Programkereső

✰ hírek ✰ klipek ✰

Jegyajánló

Ricky Martin

2018. szeptember 4., 20:00

Az Arénában lép színpadra Puerto Rico talán leghíresebb szülöttje. Két évtizede, 1998-ban a franciaországi futball vb lázában égett mindenki, idehaza is mindenki kívülről fújta, s táncolta végig a torna himnuszaként ismert „The Cup of Life/La Copa de la Vida” című dalt.

Európai Hidak: Budapesti Fesztiválzenekar

2018. szeptember 21-23. és 24.

Műsoron Čiurlionis, Pärt, Vasks művek. Közreműkösik: Sylvia Schwartz (szoprán) és a Cantemus Vegyeskar. Vezényel: Fischer Iván

Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncert

2018. december 29., 20:00

A koncert címadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. Ezen a nagyszabású előadáson az új dalok mellett sorra felcsendülnek Dés László musicaljeinek, A dzsungel könyve, a Sose halunk meg, a Valahol Európában és A Pál utcai fiúk népszerű számai.

Budapest Bár a Müpában

2018. október 22., 20:00

A Budapest Bárt nem lehet nem szeretni: el kell jönni a koncertre, hátradőlni, bulizni, élvezni a zenét és a jobbnál jobb számokat! El lehet hozni a nagyit, az unokát, a barátnőket – garantáltan mindenki jól fogja magát érezni.

Július 21., szombat

Zombie Cats (DE), Fourward (AT), Unreal Project (CO), Mvrk, Jade, Mindscape

A38 Hajó, 22:00

Hatalmas Eatbrain party a németországi Zombie Cats-szel és még egy egész sor igen-igen tapasztalt, klasszikus óriásnak mondható kiválósággal.

Punkrock Summer Fest

Robot, 20:00

The Silver Shine from Hungary, Reno Divorce from Denver, Colorado, V8wankers from Germany

Július 22., vasárnap

Algiers (US)

Dürer Kert, 20:00

Aki ott volt az Algiers első budapesti koncertjén azóta is csak dicsér a banda élő produkcióját, most pedig jó hír, mindazoknak akik ott voltak és akik nem: az Algiers a Dürer Kertben is megcsillogtatja érzelmektől fűtött gospel-punk dalait.

Tompos Kátya – Hrutka Róbert: Holdjárat

Városmajori Szabadtéri Színpad, 19:30

A régi felállás, vadonatúj dalok! A Holdjárat című 2017 őszi szólóalbum dalai most is lélektől lélekig hatolnak és a bizonytalan kimenetelű, mégis a teljesség, az épség és a szépség jegyében megélt kalandok lenyomatai.

+ ELŐZETES +

Július 23., hétfő

Joe Satriani, PETA

Barba Negra Track, 18:00

What happens next? - azaz mi történik ezután? Ez a címe Joe Satriani januárban megjelent 16. albumának, amelyen a világhírű gitáros visszakanyarodik pályafutása legelső éveihez, és egy jól felismerhető dallamvilágú, ugyanakkor letisztult hard rock dalcsokrot kínál.

Liszt Ferenc Kamarazenekar

Óbudai Társaskör, 20:00

A nyáresti koncertek különösen kellemes hangulatúak a kertben. Színes júliusi műsoruk Nino Rota vonószenekari művével indul, és zárásként tangók szólalnak meg zenekari átiratban.

Július 24., kedd

Judas Priest

Papp László Budapest Sportaréna, 19.00

A Judas Priest idén végre jelölt lett a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagságára is. Rob Halford erről a következőképpen nyilatkozott a Billboard számára: "Ez a mi Oscarunk, és ha bejutunk, akkor az egy abszolút valóra-vált-egy-álom pillanat lesz.”

Gruesome (US), Nervochaos (BR)

Dürer Kert, 20:00

Igen, ez az, végre, hurrá! Jön Budapestre Matt Harvey csoda zenekara, a Gruesome. Az alig 4 éves banda idén már a negyedik hanganyaggal terrorizál minket amit most először egy rendes turné is követni fog, szóval készüljünk fel egy kellemes floridai nyári éjszakára a Dürer Kertben.

Ewert And The Two Dragons

A38 Hajó, 20:00

Az észt kvartett álomszép indie-folk dalaival hamar megtalálta az utat a közönség szívéhez, és gyorsan kiérdemelte "az észt Mumford & Sons" címet. A zenekar nemcsak új nagylemezt jelentet meg hamarosan, hanem szerepelni fog a Berlini küldetés című HBO-sorozatban is. Ennek budapesti forgatására érkezik, és ha már itt van, ad egy koncertet tavalyi sikerének helyszínén.

INGYENES!

Szimpla Night Vibes: Fanfara Electronica (FR)

Szimpla Kert, 22:00

Franciaországból érkezik hozzánk ez a különleges páros.Pszicedeliai és folkzene, sok-sok élő hangszerrel, samplerrel és minden félével amivel aztán olyan egyedi élményben részesítenek minket, hogy ha magyarok lennének, ők is úgy fogalmaznának, hogy ihaj-csuhaj!

Július 25., szerda

T-99, Ian Siegal, Voodoo Papa duo

Kobuci Kert, 17:30

Évről évre világhírű zenészek és itthoni mesterek gyűlnek össze az óbudai Zichy-kastély kertjében, hogy az élő blues örömébe invitálják a közönséget. Ennek is köszönhető, hogy a kelet-európai blues ma nemcsak egy tradicionális műfaj, hanem eleven, kortárs művészi erő!

Combichrist (US)

A38 Hajó, 19:00

A norvég-amerikai aggrotech zenekar és közönsége nem először találkoznak a Duna partján, hiszen pokoli elektróbulijukkal már többször kiugratták a hajót a Duna andalítóan ringató hullámaiból. Ezúttal a Murderdolls egykori énekese, Wednesday 13 is játszik zenekarával, a nyitócsapat pedig a Los Angeles-ből, a Night Club.

The Best Bad Trip a kertben

Dürer Kert, 20:00

A Best Bad Trip zenekar tagjai 20 év körüli fiatalok, akiknek a komolyzene komplexitása nem képvisel se több se kevesebb értéket, mint a punk zene egyszerű nyersessége. Ugyanolyan szívesen építenek be zenéjükbe egy groove-os funky témát mint ahogy az irányított improvizációt és egyéb kortárs zenei stratégiát.

A Kutya Vacsorája 15

Barba Negra Track, 18:00

A Kutya Vacsorája tagjainak már csak azért is legfeljebb félig komolyan van szükségük sztárvendégre, mert ők maguk is a szakma régóta ismert és elismert tagjai. Szóban forgó zenekarukat éppen 15 éve alakították, amióta a nevük védjeggyé vált, és egyet jelent az igényes zenével és a performansz jellegű, élményszámba menő fellépésekkel.

Július 27. csütörtök

The Pontiac, Jumping Matt & His Combo, Little G. Weevil

Kobuci Kert, 17:30

Évről évre világhírű zenészek és itthoni mesterek gyűlnek össze az óbudai Zichy-kastély kertjében, hogy az élő blues örömébe invitálják a közönséget. Ennek is köszönhető, hogy a kelet-európai blues ma nemcsak egy tradicionális műfaj, hanem eleven, kortárs művészi erő!

Bagossy Brothers, Lóci Játszik

Budapest Park, 18:00

Bagossy Brothers Company "Bármilyen hihetetlen, de 5 évesek leszünk és ezt egy hatalmas bulival ünnepeljük a Budapest Parkban. Torta, aranyeső, diszkóláz!" Talán meglepetésként ér titeket, de 2018-ban ez lesz az utolsó(!!!) hangos, nagyszabású budapesti Lóci játszik buli, mert szeptembertől decemberig valami egészen különleges meglepetés-sorozattal várnak benneteket.  

TRAILER

Végre többet tudunk az új Freddie Mercury-filmről

Kijött a Queen-film első igazi előzetese, és még többet ígér, mint a teaser. Nézd meg az előzetesd, amelyből az is kiderül, mit kezdtek a film alkotói a Queen frontemberének szexuális orientációjával.

A bőröd megmondja, igyál-e még vizet

A nagy melegben muszáj többet inni, mert baj lesz. Sebaj, gyorsan ellenőrizeheted, szükséged van-e egy kis plusz folyadékra.

Így lesz tökéletes a káposztasaláta

Nem hiszed el, de a legegyszerűbb a legjobb a coleslaw esetében is.

Így lehetsz a gyereked bizalmasa

Előfordult már, hogy a gyereked hozzád sem akart szólni? Mutatjuk, hogyan bírhatod szóra ilyenkor is.

Budapest Bár a MÜPÁban
Budapest Bár a MÜPÁban

2018. október 22., 20:00, MÜPA

Jegyvásárlás