Programkereső

✰ ✰ ✰ ✰ ✰ HÍREK ✰ ✰ ✰ KLIPEK ✰ ✰ ✰ ✰ ✰

Legyen nyár!

VeszprémFest 2024

Gregory Porter, Toto, Paloma Faith, Milky Chance, Caravan Palace és Snétberger háromszor!

NYÁR

Zenei sokszínűség, generációs misszió - világsztárokkal: Bejelentették a 12. Paloznaki Jazzpiknik első neveit

Az ünnepi készülődés jegyében a szervezők bejelentették a 2024. augusztus 1-3. között meghirdetett 12. Paloznaki Jazzpiknik első nagyszínpados fellépőit. A butikfesztivál jövőre is a balatoni nyár egyik legnagyobb várományosa: augusztus 2-án a funky koronázatlan királya, a The Brand New Heavies lép fel, majd Tony Hadley, a Spandau Ballet egykori énekese pörgeti fel a piknik-hétvégét. Augusztus 3-án a holland popformáció, a Son Mieux lép fel, majd a szervezők régi vágyaként a Morcheeba ad holdfényes koncertet a szőlőhegy oldalában.

Sting újra Budapesten!

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting visszatér egy különleges koncerttel a Budapest Arénába 2024. május 31-én

A TOOL visszatér Európába!

A TOOL tavaszra jelentette be várva várt visszatérését Európába, közte egy június 13-i, Budapest Aréna koncerttel.

Újra Budapesten a La Femme

Az Akvárium Klubban lép fel május 25-én a francia újhullámos-retrofuturista-szintipop zenekar, a La Femme.

Koncertek mostanában

Cafuné
dec. 13. 20:00 - IF Cafe - Budapest
Tempvs Fvgit
dec. 16. 19:00 - Árpád-házi Szent Margit templom - Veszprém
Kodály 141
dec. 16. 19:30 - Zeneakadémia - Budapest
Tempvs Fvgit
dec. 17. 11:00 - Szent Mauríciusz Monostor - Bakonybél
Zenebeszéd
dec. 17. 15:00 - Sára Sándor vetítő- és koncertterem - Budapest

✰ ✰ ✰ ✰ ✰ vasárnap ✰ ✰ ✰ ✰ ✰

Barcelona Gipsy balKan Orchestra - Zenei utazás az ezerarcú Balkán dallamaival

Várkert Bazár, december 10., 19:00

Különböző nemzetek zenészeinek csoportjából alakult a Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO), amely a Balkán, a közel-keleti és a mediterrán dallamok őszinte újraértelmezésével és robbanásszerű energiájával szól a közönség szívéhez. A zenekar egyesíti tagjai művészeti különbözőségét, amelyet Barcelona élénk zenei kultúrája tesz még gazdagabbá. A cigány-jazz vibrálásával, a rock'n'roll energiájával és a klasszikus zene eleganciájával ötvözik a Balkán, a katalán-ibériai, a görög, az olasz, az orosz és a Közel-Kelet zenéit. A Barcelona Gipy balKan Orchestra a hagyományokat és azok ősi hátterét tiszteletben tartva ülteti át a zenéket a mindennapjainkba, így kötik össze a múltat a jelennel.A formáció 2022-ben ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját, 2023-ban pedig új dalokkal és a régóta várt hetedik albummal jelentkezik.Közreműködik:Margherita Abita (ének, Olaszország)lvan Kovačević (nagybőgő, Szerbia)Julien Chanal (gitár, Franciaország)Pere Nolasc Turu (hegedű, Spanyolország)Fernando Salinas (harmonika, Spanyolország)Xavi Pendón (klarinét, Spanyolország)Albert Enkaminanko (ütőhangszerek, Spanyolország)

MÁSNAP || Beck Zoli és Szűcs Krisztián játssza Cseh Tamás és Csengey Dénes soha nem hallott dalait

Magyar Zene Háza (Koncertterem), december 10., 19:30

Cseh Tamás és Csengey Dénes közös dalainak csak egy szelete került közönség elé keletkezésük idején, a nyolcvanas évek második felében a Mélyrepülés című egyetlen közös műsorukban és 1988-as lemezükön. Az ekkor született dalszövegek nagyobb része viszont több mint harminc évet pihent a fiókban, mígnem a Cseh Tamás Archívumban őrzött hagyaték részeként megkezdődött ezek feldolgozása. A megtalált, megtisztogatott szövegekből, félkész dallamfoszlányokból, dúdolgatott ötletekből állította össze estjét és vette lemezre a dalokat Beck Zoli és Szűcs Krisztián, a szövegíró fiának, Csengey Balázsnak a segítségével. A Másnap című műsor most a Magyar Zene Házában szól a Cseh Tamás 80 sorozat keretében. A 30Y frontembere, Beck Zoli és az egykori Heaven Street Seven frontembere, Szűcs Krisztián által befejezett dalok régiek is, mégis maiak, hiszen most nyerték el végső formájukat. A rekonstruáló, alkotó folyamatot követően „a fiúk a dolgok mélyére ásnak” a színpadon, így elevenedik meg és ér össze múlt és jelen a dalokban. A kiindulópont számos előadatlan dal, melyeket kész-félkész állapotban őriz a Cseh Tamás Archívum. A Katona József Színházban 1986-ban bemutatott Mélyrepülés körül is született vagy születőben volt egy újabb „zenés tragikomédia” szövege és a hozzá tartozó dalok, ám a nyolcvanas évek végének politikai forrongása és Csengey korai halála megakadályozta, hogy ezek a dalok Cseh Tamás előadásában színpadra-lemezre kerüljenek. Beck Zoli így foglalja össze a Másnap műsor összerendezését: „a meglévő vázlatokat, dallamos kazettákat meghallgattuk, a kéziratokat olvastuk, a versszövegekre írt akkordokat átjátszottuk, a dalokra vonatkozó szerzői megjegyzéseket – amelyek a kéziratokon, levelekben, véletlenül rögzített beszélgetésekben őrződtek meg – értelmeztük: restauráltunk vagy éppen újraírtunk. Közben rajzolódott az a narratív keret, ami ezeket a dalokat műsorként egyben tartja, és ebben kerestük magunkat, azt az önazonosságot, ami a számunkra elengedhetetlen. Szóval mi a saját dalainkat kell, hogy játsszuk, nekünk képviselnünk kell ezeknek a daloknak az igazságát, nem egyszerűen eljátszani azokat így-úgy.”

Pécs

GOSPEL KARÁCSONY 2023 - Virginia State Gospel Chorale

Kodály Központ, december 10., 18:00

Páratlan karácsonyi élmény Advent ezüst vasárnapján!Európai turnéjának állomásaként Pécsre látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a Virginia State Gospel Chorale, akik 2013-ban döntősök voltak az America's Got Talent versenyén és rendszeresen szerepeltek az élő show-ban!A kórus először jár Magyarországon, és a tavalyi nagy sikerű Gospel Karácsony koncert után most az ő előadásukkal tölthetjük meg szívünket melegséggel az örökzöld gospel és karácsonyi dalok által élőben a Kodály Központban.A 25 fős csapatot élő zenekar kíséri (dob, basszusgitár, zongora és szaxofon), valamint az idei turnén velük énekel a világhírű szólista is, David Bratton, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját és tavaly már vendégünk volt itt Pécsett.Az 1971-ben alakult kórus turnéi során bejárta már szinte egész Európát. Számos hírességgel volt alkalmuk együtt dolgozni. Karrierjük kezdetekor II. János Pál pápa tiszteletére adtak koncertet a Central Parkban. Az 1990-es évek végén felléptek Whoopi Goldberggel, Diana Ross-szal, Cindy Lauperrel a Radio City Music Hallban, valamint a BB King Blues Klubban.2003-ban első helyezést nyertek a Black Music Caucus Choir versenyen New Yorkban. 2012-ben a How Sweet the Sound közönségdíját, 2015-ben a Steve Harvey Neighborhood Awardot nyerték el a legjobb kórus kategóriában. Európai turnéjuk során kétszer is lehetőségük volt fellépni a Vatikán karácsonyi koncertjén.

Hanukafeszt 2023

Palya Bea és barátai hanukai koncertje

Rumbach utcai Zsinagóga, december 10., 19:00

Km.: Palya Bea  (ének), Jávori Ferenc „Fegya” (zongora), Szokolay „Dongó” Balázs  (fúvós hangszerek), Gazda Bence (hegedű), Turi Tímea (költő)

Geszti Péter: Csillagszórás koncert-est | vendég: Falus Mariann

Budapest Kongresszusi Központ, december 10., 19:00

Zene és fény, barátság és szeretet – ez a Csillagszórás koncert. A harmadik éve nagy sikerrel megrendezett, ünnepre hangolt est során Geszti Péter különleges zenei programmal jön idén is. Fülbemászó, korszakos slágerei mellett olyan szívmelengető dalokat is előad az unplugged hangulatú koncerten, mint az új „Mégis él" című szerzemény, és igazán különleges pillanatokat ígér, hogy vendége idén Falusi Mariann. Most először lépnek fel együtt, az erre az alkalomra hangszerelt duettekkel, és biztosak lehetünk benne, hogy a lírai dalok mellett a humor és a vidámság is szóhoz jut."Gyere, szórni ma csillagokat a sötétbe,A fény mi legyünk, ameddig itt a helyünk!”Ének, dalszöveg: Geszti PéterÉnek: Falusi MariannZenekarvezető, billentyűs hangszerek: Gátos IvánGitár, ének: Kálmán Tamás KátéÉnek: Kiss Enikő, Zabos ReginaGitár: Studniczky László ZsatyiGitár: Kormos JanóDobok: Gyenge LajosTechnikai szolgáltató, booking: Art and PepperManagement: GRUND Productions

✰ ✰ ✰ ✰ ✰ kedd ✰ ✰ ✰ ✰ ✰

ROTTEN SOUND (FIN) · WARFUCK (FRA) · RETORSION

Dürer Kert (Kisterem), december 11., 19:30

Daveform Quintet

Budapest Jazz Club, december 11., 20:00

A modern jazz műfajában alkotó Daveform Quintet az amerikai, skandináv és balkán jazz egyedi fúzióját hozza létre, teret engedve a nagy ívű improvizációknak is. A jazz balladától a kortárs komolyzenén át, a slampos groove-okig széles skálán megvillantják eszköztáraikat a srácok. A zenekar alapítója, zeneszerzője és dobosa Szegő Dávid, aki ezzel a formációjával mutatkozik be, mint jazz-zeneszerző. Eddig leginkább színházi darabokhoz írt koncepcionális zenéit ismerhettük, most viszont egy egészen más oldalát mutatja meg szerzői egyéniségének. Végigkomponált modern jazz kompozíciók láncolatát alkotta meg, tele izgalmas és szokatlan fordulatokkal. A kvintett minden tagja megkerülhetetlen egyénisége a hazai jazz- és könnyűzenei életnek, előadóként és alkotóként egyaránt. Mester Dániellel, Subicz Gáborral, Oláh Krisztiánnal és Hock Ernővel közösen olyan erőket szabadít fel a csapat, ami garantálja a kollektív eksztázist minden hallgató számára. A Daveform Quintet zenéje koncertről koncertre megújul, alkalmazkodik időhöz és térhez, folyamatos mozgásban van, csak egy-egy pillanatra pihen meg, hogy új lendületet gyűjtsön. Szegő Dávid – dob, Mester Dániel – szaxofon, Subicz Gábor – trombita, Oláh Krisztián – zongora, Hock Ernő – bőgő

Gorg and Benzol Akusztik TV-felvétel

A38 Hajó, december 11., 12:00

A limitált férőhelyes TV-felvételen jelentkezési sorrendben, az alábbi linken való ingyenes regisztrációt követően vehetsz résztFONTOS:   TV-felvétel miatt érkezzetek fél órával a kezdés előtt, hogy mindenki időben elfoglalhassa a helyét.Ha azt hiszed, hogy a Gorg & Benzoltól laza könnyűzenei, sőt, rendkívül könnyen befogadható fúziós jazzre számíthatsz, tévedsz. Zeneelméleti furcsaságok, hektikus váltások technoba vagy latinra, gyomorforgató és szerelmes dalok kéz a kézben. Az izgalmas az egészben, hogy soha nem tudják, merre mennek, de a lényeg, hogy a végére odaérnek legalább.

Légüres tél

Lámpás, december 11., 20:00

A Légüres tél a legutóbbi formációja három hülyegyereknek, akik 15 éve zenélnek együtt. Idén jött ki a Canyon című daluk, ezzel mutatták meg először a harmóniákra épülő szomorú zenéjüket. Ha koncert előtt meg szeretnétek nézni, hogy milyen klipet forgattak a dalhoz, itt tudjátok meglesni.

Pintér Péter szóló zongora koncert

IF Cafe, december 11., 20:00

A temperamentumos, csupa ötlet és szenvedély virtuóz zongorista Pintér Péter!Mint mindig különleges műsorral készül, gyertek meghallgatni!

✰ ✰ ✰ ✰ ✰ kedd ✰ ✰ ✰ ✰ ✰

LECSÓ + DIÓ akusztik debüt

Gödör, december 12., 20:00

Leskovics Gábor még a 90-es évek elején ismerkedett meg Dióssy D. Ákossal, amikor zongoristát kerestek zenekarukba, a Pál Utcai Fiúkba.Előtte is látta már Diót több zenekarban, pl az S-Modellben, vagy a Kimnowakban, de közösen ekkor dolgoztak először együtt és hamar barátság lett az egyszerű munkakapcsolatból.Ákossal együtt lettek vendégek a Kispál első akusztikus koncertjén, 1995-ben a Fővárosi Nagycirkuszban, majd később, ezt több mint 10 éves közös munka követte ott.A mai napig is együtt dolgoznak, Ákos vendégként szerepel a fontosabb PUF koncerteken, de ő hangmérnöke Lecsó másik zenekarának is: a Lovasi Andrással közösen alapított Kiscsillagnak.Van tehát közös élményanyag és rengeteg olyan dal, amiben már játszottak együtt.Olyat viszont még soha nem csináltak, hogy kizárólag ketten legyenek a színpadon.Erre tesznek most kísérletet a Gödörben, december 12-én este, kipróbálva azt, hogyan is szólalnak meg ezek a dalok, ilyen minimális hangszereléssel?

Bohemian Betyars: Betyárvilág

Müpa (Fesztivál Színház), december 12., 20:00

A Bohemian Betyars már jó ideje az egyik legnépszerűbb magyar zenekar, sőt, nemzetközileg is komoly sikereket ér el energikus, felvillanyozó koncertjeivel. Speed-folknak vagy freak-punknak is hívott stílusukban ott a punkos lendület, a skás szökellés, keserédes érzelmek, balkáni és cigány turbófolk, de most olyan koncertre készülnek, amilyet még nem adtak. A borsodi fiúk visszanyúlnak zenéjük autentikus gyökereihez, és újragondolt hangszereléssel, extra hangszerekkel és a Parno Graszt vendégeskedésével lépnek színpadra. A 2009 óta működő Bohemian Betyars koncertjeinek közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönséget, az ember zsigereibe hatol és minden lábat táncra bír. Hitelesen képviselik a hazai keserédes létszemléletet, de a zenekart talán az teszi a legkülönlegesebbé, hogy ez az életérzés teljesen autentikusan árad zenéjükből, mivel a kezdeti időkben igazi csavargók módjára, utcazenélve járták be Európát. Mára a hazai és európai klubok és fesztiválok visszatérő vendégei, de turnéztak már Kínában, Dél-Koreában, Japánban és az Egyesült Államokban. Most azonban másra készülnek, alapvető hatásaik, a magyar népzene, a tradicionális cigányzene és a balkáni, fúvósokban dús folk kimeríthetetlen tárházán keresztül szeretnék bemutatni nem szokványos műsorukat, és újragondolt, áthangszerelt dalaikat. A hatfős zenekar a koncert során kiegészül további fúvósokkal, vonósokkal és a Parno Graszt zenekar tagjaival. A Betyárvilág minden szegletét bejárják - úgy, ahogyan még nem hallhattuk tőlük sem!  

Barokk advent - Bach és Buxtehude kantáták

Zeneakadémia (Nagyterem), december 12., 19:30

Km.: Purcell Kórus, Orfeo Zenekar, vezényel: Vashegyi György Buxtehude: Das neugeborne Kindelein, BuxWV 13Bach: Nun komm, der Heiden Heiland, BWV 61Buxtehude: Befiehl dem Engel daβ er komm, BuxWV 10Buxtehude: Nimm von uns, Herr, du treuer Gott, BuxWV 78 Buxtehude: Jesu, meines Lebens Leben, BuxWV 62Bach: Nach dir, Herr, verlanget mich, BWV 150Buxtehude: Herzlich lieb hab ich Dich, o Herr, BuxWV 41 Bach a legnagyobb, tartja a közgondolkodás. Ezért aztán ritkán esik szó arról, kiknek a műveit tanulmányozta, kikre nézett föl. Fia, Carl Philipp Emanuel az életrajzíró Johann Nikolaus Forkel kérdésére válaszolva Froberger, Kerll, Pachelbel, Frescobaldi neve mellett Buxtehudét is említi. Valóban: a dán származású s az észak-német Lübeckben egyházi muzsikusként szolgálatot teljesítő, Bachnál mintegy fél évszázaddal idősebb Dieterich Buxtehude több szempontból is „példaképe” lehetett az akkor még Arnstadtban szolgáló, fiatal Bachnak – sőt, Handelnek és Matthesonnak is. Ők ugyanúgy meglátogatták a náluk idősebb mestert, mint Bach, aki gyalog tette meg a találkozás kedvéért az Arnstadt és Lübeck közötti 400 kilométeres utat. Bach-monográfiájában Christoph Wolf úgy fogalmaz: Bach számára Buxtehude „a saját lábán megálló zeneszerző eszményét” előlegezte meg, sőt „apafigurát” képviselt. A Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar adventi koncertjén Bach és Buxtehude művei szólalnak meg. A felhangzó Buxtehude-kompozíciók a zeneszerző műjegyzékében mind kantátákként szerepelnek, ám izgalmas megfigyelni, milyen jelentős a terjedelem, a hangvétel, a tagolódás különbsége, amely Buxtehude és Bach kantátái között megmutatkozik. Az estén fellépő két együttes a magyarországi historikus előadói gyakorlat két meghatározó jelentőségű műhelye. Mindkettőt Vashegyi György alapította több mint három évtizede, és máig az ő vezetésével működnek.RENDEZŐ:HAYDNEUM - Magyar Régizenei Központ Alapítvány JEGYÁR:2 600, 3 900, 5 300, 6 500 Ft

MAO Legendás Albumok | Louis Armstrong & Duke Ellington – Recording Together For The First Time

BMC - Opus Jazz Club, december 12., 20:00

Fekete-Kovács Kornél - trombitaKorb Attila - harsonaDennert Árpád - klarinétCseke Gábor - zongoraBarcza Horváth József - nagybőgőCsízi László - dobA Legendás Albumok sorozat koncertjein a jazztörténet szempontjából különösen jelentős lemezek anyagait hallhatjuk a Modern Art Orchestra előadásában. A koncertekkel a zenészek nem csupán tiszteletüket fejezik ki a jazzlegendák és műveik iránt – a Legendás Albumok mögötti műhelymunka fejlődési folyamat is egyben. A MAO muzsikusai tanulmányozzák és belsővé teszik az aktuális lemezanyag egészét, a zenei szerkezeteket és a hangszereléseket az előadások alkalmával érintetlenül hagyva. Minthogy a jazz nyelvezetének alapvető összetevői az improvizáció és a szólisztikus önkifejezés, a muzsikusok természetesen rögtönzött szólókat adnak elő a koncerteken. Az eredeti szerzemények és hangszerelések tiszteletben tartásának és a Modern Art Orchestrától megszokott színvonalú zenészek improvizációinak köszönhetően a Legendás Albumok egyszerre hozza testközelbe a hallgatókat a jazz-mesterművek hagyományával és garantál friss zenei élményt. Az őszi szezonban a zenekar két centenáriumról emlékezik meg, a további két estén pedig emlékezetes kollaborációkat elevenít fel. MAO Legendás Albumok | Louis Armstrong & Duke Ellington – Recording Together For The First Time Ennek a hosszú címnek a legfontosabb szava az „és”, mert nemcsak az első, hanem az egyetlen alkalom is, amikor Armstrong és Ellington közös stúdiófelvételeket készített. Ők ketten a húszas évektől kezdve a hetvenes években bekövetkezett halálukig meghatározták, hogy mit értünk jazzen. Több próbálkozás és a Paris Blues című közös filmzene után Bob Thiele hozta össze a nagy találkozást 1961 áprilisában úgy, hogy Ellingtont ültette az Armstrong All Stars együttessel a zongorához. A döntő momentum az volt, hogy csak Ellington számait adták elő. Ezek közül addig Armstrong viszonylag keveset játszott és énekelt, utóbb viszont többet is felvett kései repertoárjára. A C-Jam Blues-zal indítanak (más néven Duke’s Place), és a következő tíz számon át parádés, ahogy Armstrong odafigyelve, de erőlködés nélkül magáévá teszi Ellington híres számait (Cottontail stb.), olyat is, amelyet Ellington akkor komponált. A zongorista pedig kísérőként brillírozik. A The Mooche-ban és még néhány számban Barney Bigard klarinétos lép előtérbe. Az ő önéletrajzának címében is ott az és: With Louis And The Duke, hiszen ennek a két zenekarnak a húszas évek közepe óta hosszan szólistája volt, Ellingtonnal komponálta az itt is hallható Mood Indigót. Ennek a lemeznek, amelyhez a session során még felvett további hét számát folytatásként adták ki, mára jóval több mint ötven különböző kiadása jelent meg, és indokolt, hogy az elrontott vagy újra felvett számok is megjelentek már. Azokon is érezni, hogy nem csak tisztelettel és nyitottsággal, hanem egyenesen szeretettel közeledett egymáshoz ez a két utolérhetetlen nagyság.

JazzaJ / Spinifex (NL) / Biró-Cseke-Hock-Kitin

Gólya, december 12., 20:00

Az amszterdami SPINIFEX a szabad zene, a punk rock és kortárs jazz találkozási pontján határozta meg magát, de a kirobbanó energiájú muzsika mélyén ősi indiai és török ritmusciklusok húzódnak.Extrém pontosság, furcsa, tört ütemű grúvok, határokat feszegető improvizáció, kíméletlen jazzcore-eksztázis.Tobias Klein - alt szaxofonJohn Dikeman - tenor szaxofonBart Maris - trombitaJasper Stadhouders - gitárGonçalo Almeida - basszusgitárPhilipp Moser - dob A Spinifex előtt pedig Biró Marcival, Cseke Danival, Hock Ernővel és Kitinnel taposhatjuk az Improvizáció sötét erdejének túraösvényeit, hogy végül együtt verjünk tábort a Zaj megmászhatatlan hegyének lábánál.Biró Marci - dobCseke Dániel - szaxofonHock Ernő - basszusgitárKitin - gitár, effektek

✰ ✰ ✰ ✰ ✰ MÉG TÖBB HÍR ✰ ✰ ✰ ✰ ✰

Meghalt DJ Palotai

62 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt Palotai Zsolt, a legendás DJ és kultúraszervező, a néhai Tilos az Á és a Tilos Rádió egyik alapítója, aki épp tegnap kapott Pro Cultura Urbis-díjat.

Sisi

Mi ez a „Sz*r”? Ja, hogy Sisi ELSŐ nagylemezének ELSŐ trekkje?

Nagy „dubásra” készül a hiphop kelendő királynője, Sisi, hiszen egy új, albumbejelentő dallal bukkant elő alkotói műhelyéből. Sokaknak meglepő fordulat lehet a nemes egyszerűséggel „Sz*r” címre keresztelt dubstep-téma, de a megjelenés kapcsán elárulta a rapperlány, hogy olyan frizurát viselt az iskolában, mint az akkori Skrillex és ez még bizony csak a kezdet a cseppet sem túl távoli jövőben érkező újdonságáról.

Bruce Dickinson szólókoncerttel tér vissza Budapestre

Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere, minden idők egyik legnagyobb és legkarakteresebb heavy metal énekese 19 év után vadonatúj szólóalbumot ad ki 2024 elején. A The Mandrake Project-re keresztelt album megjelenését egy turné is követi,amely Budapestet is érinti, 2024. június 1-jén Bruce Dickinson koncert lesz a Barba Negrában.

Aréna háromszor? – Megpróbáltunk megfejteni az Azahriah-titkot

Nem kisebb feladatra vállalkoztunk, minthogy ősboomerként megkíséreljük megfejteni Baukó Attila kozmikus népszerűségének titkát.

9 dolog, amit talán nem is tudtál Billie Eilish-ről, a Sziget keddi fellépőjéről

Billie Eilish augusztus 15-én, 21:15-kor lép fel a Sziget nagyszínpadán. Na, de ki is ő?