésnek egy rendkívüli formája, a népbíróság intézménye lépett életbe.
  Ezen működés lényege, hogy jogi képzettséggel...

  Időpontok
 • A tökéletességen innen Jegy

  Olyan egyszerűnek tűnt. Mitől lett most ilyen tarthatatlan a helyzet? Pecázzunk vagy síeljünk?
  A szereplők hétköznapi emberek. Testvérek, házastársak, barátok, ismerősök. Élnék az életüket. Közben három testvér elveszíti a negyediket, a véletlen egy baráttal...

  Időpontok
 • A sHÓwKIRÁLYNŐ Jegy

  Andersen Hókirálynő című klasszikus meséje alighanem valamennyi felnövekvő gyermek kedvenc olvasmányai közé tartozik. Számtalan film- és színházi feldolgozása született már a műnek, legismertebb, s a teátrumokban legtöbbet játszott változat ezek...

  Időpontok
 • Négy évszak - A falka Jegy

  Táncjátékuk két felvonásban tekinthető meg, a Négy évszak és A falka címeken. A két felvonás két különböző történetet mesél el, mégis a két rész együtt alkot egy kerek...

  Időpontok
 • A nők (is) a fejükre estek Jegy
  Időpontok

A lyukakat is betömi a fogkrémek új generációja

Egy nemrégiben előállított, speciális fehérje tudja a csodát.

4 nap a Balaton-felvidéken: tippek, látnivalók, program!

Természetjárás, várlátogatás és barlangtúra az északi parton.

Egy kutyát kidobni olyan, mint elhagyni a gyereked

A kutya ugyanúgy kötődik a gazdájához, mint egy 2-3 éves kisgyerek a szüleihez.

Angyalok és pásztorok
Angyalok és pásztorok

Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje

Jegyvásárlás